AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Merhaba, Nasılsın? Tanışalım mı? Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     anfb34:[istanbul] Mutlu bir gün diliyorum herkese.     |     LonelyAngel80:[istanbul] Ekim başında Balıkesir Akçayı gezmek istiyorum. Oraya yakın yerlerde misafır alacak var mı?.     |     deterministik:[Samsun] Tüm GaBiLe platformuna iyi günler dilerim, gününüz neşe ile geçsin..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Bursa dan selam canım .     |     buyuksvr:[istanbul] yeri olan olgunlar bekliyorum.     |     BLackBoy03:[Kocaeli] orta asyalilar yaza bilirmi izmit 😉.     |     xxxxmen:[Ordu] oksijen diyarı ordudan selamlar beraber olmak dileliğle buluşalım ordu güzel yer.     |     esinizoolurumm:[istanbul] esinizoolurumm:[Selam şekerler herkesi bekliyorum. Mecidiyeköy.     |     Mertchaserap:[istanbul] Önce insanlık...     |     karamelle:[istanbul] SİSLİ BOMONTİ NOBETCİ HEMSİRE :D.     |     esinizolurum:[istanbul] esiniz olurum:[İstanbul] Selam yazın tanısalım. Mecidiyeköy.     |     olgunsevenankli:[Ankara] 180 90 57 YAŞINDA ANKARADAN KENDİ HALİNDE BEKAR BİRİ .     |     By_ap_3939:[Kirklareli] By_ap_3939.     |     olgungrupcupsf:[istanbul] olgungrupcupsf:[İstanbul] Mecidiyeköy. Herkesi bekliyorum..     |     Saygl:[istanbul] Sadece hafta içi gündüz bana yakın haznedar Merter b.köy Ataköy esenler yeri olanlar..     |     Ezel1905:[istanbul] Heyyyy 🤚.     |     YigitBerk4141:[Kocaeli] Merhaba 187 82 38 esmer A yalnız yaşıyorum samimi gizli arkadaşlar tanışmak istiyorum .     |     pharoxym2:[Ankara] Ankaradan olgun yeri olan AKTİF varsa bana ulaşabilirmi.     |     beraber_olalim:[istanbul] merhaba bahçelievler / istanbuldayım gizliyim yyok.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1809 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Haziran TOP 10
Haber | `Ayakta kalabilmek için devrimci bir ruh gerekir`

`Ayakta kalabilmek için devrimci bir ruh gerekir`


Madonna, Sezen Aksu, Ajda Pekkan gibi isimlerin ayakta kalışını devrimci olmalarına bağlayan genç müzisyen, işin sadece ses güzelliğiyle mümkün olmadığını; çok okumak ve araştırmak gerektiğini de sözlerine ekliyor

Tarkan`ın vokalisti olarak müzik dünyasına adını yazdıran Murat Boz, geçtiğimiz günlerde giydiği İskoç eteği ve verdiği sırt dekolteli pozu ile gündem yarattı. Verdiği bu dekolte nedeniyle kendisine "gay" yakıştırması yapanlar oldu. Boz bu iddiaları "İnsana sıfatlar yakıştırmak bana ırkçılık gibi geliyor. Ben insan ayırt etmiyorum. Ayrıca gay olmak kötü bir şey mi?" şeklinde yanıtladı. Söyleşimizde hakkındaki tüm bilinmeyenleri anlatan genç ve yakışıklı müzisyen, güzel sevgilisi Eliz Sarkuçoğluna da sahip çıktı.
`Şans` adlı albümünüz piyasaya çıkalı dört ay oldu. Bu süreç içinde nasıl tepkiler aldınız?
Albümde 14 tane şarkı var, hepsi de çok sevildi. Geri dönüş olarak en olumlu gösterge konserler tabii ki. Bu yaz çok yoğun bir konser programım var. Bunun dışında ufak tefek eleştiriler de oluyor arada ve onlar da benim için çok önemli. Eleştirenler de `14 tane şarkı çok olmuş` diyor.
Yurtdışı konserlerine neden ara verdiniz?
Çünkü orada konserler genelde playback oluyor. Bu da bir müzisyen olarak beni pek tatmin etmiyor. Yurtdışındaki dinleyicilerimiz ve bizi seven insanlar daha iyisini hak ediyorlar diye düşünüyorum.
Eğer bir gün işleriniz yolunda gitmezse alacağınız tavır ne olur?
Kriz durumlarında kendime acımam. Bir problem varsa, nerede hata yaptığıma yönelik kendimi sorgular, çözüm üretirim. Yani neden böyle oldu diye oturup ağlamam.

ÇÖZÜM ARARIM
Beğenilmek ve takdir edilmek duygusuyla mı yaşıyorsunuz, yoksa eleştirileri de önemsiyor musunuz?
Beğenilmek ve sevilmek tabii ki insanı onore eder ama ben eleştiriye de çok açık bir insanım. Hakkımda çok kötü şeyler yazan ve söyleyen insanlarla da aynı masada oturarak sohbet edebilecek kadar komplekssizim. Eleştirildiğim noktaya inanıyorsam, suçu kendimde ararım ve o durumu çözmeye çalışırım. Eleştiren kişiler, karşılığında benim agresifleşmemi bekliyorlar. Ben bunu yapmak yerine çözümcü ve anlayışlı olmayı tercih ediyorum, öyle kavgacı bir yapım yok çünkü.
Neyle anılmanız sizin için önemli mi?
Bir şey yaptığım zaman konuşulacağını biliyorum. Mesela sırt dekoltesinin gündem olacağını biliyordum. Ama `acaba ne diyecekler` konusunu hiç düşünmem. Ben yapmak istiyorum, içimden geliyor ve yapıyorum. Zaten endişe edersem yapamam. Ayrıca sırtımı açtığımda bunu kendi adına gündem fırsatına çevirmeye çalışanlar olacağını da biliyordum.

ÖZGÜVENİM YÜKSEK
`Ben ne yaparsam konuşulur!` duygusu özgüven mi veriyor?
Ben zaten özgüveni olan bir insanım. Benim yaptıklarım herkesin yapamayacağı şeyler. Dolayısıyla yapamayanlar çok konuşuyor ve konuşacaklar da! Ama ben hayatımı hiçbir zaman insanların hakkımda ne söyleyeceğini düşünerek şekillendirmedim.
Sırt dekoltesi giyerken amacınız insanları konuşturmak mıydı?
Ben bunu yaparken insanları konuşturayım diye yapmadım. Sadece canım istedi. Bir konserimde İskoç eteği giymiştim. "Daha fazla ne yapabilirsiniz?" dediklerinde de "Kalıpları olan bir adam değilim, sırt dekoltesi bile giyerim" demiştim. Bu sözümün üzerine giydim. Çok da hoşuma gitti.
Peki, artık daha fazla ne yapabilirsiniz?
İğreti durmadığı sürece içime sinen her şeyi yaparım. Gerçekten hiç sınırım yok. Biri çıktı sırt dekoltesi giydim diye `gay` dedi. Çok güldüm, eğlendim. Bunlara çok kırılacağımı, üzüleceğimi falan sanıyorlar galiba. Eliz`le (Sarkuçoğlu) gazeteleri alıp gülüyorduk artık.

KATEGORİZE ETMEK YANLIŞ
Sizce şov dünyasındaki erkek figürü giderek feminenleşiyor mu?
Bundan kime ne ki! Ayrıca bu kötü bir şey mi? Feminenliğe giden figürler beni çok ilgilendirmiyor. Ben cinsellikle ilgili konuların kategorize edilerek gündeme getirilmesinden hiç hoşlanmıyorum. Bazı insanlar bizi `gay` sanınca ne oluyor? Çok gereksiz konuşmalar... Bence, sadece şov dünyası değil dünyadaki tüm insanların bu uydurma cinsel kalıpların dışında tutulması gerekiyor. Ben insan ayırt etmiyorum. Bunlar çok sakıncalı konular. İnsana sıfatlar yakıştırmak bana ırkçılık gibi geliyor. Çok insan benim için `gay` dedi mesela. Umurumda değil! Gay olunmaması gerekiyormuş gibi insanlara hakaret ederek bu yaftayı yapıştırıyorlar. Gay olmak kötü bir şey mi! Buna ne sen ne de ben karar veremeyiz. İnsanları tercihlerinden dolayı ayıramayız. Asıl bu düşünce tarzı tehlikeli. İnsanlara ve seçimlerine saygı duymak lazım.
Sektörünüzdeki `farklı olma` çabasından sizin anladığınız nedir?
Çok hızlı değişen ve gelişen bir dünyada yaşıyoruz. Bu dünyayı da bir yerinden yakalamanız gerekiyor. Bütün bu değişimleri görmeli, ayak uydurmalı ve entegre olmalıyız. Bu iş öyle sadece ses güzelliğiyle, yakışıklılıkla olabilecek bir iş değil. Algıları açık ve komplike olmalısınız. Okumalı, araştırmalısınız. Gerçekten farklı olmak için devrimci olmak lazım. Sezen Aksu, Nazan Öncel, Ajda Pekkan, Madonna... Bu insanlar nasıl ayakta kaldı sanıyorsunuz...

MAHSUN`LA SİNEMA PROJESİ
Sinema için teklifler alıyordunuz. `Karaman Korsanları` filmi için görüşmüştünüz, ne oldu?
Özen Film`den teklif geldi, çok güzel bir projeydi ama maalesef çekimlerle konserlerim çakışıyordu, olmadı.
Başka projeniz var mı?
Bir sinema filmi projem yok ama olursa da Cem Yılmaz`la, Mahsun Kırmızıgül`le ve Şahan Gökbakar`la çalışmayı tercih ederim. Bu adamlar sinema adına iddialı işler yapan özgüvenleri yüksek kişiler. Aslında ileride Mahsun`la sürpriz bir şeyler yapacağız gibi görünüyor. Onun senaryosuna ve bakış açısına çok güveniyorum. Tabii ki Çağan Irmak, Ferzan Özpetek, Nuri Bilge Ceylan da çok özel yönetmenler, onlardan da teklif alsam, hiç düşünmem.

Eliz, bana güç veriyor
Son zamanlarda sahne ve medya ilişkilerinizin çok sağlıklı ve hızlı yürümesinde bu işleri teslim ettiğiniz kız arkadaşınız Eliz Sakuçoğlu`nun payı nedir?
Eliz`den sonra işlerimizin kötüye gittiği yolunda söylentiler çıktı, bizi yıpratmak için. Oysa Eliz`le bütün problemleri, iletişimsizlikleri ortadan kaldırdık. Artık insanlarla ilişkilerimiz daha sağlıklı, daha kolay yürüyor. Bu noktada gerçekten Eliz`in payı büyük. Arkamdaki insan bütün varlığıyla benim iyiliğimi düşünürken, benim işimin aksaması gibi bir şey söz konusu olabilir mi? Ben hayatımda gitmediğim kadar çok konsere gidiyorum bu yaz. Eliz`le kendimi güvende ve rahat hissediyorum. Kendimi beni çok seven bir insana emanet ettim. Ben gidip şarkımı okuyorum konserlerime çıkıyorum başka hiçbir konuyla ilgili aklım bir şeye takılıp kalmıyor çünkü Eliz her şeyi çözüyor. Arkamı yaslayacağım bir insan var artık. Gündemde evlilik var mı?
Evliliğe sıcak bakan bir insanım ama Eliz de, ben de çocuk için evlilik olması gerektiğini düşünmüyoruz. Evlilik kurumuna karşı da büyük saygı duyuyoruz ve `Kesinlikle evlilik olmaz` gibi bir kompleksimiz yok bizim. Evlenirsek de herkes bilir; saklamayız.

//www.yeniasir.com.tr


Eklenme Tarihi : 15.08.2009
Haber Editörü : Nekrofil
  «« GERi
Bu haber 496152 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    piyasada kaç tane hem eli ayağı gercekten düzgün hemde sesi son derece iyi we kabiliyetli müzisyenimiz war ki?
Yazan : sandman4you     Beğen

    bravo murat boz a..ajdanın bır gay ikonu olarak...yanlız ülkemiz değil dünya literaturü ne girmesini yazmış..keşke her gay böyle açık olsa...gay olupda ajda sevmiyen warmı? varsa gay olduğundan şüphe ederim
Yazan : gayajda     Beğen
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Bir Transseksüeli Anlatan Bir Transseksüeli Anlatan "Üçüncü Sınıf Kadın" Muzır Neşriyatmış
   "Başbakanlık Çocukların Cinsel Yönelimlerini Keşfetmelerini İstemiyor" diyen kitabın yazarı Alacaoğlu, "Bu LGBTT`lerin görünür olmasından duyulan rahatsızlığın göstergesi" diyor. T.C. Başbakanlık Küçükleri Muzır Neşriyattan Koruma Kurulu, Anıl Alacaoğlu`nun Minima Yayıncılık tarafından yayımlanan...

Haber | Konuştukça Kendimi Gay Hissediyorum Konuştukça Kendimi Gay Hissediyorum
   Engin Günaydın hakkında çıkan dedikodulara son noktayı koydu. Engin Günaydın, Günaydın`a verdiği röportajda hakkında çıkan gay söylentileri hatırlatılınca "Buna cevap vermek istemem. Çünkü bu konuyla ilgili konuştukça kendimi gay hissediyorum. Kendini savunup, sonra bir an `Ulan gay miyim, niye savu...

Haber | Eşcinselliği Eşcinselliği "tedavi" etme hırsı dinmiyor...
   Amerika Psikoloji Derneği (APA) bir rapor yayınlayarak eşcinselliğin kesinlikle "tedavi" edilemeyeceğini açıkladı. Rapor ayrıca ebeveynlere, genç insanlara ve onların ailelerine "eşcinselliği bir akıl hastalığı veya gelişim bozukluğu olarak nitelendiren yönelim tedavilerinden" kaçınmalarını öneriyor...

Haber | Obama GAY! Obama GAY!
   Globe dergisi, Beyaz Saray’ın ilk siyahi başkanı Obama’nın, yanından ayırmadığı Reggie Love ile aşk yaşadığını yazdı Görevi saymakla bitmiyor 2 YIL önce o zaman senatör olan Barack Obama’nın yanına stajyer olarak giren ve sevgisini kazanan Reggie Love’un görevi saymakla bitmiyor: Telefonlara...

Haber | Cemil İpekçi nişanlandı! Cemil İpekçi nişanlandı!
   Cemil İpekçi katıldığı "Aramızda Kalmasın" programında nişanlandığını açıkladı. Programa elleri kınalı olarak gelen İpekçi, yeni bir birliktelik yaşadığını açıkladı. Birlikte olduğu kişinin çok sanatçı bir yanı olduğunu söyleyen İpekçi, " Grafik tasarım işi yapıyor. Ben nasıl olur da, onu işime y...

Haber | İkisi aynı milletvekili İkisi aynı milletvekili
   Bu kişi bir ülkenin milletvekili. iki odalı dairesinde, gündüzleri bir milletvekili olarak erkek, akşamları da kadın olarak… İsveç`te bir televizyon kanalına özel röportaj veren Merkez Partili Fredrick Federley izleyenleri şaşırttı. Fredrick Federley, iki odalı dairesinde, gündüzleri bir milletveki...

Haber | Gay bara baskın: 3 ölü Gay bara baskın: 3 ölü
   İsrail`de bir gece kulübünde bir kişinin otomatik silahla ateş açması sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı. Tel Aviv`in merkezinde, eşcinsellerin devam ettiği bir gece kulübüne gelen siyahlar giymiş bir adam, içeri girer girmez çevreye rastgele ateş açtı. Saldırgan baskının ardından kayıplara k...

Haber | Eşcinseller Olimpiyatına Türkiye`den 6 Kişi Gitti Eşcinseller Olimpiyatına Türkiye`den 6 Kişi Gitti
   Kopenhag`da Düzenlenen Eşcinseller Dünya Açık Hava Oyunlarında Türkiye`yi Altı Kişi Temsil Etti. Kopenhag’da düzenlenen Eşcinseller Dünya Açık Hava Oyunlarında Türkiye’yi altı kişi temsil etti. Dünyada ilk kez 2006 yılında Kanada’da Montreal’de düzenlenen Dünya Açık Hava Oyunları’nın ikincisi K...

Haber | Kesik baş cinayetine tutuklama Kesik baş cinayetine tutuklama
   BURSA`da geçtiğimiz Mart ayında çöp konteynerinin yanında başık kesik olarak çuvala konulmuş şekilde olarak bulunan transeksüel 38 yaşındaki ‘Eda’ takma adlı Murat Yıldırım’ın katil zanlısı 29 yaşındaki S.Ö. yakalandı. Nöbetçi mahkemece tutuklanan S.Ö., “Ben kendisiyle 9 yıldır aşk yaşıyordum. Öl...

Haber | 77 yaşında kadın oldu 77 yaşında kadın oldu
   Vietnam Savaşı’nda Özel Kuvvetler’de görev yapan ABD’li Ramsey, karısı öldükten sonra cinsiyet değiştirdi. ABD’DE yaşayan 77 yaşındaki Richard Ramsey, cinsiyet değiştirerek kadın oldu. Philadelphia Cinsiyet Değiştirme Ameliyat Merkezi’nde yapılan operasyonun ardından Renee adını alan Ramsey, “13 ...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi