IŞİD eşcinsel oldukları gerekçesiyle iki kişiyi metrelerce yüksekten attı
IŞİD`in kontrolünde tuttuğu kentlerdeki katliamları sürüyor. IŞİD üyeleri, Ninova kentinde eşcinsel oldukları gerekçesiyle iki kişiyi bir binanın tepesinden aşağı attı.
IŞİD, Ninova kentinde iki erkeği, bir binadan aşağıya atarak öldürdü
Musul yakınlarındaki Ninova kentinde iki erkek eşcinsel oldukları gerekçesiyle yüksek bir binadan aşağıya atıldı
posta .com.tr`nin haberine göre, terör örgütü IŞİD, kanlı katliamlarına devam ediyor. Son olarak 7 yaşındaki çocuğa katliam yaptıran IŞİD bu defa eşcinsel diye 2 kişiyi yüksek bir binadan metrelerce aşağıya attı.
Musul yakınlarındaki Ninova kentinde gerçekleştirilen cinayet anları örgüt militanları tarafından kameraya da alındı.
KAYNAK: www.radikal.com.tr 16.01.2015
|
|
Eklenme Tarihi : 17.01.2015 |
Haber Editörü : PikeAS |
«« GERi
|
Bu haber 360903 kez okundu.
|
Haberi Paylaş |
Face
 |
Blog
 |
Frien
 |
Mysp
 |
Twit
 |
|
Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.
Habere Yorum Yaz |
|
En acisi da maallesef bu caniler yaptiklarini Islamin adini kullanarak yapmasi. Bu canilerin Islam ve Muslumanlikla hic alakasi yok, birileri tarafindan yaratilmis, dunyada anti islam yaratmak icin kullaniliyorlar.
Yazan : OneLife
Beğen
|
|
|
|
Vicdansızlar! ÖBÜR DÜNYADA CEHENNEM ATESİNDE YANARSINIZ İŞALLAH. Bunlarda Allah korkusu olsa onca insanı katletmezlerdi.
Yazan : Uvey_Baba
Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)
|
Yorum yazmak için login olunuz
|
|