AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Merhaba, Nasılsın? Tanışalım mı? Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     anfb34:[istanbul] Mutlu bir gün diliyorum herkese.     |     LonelyAngel80:[istanbul] Ekim başında Balıkesir Akçayı gezmek istiyorum. Oraya yakın yerlerde misafır alacak var mı?.     |     deterministik:[Samsun] Tüm GaBiLe platformuna iyi günler dilerim, gününüz neşe ile geçsin..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Bursa dan selam canım .     |     buyuksvr:[istanbul] yeri olan olgunlar bekliyorum.     |     BLackBoy03:[Kocaeli] orta asyalilar yaza bilirmi izmit 😉.     |     xxxxmen:[Ordu] oksijen diyarı ordudan selamlar beraber olmak dileliğle buluşalım ordu güzel yer.     |     esinizoolurumm:[istanbul] esinizoolurumm:[Selam şekerler herkesi bekliyorum. Mecidiyeköy.     |     Mertchaserap:[istanbul] Önce insanlık...     |     karamelle:[istanbul] SİSLİ BOMONTİ NOBETCİ HEMSİRE :D.     |     esinizolurum:[istanbul] esiniz olurum:[İstanbul] Selam yazın tanısalım. Mecidiyeköy.     |     olgunsevenankli:[Ankara] 180 90 57 YAŞINDA ANKARADAN KENDİ HALİNDE BEKAR BİRİ .     |     By_ap_3939:[Kirklareli] By_ap_3939.     |     olgungrupcupsf:[istanbul] olgungrupcupsf:[İstanbul] Mecidiyeköy. Herkesi bekliyorum..     |     Saygl:[istanbul] Sadece hafta içi gündüz bana yakın haznedar Merter b.köy Ataköy esenler yeri olanlar..     |     Ezel1905:[istanbul] Heyyyy 🤚.     |     YigitBerk4141:[Kocaeli] Merhaba 187 82 38 esmer A yalnız yaşıyorum samimi gizli arkadaşlar tanışmak istiyorum .     |     pharoxym2:[Ankara] Ankaradan olgun yeri olan AKTİF varsa bana ulaşabilirmi.     |     beraber_olalim:[istanbul] merhaba bahçelievler / istanbuldayım gizliyim yyok.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
397 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Haziran TOP 10
Haber | Cennet eşcinsellere kapalı mı?

Cennet eşcinsellere kapalı mı?


Kardinal "Eşcinseller cennete gidemez" dedi, İslam ne diyor?

Vatikan’ın eski konsey üyelerinden Kardinal Javier Lozano Barragan, transseksüel ve homoseksüellerin hiçbir zaman cennetin kapısından içeri giremeyeceğini söyledi, başta İtalya olmak üzere birçok ülkede eşcinseller ayağa kalktı. Barragan’ın iddiası insanların homoseksüel doğmadıkları, sonradan oldukları ve dolayısıyla yaradılışlarına aykırı davranarak büyük bir günah işledikleri şeklinde. Eşcinsellik İslamdinince de büyük bir günah olarak kabul ediliyor. Peki Kuran-ı Kerim’de eşcinsellerin cennete girip girmeyeceğine ilişkin bir hükümvarmı? Kimin cennete girip giremeyeceğini din alanında uzmanlaşmış diğer kullar bilebilir mi? İslameşcinselliği yaradılıştan kaynaklanan ve tasvip edilmemesine rağmen affedilebilir bir günah olarakmı görür yoksa eşcinsellere yaradılışlarına aykırı büyük bir günah işledikleri için cennetin kapılarını kapatırmı? Konuyu tartışmaya açtık...

`Eşcinseller cennete giremez’ diyeni cehennemde bekleyeceğim

Modacı BARBAROS ŞANSAL: EĞER eşcinseller cennete giremeyecekse ben bunu telaffuz eden cahili cehennemin kapısında bekliyor olacağım. Elbette ki “Eşcinseller cennete gidemez” açıklaması ayrımcılığı meşrulaştırır. Yalnız eşcinsellere değil ki.. Tek tanrılı dinler dışındaki herkese yönelik bir ayrımcılığa işaret eder bu açıklama. İnanmak da inanmamak da insan hakkıdır. İnsanları erdemli ve iyi olma yönünde telkin edeceklerine kışkırtma yolunu seçerek bundan fayda sağlamaya çalışan tümdini kurumlara da karşıyım. Vatikan önce bağımsız kalabildiği İtalyan Cumhuriyeti’ne topladığı kiralardan vergi ödemeyi öğrensin. Kendileri zaten İsviçre muhafızlarınca korunuyor. Böylece altın işlemeli, ipek sırmalı eteklikli kıyafetliler, akıllarındaki eksikliği sözlerine de yansıtıyor. Eşcinsel olduğu bilinen divan edebiyatının ünlü yazarları, devlet adamları, insanlığa hizmet etmiş filozoflar ve bilimadamları cehenneme gidiyorsa biz, hepimiz onların yanına gitmek istiyoruz. En azından orada yakıt sorunu yok.

Allah tövbe eden eşcinseli affeder

Eski Diyanet İşleri Başkanı SÜLEYMAN ATEŞ: Kardinal ne derse desin, kendisini ilgilendirir. Bizim dinimize göre durum şudur: İnsan hata yapar, yapabilir, ama Allah affeder. Allah’ın tövbe eden kulunu affedeceği Kuran-ı Kerim’de vurgulanıyor. Eşcinsellik büyük bir günahtır, buna karşın Allah bağışlayıcıdır, bütün günahları bağışlar. Eğer bir eşcinsel son nefesine kadar eşcinsel ilişkilerine devam ederse ne olacağını Allah bilir. Ama tövbe ederse, “O kul eşcinsel affedilmez, bu kul değil affedilir” gibi bir ayrım söz konusu olmaz.

Eşcinsellik yaradılıştan gelir her kul gibi cennete gidebilir

İlahiyatçı İSMAİL NACAR: Cennete gidip gitmemek meselesi tamamen inançla ilgilidir. İslam’ın belirli prensipleri vardır. Hac, zekât, namaz ve oruç gibi. Bu inançlara sahip olanlar Müslüman sayılır. Müslümanların da hataları olur. Bu hesaplaşma da ahirete kalır. Cennete gitmek, cehenneme gitmek dediğim gibi inanca bağlıdır. Bazı şeyler var ki yaradılışta anormallik gibi.. Bu anormallik sonuçta yaradılıştan olduğu için bir günahı yok. Ama ahlakiaçıdan bunu çirkin bir yaşam tarzına dönüştürdüğünüzde günahı var. Bu normal insanlar için de geçerli. Onlar da yanlış bir şey yaptıklarında günahı vardır. Ancak “Eşcinseller cennete gidemez” diye bir şey yok. Eşcinsellik de yaradılış özelliğidir. Onun bir kabahati yoktur. Normal olanlar cennete gider de anormal olan cennete gidemez diye bir kural yoktur. Bunu Papa da söylese Diyanet İşleri Başkanı da söylese doğru değildir. Anormal yaratılmış bir insanın olduğu kadar normal insanın günahları da aynıdır.

Kuran’da ‘eşcinsellik günahtır’ yazmıyor

Lambdaİstanbul Gönüllüsü ÖZGÜR AZAD: Lut suresinde doğrudan eşcinsellik günahtır diye bir şey yok, Lut kavminin birçok sapkın özelliklerinin yanı sıra eşcinsellik de sayılır. Bu da birçok homofobik din aliminin eşcinselliği yasaklama gerekçesidir. Muhsin Hendrix örneği var, İslam’da eşcinselliğin günah olmadığını söyleyen. İslamiyet’te bir sürü şey günah: Gıybet, kul hakkı. Bu günahların hiçbirini işlememiş kaç insan var? Ama konu eşcinsellik olunca çok daha korkunç ve travmatik olarak sunuluyor. Eşcinseller kadar korunmasız ve bel atlı vurulabilecek başka bir grup daha yok..

Kişi cinsiyetini değiştirebilir ama erkekken kadın yaşantısı süremez

Doğuştan gelen bir durumsa Allah öyle vermiştir. Kişi isterse erkeklikten kadınlığa, kadınlıktan erkekliğe dönebilir. Ama tıbben sorunlu olmadan erkek olarak erkeklerle ilişkiye girmek isterse, bu olmaz

İlahiyatçı yazar İHSANELİAÇIK: EŞCİNSELLİK eski İslamikaynaklarda da geçer, bu kişiler İslam yabancısı değildir. Doğuştan gelen bir durumsa, Allah öyle vermiştir. Doğuştan hem kadın hem erkek olunabilir. Böyle yaşamak isterse kişinin kendi bileceği iştir. Ya da kendi iradesiyle kadınlıktan erkekliğe ya da erkeklikten kadınlığa dönme hakkı da vardır. İran’da bile bunun için müracaat edilebiliyor. Ama tıbben çift cinsiyetli olmayan, kadın da olmak istemeden erkek olarak kadın yaşantısı sürmek ister ve erkeklerle ilişkiye girmek isterse olmaz. Bu bir sağlık meselesidir, tedavi meselesi, doğuştan olup olmadığını doktorlara sormak gerekir.Ancak yine de dışlayıcı bir tutum takınmamak, aşağılamamak ve anlamaya çalışmak gerekir. Osmanlı zamanında bile bu vatandaşlar resmi geçit yapıyordu. Kimincennete gidip gitmeyeceği de Allah’ın bileceği iştir.

İslam eşcinselliği reddeder

Prof. Dr. BEYZA BİLGİN: Kuran-ı Kerim’de eşcinsellik kavramı ‘Lutilik’ olarak geçiyor. Hz. Lut, yapılan kötü işlerden vazgeçilmesi gerektiğini söylüyor. Eşcinsellik Kuran’da sapıklık olarak değerlendiriliyor. Eşcinsellik Kuran-ı Kerim’e göre reddedilen bir şey. Cinselliğin ve ilişkilerin farklı cinsler arasında yapılabileceği kabul edilmiştir. Ancak cennete gitmek ya da cehenneme gitmek konusunda bir konu Kuran-ı Kerim’de yeralmamaktadır. Kuran-ıKerim’de bununla ilgili teferruat yoktur. Cennete gitmek ya da gitmemek konusu yalnızca Allah’a bağlıdır. Allah’tan başkası buna karar veremez. Kuran-ı Kerim’de yazılana göre kul hakkı cennete gitme konusunda önemlidir. İnsanın insana veya insanın hayvana yaptığı haksızlıklar bu dünyada telafi edilmediği sürece Allah da o kulları affetmiyor.

Kur’an-ı Kerim bu konuda açık ve nettir, eşcinsellik lanetlenir!

Vakit Gazetesi Yazarı ABDURRAHMAN DİLİPAK: Lut kavmiyle ilgili olarak Kuran-ı Kerim’de anlatılanlar bu konuda açık ve nettir. Yapılan iş “haddi aşmak” olarak tanımlanır ve lanetlenir. Cinsiyet değişikliğiise biyolojikve psikolojik aidiyet açısından, özellikle çift cinsiyetliler için bir tercih imkanı verir. Bunlara İslam toplumunda hünsa denir.

www.haberturk.com


Eklenme Tarihi : 07.12.2009
Haber Editörü : Nekrofil
  «« GERi
Bu haber 534776 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Cennete gitsek ne olur gitmesek ne olur. Biz eşcinseller için zaten bi nevi cehennem hayatı, iki hayat birden yaşıyoruz bi kendi duygularımız doğrultusunda bi diğeri hetrolara çevremize davrandıgımız roller gibi , diğer taraf bize vız gelir. Biz çekcegimizi çekiyoruz dünyada asıl bizim ahirette birşey sormamız gerek neden böyle yarattı.
Yazan : OlgunSeverimm     Beğen

    TABİ Kİ EŞCİNSELLİK GÜNAH DEĞİL ÇÜNKİ ALLAH BİZİ BÖYLE YARATMIŞ. AMA DİĞER ZİHNİYETTEKİ EŞCİNSELLER GİBİ HAREKET EDERSEK YANİ EŞCİNSEL SEX İLİŞKİSİ, SOKAKTA VSVS... GİBİ EŞCİNSELLİK HOŞ OLMADIĞI GİBİ ALLAH KATINDADA HOŞ OLMAYACAKTIR. NİTEKİM BİZİM DURUMUMUZ LA LUD KAVMİ KARŞILAŞTIRILIYOR. ONLARIN DURUMU ÇOK FARKLI. ONLARIN BOYUT TAMAMEN ZORBALIĞA İSYANKARLIĞA SÜRÜKLENMİŞ. ONLAR SOKAKTA CADDE DE TECAVÜZ BOYUTLU BİR EŞCİNSELLİK İLİŞKİSİ VAR. NİTEKİM HENÜZ ÖYLE BİRŞEY ALLAH A ŞÜKÜR GÖZLER ÖNÜNDE GÜNÜMÜZDE SERGİLENMİYOR. ZATEN GÜNÜMÜZX İNSANI BİLİNÇLİ NE YAPARSAN PERDE ARKASINDA.
Yazan : ap_him     Beğen

    size komik birşey anlatacağım...geçen gün rüyamda cennete girmek için uğraştım...yok anam yook kimse günah filan sorduğu yok elindeki belgeyi amzalatıp geçiosun cennete ama ben o kadar uğraştım uğraştım belgeyi imzalatamadıııım yaaaa :) cennete giremedim...cennetle cehennem arası arafta kaldım...yani dmek istediğim kimse boşuboşuna ağzını yormasın.allah ile eşcinsel arasındaki bir konudur o...eşcinsellerden önce dünyada ne vahşetler oluor onlar düşünsün biz böyle doğmuşuz günahımız ne suçumuz ne...teşekkürler diyanet işlerine :)
Yazan : xcanx18     Beğen

    harbiden saçmalamış yaaa
Yazan : Psf_utku     Beğen

    birliktelik yanlis degil evlilik neden yanlis olsun.vergi alirken sen escinselsin senden vergi almiyoruz demiyor devlet ama evlemeye geldimi ayrimcilik yapiyor.escinsel bir erkegin yada lesbiyen bir bayanin hayatini kiminle birlestirir kendisi kara verebilir. türkiye artik cagin gerisinde kalmamali. escinsel birliktelikte istiyoruz evlilikte. buda bizim hakkimiz. devlet yasal düzenlemeleri derhal vakit gecirmeden yapmali. türkiyede yasayan milyonlarca escinsel var ve demokratik haklarin verilmesini istiyor. hem resmi nikah hemde dini nikah istiyoruz. esitlik ancak böle saglanir. cennetede gitmek istiyoruz.elhamdülillah müslümaniz
Yazan : olgun444     Beğen

    uzakdenizli çok güzel ve yerinde bi söz ile yorum yapmışsın tebrik ederim.lakin açıklamanda bi hatayı düzeltmek isterim çünkü o işin rengini hepten değiştiriyo.bana seni gerek seni`` de geçen sen dünya değil tanrı`dır.yunus`un bildiğin üzre aşkının esası tanrıdır.vurgulamak istediğide sana olan sevgim aşkım cennet cehennem uğruna riya kaygı gözetmeksizin direk sanadır.dolayısıyla ne cennet isterim ne cehennem bana seni gerek seni..bu güzel sözleri yazman cok yerinde olmus tekrar tesekkür ederim.saygılar
Yazan : sandman4you     Beğen

    İSTEYENE VER ONLARI, BANA SENİ GEREK SENİ. ONLAR= cennet-cehennem SEN = Dünya
Yazan : uzakdenizli     Beğen

    Ben öldükten sonra cehenneme gitmekten değil, hiçbir yere gitmemekten korkuyorum..ya da bir filozofun dediği gibi: Ölümden korkmaya gerek yoktur ; çünkü sen yaşadığın sürece ölüm yoktur, öldüğünde de zaten sen yoksun...
Yazan : mybears     Beğen

    Eşcinsellik hastalık değildir. Yaradan bizleri böyle yaratmışsa ve bizim cinsel yönelimiz buysa bu sadece bizim tercihimize kalmış bişey değil yaradılış şeklimi,zde var bunu ve bunu konu ederek cennete gidemezler demek çok saçma. Acaba o dini bilgilere sahip olduğunu düşünen şahısların kalbi ne kadar temizdir, şu an bizleri bu şekilde dışlamaları bile günahtır.Onlar günah işliyorlar farkında değildir Allah için en değerli varlık insandır ve insana yapılan haksızlıklar asla affedilmez bizim üzerimize yapılan yorumlar sadece saçma konular o kadar.Arkadaşlar sizlere sesleniyorum bir eşcinsel olarak kendimden asla utanmadım ve eşcinselliğimle mutluyum yaptıklarımdan hiç bir şekilde vicdan azabı duymuyorum ve diğer tarafta ahirette insanlar kalp temizlikleriyle sorgulanacaklarına inanıyorum.Teşekür ederim...
Yazan : burayakadar     Beğen

    allah ile kul arasına kimse giremez,o kendini bir şey sanan gerizekalı cahiller de sadece bu dünya da konuşabilecekler..bizim gibi olmayan bizi nasıl anlasın,innocent01 rumuzlu kardeşime katılıyorum,ayrıca biz böyle yaratıldık,yaradan böyle yarattıysa kimseye laf düşmez..onlar allahın yarattığına eziyet ediyorlar..
Yazan : love_is_     Beğen

    din hususunda uzman olan kişiler olaya sadece yatak odamızdan bakmış... çektiğimiz acı döktüğümüz gözyaşı...sürekli bi kenarda köşede oluşumuz..hayat kalitemizin heteroseksüellere göre vasatın altında oluşu...toplum tarafından aşşağılanmamız..sağlıklı yaşantımızın olamaması...yaratılışım sebebiyle bazen aile çoğu zaman toplumda göz ardı edilmemiz...diğerlerinin, normal diye tabir edilenlerin sahip olabildikleri şeye bizim sadece uzaktan bakıp iç geçirmemiz...çoçuğumuzun olmaması...yaşlanınca yanımızda kimin olacağını bilmememiz! yanlız öleceğimiz...cenazemizi kimin defnedeceği ? ve bunun gibi yüzlercesi.... BUNLARI NASILDA YADSIMIŞLAR!(olaya objektif bakmalarına hayran kaldım doğrusu!) aldığımız zevk, haz, ne zaman çektiğimiz acıdan büyük oldu! bu hayatı ben yada biz seçmedik! bedeli cehenneme gitmekse!(yukarda yazdıklarıma rağmen) ben zevkle gider acımı çeker yangınımda yanarım.bugüne kadar yababildiğim en iyi şey acı çekmek oldu çünkü...
Yazan : sadece_sev_89     Beğen

    Allah ile kul arasına kimse giremez, kimin cennete gideceğinede kul hükmedemez. Kuran-ı kerim eşcinselliği günah kabul etmektedir ama her günah işleyen cehenneme gidecek diye bir kaide yoktur. Hacı olupta sonradan günah işlemiş olan birinin cennet garantisinin olmadığı gibi, eşcinsellerinde cehenneme gideceği garantisi yoktur. Arkadaşlar lütfen mantıklı olalım ve bu tür konularda homofobik bireylerin provokasyonlarına uymayalım. Unutmayalım ki çoğunlukla eşcinseller mesleklerinde başarılı olan hırslı insanlardır ve kompleksleri olmadığı için homofobik insanlarla laf dalaşına girmelerine gerek olduğunu sanmıyorum!
Yazan : vulevuverte     Beğen

    TANRI`NIN O DENLİ HASSAS ADALET TERAZİSİ HAKKINDA İNSANOĞLU GİBİ ACİZ BİR VARLIĞIN TANRI ADINA KESİN HÜKÜM İFADE ETMESİ NE KADAR GÜLÜNÇ DEĞİL Mİ?TRAJİKOMİK ESASINDA..DİNİ BOYUT İNCELENECEKSE ÖNCELİKLE DİNLER DÜNYAYA NE İCİN GELMİŞTİR?DİNE EN SIMPLE HALİYLE BAKILDIĞINDA DİN İNSANOĞLU ADINA YAŞAM KLAVUZU DEĞERİ TAŞIR.VE AMAÇ TÜM İLAHİ DİNLERDE TEMEL PRENSİP OLARAK İYİ İNSAN OLMAKTIR.İYİ İNSAN MÜKAFATLANDIRILIR KÖTÜ İNSAN CEZALANDIRILIR.TÜM DİNLERDE ESAS BUDUR AYRIM İBADETLERDE BAŞLAR VE BİTER.O HALDE GAY OLMAK İNSANI KÖTÜ MÜ YAPAR?İYİ GAY KÖTÜ GAY YOKMUDUR?ELBETTE VARDIR İYİ GAYLER CENNETE KÖTÜ GAYLER CEHENNEME GİBİ BASİT Bİ İFADE KULLANMAKTA HİC Bİ SAKINCA YOK O HALDE..İSLAMA İNANAN BİRİNE EŞCİNSELLİĞİNİ DİN BAZINDA GÜNAHI SORULDUĞUNDA HEP GÜNAH TABİ LUT KAVMİNE LUT SURESİNE BAKSANA DER.AMA NE LUT SURESİNİ ADAM GİBİ OKUMUS NEDE KAVRAYABİLMİŞTİR.ACABA LUT KAVMİNDE ELEŞTİRİLEN EŞCİNSELLİK MİDİR?YOKSA DEJENERASYONUN VARDIĞI TAVAN NOKTA MIDIR?SAPKINLIK ERKEĞİN ERKEĞE KADININ KADINA İLGİ DUYMASINDAN ZİYADE SAPIKLAŞMADIR BU NOKTADA LUT KAVMİNDE.YOLDAN ÇIKMANIN ADI DEJENERASYONDUR EŞCİNSELLİK DEĞİL.TIPKI BAKARA SURESİNDE OLDUĞU GİBİ.MANTIKLA FİLTRE EDİLİRSE OKUNULANLAR..ELEŞTİRİLEN ALKOLDEN ZİYADE ALKOL İLE ZIVANADAN ÇIKIP SAĞA SOLA RAHATSIZLIK VERMEK YANİ YİNE Bİ DEJENERASYON SÖZ KONUSUDUR..BEN EŞCİNSELİM İYİ Bİ İNSAN VE SEVİYELİ Bİ ADAMIM.BAŞKA BİR STRAIGHT ARKADAS VAR 3-4 KADINI ODAYA SOKUYO SAPIKLIĞIN BİNİ BİN PARA YAPMADIKLARI İŞ YOK ..YOK AMA O ARKADAS CEHENNEME GİDEMEZ STRAIGHT AMA O.BEN CEHENNEME GİDİCEM GAYET SEVİYELİ İYİ Bİ ADAMIM AMA YAPICAK BİSEY YOK GAY İM HER TÜRLÜ CENNETE GİDİCEM.HANGİ MANTIK BU ADALETE BOYUN EĞER.BEN ZERRE BEYNİMLE BU ADALETİ SORGULAYABİLİRKEN TANRI GİBİ SONSUZ İRADE BÖYLE SACMA Bİ ADALETİN SONUCU İLE HÜKÜM UYGULARMI KENDİ YANSIMASI OLAN DEĞERLİ KULLARINA SİZCE?DİNLER ÖNÜMÜZE TABU OLARAK KONULMUŞTUR AMA ALLAH HEPİMİZE BEYİN BAHŞETMİŞTİR.ALGILAYALIM DİYE.KİM NE DERSE DESİN BİZ BEYNİMİZE GÜVENİP FİLTRE EDELİM ALGILAYALIM..SAYGILAR
Yazan : sandman4you     Beğen

    ``Cennet, neyi kabettikten sonra bulduğumuz şeydir.?`` diyor Murathan Mungan, Lale Müldür`e ithaf ettiği bir şiirinde. bu yazılanları okurken hem bu şiir hem de Christopher Marlowe`un Dr Faustus`un Trajedisi adlı oyunundan bir replik geldi aklıma. Kim bu Marlowe? Aşık Shakespeare filmini izleyenler onu hatırlayacaklardır, filmde Marlowe karakteri Ben Affleck tarafından canlandırılmıştır. bir kavgada gözünden bıçaklanarak öldürülmese Shakespeare`i bile solayacak bir dehaya sahip olduğunu düşündüğüm bu adam da bir geydi. neyse gelelim, onun burada adını anmama neden olan oyununun konusuna: Dr Faustus, ruhunu şeytana satar 24 yıl boyunca dilediği gibi davranabilmek, her istediğini yapabilmek için ama iş ruhunu vermeye gelince sonsuz bir azap çekmeye başlar. işte, ruhunu almaya gelen Mephistofeles`in Dr Fautus`a söylediği sözler: geylerin, lezbiyenlerin, travestilerin ve transeksüellerin karşısına dikilmiş heteroseksist blokaj mensuplarının durumunu anlatır gibidir, işte o satırlar: Cehennem sonsuzdur; sınırlı bir yer değildir; Çünkü bizim bulunduğumuz her yer cehennemdir; Cehennemin olduğu her yerde de biz bulunacağız sonsuza değin. Cehennemde ateş olmadığını söyler bazı İslam alimleri ve derler ki, insan bu dünyada yaptıklarıyla kendi ateşini kendisi götürür. İslam, aşırılığa karşıdır. yani Lut kavmi o kadar yoldan çıkmıştır ki, işini gücünü bırakmış yoldan geçenleri bile seks yapmak için baştan çıkartma derdine düşmüştür. işin içinde sevgi yok, sadece şehvet var. Hucurat suresi der ki, ``kimse bir başkasını işlediği günahtan dolayı hor görmesin, kim ki, bu yola saparsa son nefesini vermeden kendisi de aynı günaha düşer...islam olduk deyin ama o inanç sizin kalbinize henüz yerleşmemiştir.`` bir kitaba yapılacak en büyük kötülük onu anlamadan okumaktır, müslümanların genel olarak yaptıkları en büyük hata budur. ve son olarak şunu söylemeliyim, bir zamanlar Amerika aya bir uzay gemisi gönderdiğinde İslam alemi bunun bir aldatmaca olduğunu, bunun imkansız olduğunu vs söyleyerek yaygarayı koparmıştı. aradan geçen zaman, bu ilk defasında olmasa bile,( bu ilk defanın Holywood stüdyolarında kotarıldığı, ayda hava olmadığı için uzay gemisinin kıçındaki Ameriken bayrağının öyle dalgalamayacağı, arka plandaki uzay boşluğunun kapkara olamayacağı,parıldayan bir takım yıldız ve gezegenlerin olması gerektiği, eğer bir astronotun ayakizi o kadar derin ve belirgin bir iz bırakabiliyorsa uzay gemisinin indiği yerde kocaman bir krater açılması gerektiği vb şeyler söylenmiştir ve bundan dolayı bu ilk sefer bir muammadır.) uzay gemisinin aya gidilebileceğini kanıtlayınca, aynı İslam dünyası, bunda şaşıracak birşey olmadığını, Kur`an`da birgün insanoğlunun aya ayak basacağının yazılı olduğunu söyleyerek herzaman ki cehaletlerini sergilediler. Eşcinsellikte de durum farklı olmayacak, on yıl içinde bilim dünyası gereken cevabı verecek, İslam dünyası da ayetlerle bunun asırlar öncesinden insanlara gösterildiğini söyleyecekler.
Yazan : risotto34     Beğen

    belkide eşcinseller ruhlarına verilen bu ızdırap sayesinde sorgusuz suhalsiz cennete gireceklerdir kimbilebilir.bir kul,bir kul hakkında asla hüküm veremez yargıyı bir gün Allahu Teala verecektir.önemli olan onun rızasını kazanmaktır.
Yazan : anymore     Beğen

    ben böyle doğdum... bir kıza hiçbir zaman ilgi duymadım. kendimi hep bir erkeği izlerken bulurdum. bunu anlamam ve kabullenmem lise dönemime denk geldi. din konusunda ben de çok çelişki yaşadım. din adamlarına hiç güvenemedim; ya da duyacaklarımdan çok korktum. sonuçta bu benim seçtiğim bir durum değildi. cinsiyet değiştirilebilir diyorlar, nasıl yapılabilir bu, benim bunun için ailemi silmem gerekir. ben bazı günahlarımın farkındayım; o Allah`la benim aramda. ancak aklımın almadığı bir konu var, sevgi dini olan İslam`da SEVMEK nasıl günah olur.. ben buna inanmıyorum.
Yazan : innocent01     Beğen

    Yani giremeyecekmiyiz cennete, ben cevap bulamadım bulan bana yazsın lütfen.
Yazan : discopolis     Beğen

    Bazı hristiyan ve müslüman yazarların yazdıgına göre eşcinsellerin öbür dünyada karşılaşacakları durumlar şöyle özetlenebilir. Dışkı yemek. Temiz/helal olan besinler yerine kokmuş/çürümüş etlerle beslenmek, zebanilerin eşcinselleri ateşe oturtmaları ve ırzına geçmeleri, Başka suçlardan dolayı eziyet çekenlerin arasıra da ateşten cıkmaları, ama eşcinsellerin HEP ateşde kalmaları, tüm en korkunç eziyetlerin en korkuncunun, eşcinsellere uygulanması. Bunu tasvir eden resimler var. Eşcinsellerin, anal ilişkiye heves etmelerinden dolayı dışkıya yöneldikleri düşünülüyor. Bu nedenle onlara öteki tarafta, hep kokmuş, çürümüş etler ve dışkı veriliyor yemek olarak. Bu tür kitaplar var ve tasvirler...
Yazan : Calgary     Beğen

    ya allah aşkına beyler zaten 1--0 yenik başlamışız hayata, ömrümüzü beraberligi bulmaya çalışmakla harcayı , ikinci golü de yaradan atacaksa boynumuz kıldan ince ne diyelim.. ( KİŞİ BENİ NASIL BİLİRSE BEN ÖYLEYİM) DİYEN BİR YARATAN VAR KİMSE ALLAH ADINA HÜKÜM VERMEYE KALKMASIN....
Yazan : ilyaa     Beğen
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Cinsel tercihim yüzünden kovuldum Cinsel tercihim yüzünden kovuldum
   Haftanın altı günü Kral TV ekranında VJ’lik yapan Bülent, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir TV programı sonrasında işten çıkarıldı. Renkli kişiliğiyle hafızalarımıza kazınan VJ Bülent’le işsiz kalma gerekçesinden tutun da gay’lerin sorunlarına kadar pek çok şeyi konuştuk. Kral TV’ye başladığınız...

Haber | Eşcinsellere kırbaçlı işkence! Eşcinsellere kırbaçlı işkence!
   Pakistan`da yakalanan bir grup eşcinsel polis tarafından halk içinde cezalandırıldı. Pakistan’da bir ihbar üzerine bir eve baskın yapan Pakistan polisi, bir grup eşcinseli gözaltına aldı. Karakolda ifadeleri alındıktan sonra polis tarafından şehir merkezine götürülen eşcinseller, burada halka teş...

Haber | Çin’de Kamu Kaynaklarıyla Gey Bar Çin’de Kamu Kaynaklarıyla Gey Bar
    Yerel Sağlık Dairesi tarafından alınan tartışmalı kararın amacı HIV’e karşı bilinci arttırmak ve sayısı hızlı bir şekilde artan açık gey nüfusa ulaşmak. Çinin AIDS oranları en yüksek şehirlerinden biri olan Dali’de Dünya AIDS gününde devlet yardımıyla gey bar açıldı. Yerel Sağlık Dairesi tarafınd...

Haber | AIDS`lilere idam yasası tartışması AIDS`lilere idam yasası tartışması
   AIDS hastalığının dünyada en yaygın olduğu ülkelerden Uganda`da, AIDS`li eşcinsellerin başkalarıyla birlikte olarak hastalığı bulaştırmaları halinde idam edilmesini öngören bir yasa tasarısı büyük tartışma yarattı. Tasarının tepki gören bir diğer unsuru da, eşcinsel olduğunu bildiği kişileri 24 saat...

Haber | Kiliseye lezbiyen piskopos Kiliseye lezbiyen piskopos
   Amerikan Episkopal Kilisesi, lezbiyen olduğunu gizlemeyen Mary Glasspool`un piskopos seçildiğini açıkladı. Anglikan Kilisesi`nin ABD`deki kolu olan Amerikan Episkopal Kilisesi, 1988`den beri bir başka kadınla olan birlikteliğini hiç gizlemeyen 55 yaşındaki Mary Glasspool`un, papaz sınıfın...

Haber | Tuvaletteki Tuvaletteki "gay" yazısına dava
   Gaziantep`te, memur olarak çalışan bir kişi, alışveriş merkezindeki tuvalete kavgalı olduğu çalışma arkadaşının "gay" olduğunu, adını ve telefon numarasını yazdığı iddiasıyla 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor. Devlet memuru olan O.K, cep telefonundan arayan bazı kişilerin k...

Haber | Bir Kurban Daha Bir Kurban Daha
   Sır cinayet çözümlenecek Bursa’da Münevver Karabulut gibi başı kesildikten sonra cesedi çöp konteynırına atılan transeksüelin katil zanlısı hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle dava açıldı. Savcının hazırladığı iddianamede, şüphelinin, transseksüel Eda Yıldırım’ı kendisiyle ilişki...

Haber | ‘Eşcinsel’ fil tepkisi ‘Eşcinsel’ fil tepkisi
   Sağcı Hukuk ve Adalet Partisi Milletvekili Michal Grzes, “Avrupa’nın en büyük fil bahçesi için 7.6 milyon euro ödedik. Bunu eşcinsel bir filin burada yaşaması için yapmadık” dedi Polonya’da bir hayvanat bahçesine getirilen filin “eşcinsel” çıkması, muhafazakâr bir politikacıyı öfkelendirdi. Sağc...

Haber | Sitede kimse onu istemedi! Sitede kimse onu istemedi!
   Zekeriyaköy`de beğendiği villayı satın almak için 1 milyon Euro`yu gözden çıkardı. Ancak sitenin sakinleri, ünlü sanatçıya komşu olmak istemedi. CEO`LARIN YAŞADIĞI SİTE Atalarımız boşuna "Ev alma komşu al" dememiş! Türk Sanat Müziği`nin dev ismi Bülent Ersoy, geçtiğimiz aylarda kendisine bir ev a...

Haber | New York Eşcinsel Evliliği Reddetti New York Eşcinsel Evliliği Reddetti
   Eşcinsel evliliği konusunda, bu güne kadar en dramatik ve duygusal tartışmaların yaşandığı New York eyaletinde, Senato, eşcinsel evliliği yasa tasarısını 24’e karşı 38 oy ile reddetti. Ülkenin en kalabalık üçüncü eyaletinin valisi David Paterson yasaya desteğini açıklamış ve Senatodan geçtiği gib...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi