AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Merhaba, Nasılsın? Tanışalım mı? Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     anfb34:[istanbul] Mutlu bir gün diliyorum herkese.     |     LonelyAngel80:[istanbul] Ekim başında Balıkesir Akçayı gezmek istiyorum. Oraya yakın yerlerde misafır alacak var mı?.     |     deterministik:[Samsun] Tüm GaBiLe platformuna iyi günler dilerim, gününüz neşe ile geçsin..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Bursa dan selam canım .     |     buyuksvr:[istanbul] yeri olan olgunlar bekliyorum.     |     BLackBoy03:[Kocaeli] orta asyalilar yaza bilirmi izmit 😉.     |     xxxxmen:[Ordu] oksijen diyarı ordudan selamlar beraber olmak dileliğle buluşalım ordu güzel yer.     |     esinizoolurumm:[istanbul] esinizoolurumm:[Selam şekerler herkesi bekliyorum. Mecidiyeköy.     |     Mertchaserap:[istanbul] Önce insanlık...     |     karamelle:[istanbul] SİSLİ BOMONTİ NOBETCİ HEMSİRE :D.     |     esinizolurum:[istanbul] esiniz olurum:[İstanbul] Selam yazın tanısalım. Mecidiyeköy.     |     olgunsevenankli:[Ankara] 180 90 57 YAŞINDA ANKARADAN KENDİ HALİNDE BEKAR BİRİ .     |     By_ap_3939:[Kirklareli] By_ap_3939.     |     olgungrupcupsf:[istanbul] olgungrupcupsf:[İstanbul] Mecidiyeköy. Herkesi bekliyorum..     |     Saygl:[istanbul] Sadece hafta içi gündüz bana yakın haznedar Merter b.köy Ataköy esenler yeri olanlar..     |     Ezel1905:[istanbul] Heyyyy 🤚.     |     YigitBerk4141:[Kocaeli] Merhaba 187 82 38 esmer A yalnız yaşıyorum samimi gizli arkadaşlar tanışmak istiyorum .     |     pharoxym2:[Ankara] Ankaradan olgun yeri olan AKTİF varsa bana ulaşabilirmi.     |     beraber_olalim:[istanbul] merhaba bahçelievler / istanbuldayım gizliyim yyok.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1738 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Haziran TOP 10
Haber | En Kurtarıcı Bahane Eşcinsel İlişki Teklifi

En Kurtarıcı Bahane Eşcinsel İlişki Teklifi


Altı erkeğin ilişki teklif edebilecek potansiyelde bir erkeğin evinde ne işi olabilir? Ya seks ya da seks bahanesiyle gasp. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Bir erkek altı erkeğe "Hadi benim eve gidelim." diyecek de, bu altı genç de sebepsiz, sualsiz bu adamın evine gidecek ha? Bu altı kişi mi keriz, yoksa keriz yerine mi koyuyorlar insanları?

Bildik iddia: “Bana ilişki teklif etti”
Milliyet gazetesinin haberine göre “barda tanıştığı altı kişiyle evine dönen” Mustafa Murat Yüceel (39) bıçakla öldürüldü.
Bir otomotiv firmasında makine mühendisi olarak çalışan Mustafa Murat Yüceel’in (39) eğlenmek için bir bara gittiği ve tanıştığı Cemal T. (19), Ertan E. (26), Emrah O. (25), Kazım K. (26), Gökhan S. (24) ve Furkan B. (25) ile birlikte evine döndüğü belirtilen habere göre, Cemal T., Yüceel’i kalbinden bıçakladı.

“Bildik iddia: ‘Bana ilişki teklif etti’” başlığı ile haberi veren Milliyet gazetesine göre, Cemal T. verdiği ilk ifadede Yüceel’i “kendisine ilişki teklif ettiği için öldürdüğü” öğrenildi.

Kaos GL yazarı Halil Kandok, “en kurtarıcı bahane” olarak basvurulan “eşcinsel ilişki teklifi”ni yazdı.

Bu ülkede -Türkiye’de- homofobiklerin ülkesinde birilerinin, yani ülkeyi yönetenlerin -iktidarın- hükümetin eşcinsel cinayetlerine "dur" diyeceğine dair hiç bir umudum kalmadığı ve beklentim olmadığı için, artık eşcinsellerin, eşcinsel nefret söyleminde bulunarak eşcinsellerin katledilmesine sebep olanlara "dur" demesi gerekiyor acilen! Susturmak gerekiyor onları her kim olursa olsun. Susturamıyorsak çığlıklarımızla onların sesini bastırıp duyulmaz hale getirmemiz gerekiyor. Çünkü eşcinsellik hedef gösterildikçe, eşcinseller kurban edilmeye devam ediyor, devam da edilecekler. Eşcinselliği kabul etmeyenlerin de "münferit cinayet" bahanesiyle işlerine gelecek bu katliamlar. Yoksa şimdiye kadar bir şey yaparlardı.

Bugün 1 Eylül "Dünya Barış Günü" ve "Şeker Bayram"ının üçüncü günüymüş. "Müş" diyorum, çünkü benim böyle kandırmaca barış günlerine ve ne yazık ki bayramlara hiç ihtiyacım yok. Benim demokrasiye, eşitliğe, insan haklarına ihtiyacım var. Hele kan dökenlerin kutladığı bayramlara hiç ihtiyacım olamaz. Bu dünyada eşitlik olmadığı sürece "barış, bayram" heteroseksizmin rüştünü ispat ettiği hikaye ve erkek çocuklara bu isimleri vererek kendini hayata geçirdiği ritüellerden başka bir şey değil benim için.

İnternette gazetelere bakıyorum, bir kadın sevgilisi tarafından önce eve kapatılıp aç-susuz bırakılarak beyin kanaması geçirecek kadar şiddete maruz kalıyor ve polislerin kadını aramaya başladığını anlayınca da adam tarafından sokak ortasında ölüme terk ediliyor. Evet kadın ölüyor komada kaldığı 45 günden sonra. Hükümet diyor ki; "Bizim dönemimizde kadına şiddet oranı azaldı." İstatistiklerse tam tersini, 2011’nin ilk 6 ayında sadece resmi kayıtlara geçen yaklaşık 27 bin kadına yönelik şiddet olayı yaşandığını söylüyor.

Başka bir gazeteye geçiyorum. Gene bilindik bir hikayeyle karşı karşıya kalınca, öfkem kabarıyor her zaman olduğu gibi. Kırk yaşlarındaki bir adam yirmili yaşlardaki gençler tarafından kendi evinde kalbinden bıçaklanarak öldürülüyor. Katillerden birinin açıklamasına göre öldürülme sebebi her zamanki gibi adamın gençlere ilişki teklif etmesiymiş.

İnsanlar birbirlerine ilişki teklif edebilir. Ne var bunda? Erkekler kadınlara ilişki teklif edince öldürülüyorlar mı? Şimdi "koro" yüksek tonla homurdanacak: "Sen manyak mısın? Normal olan erkeğin ilişki teklif etmesidir. Erkeğe ilişki teklif edersen onu tahrik edersin ve öldürülmeyi hak edersin."

Altı erkeğin ilişki teklif edebilecek potansiyelde bir erkeğin evinde ne işi olabilir? Ya seks ya da seks bahanesiyle gasp. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Bir erkek altı erkeğe "Hadi benim eve gidelim." diyecek de, bu altı genç de sebepsiz, sualsiz bu adamın evine gidecek ha? Bu altı kişi mi keriz, yoksa keriz yerine mi koyuyorlar insanları?

Hadi diyelim adam eşcinsel değildi ve eşcinsel ilişki teklifi kendilerini kurtarmak için hafifletici sebep unsuru olarak kullanılıyor olsun. Bu bile yasalarımızın, yargının, hükümetin, toplumsal algının bir uzantısı ve yansıması değil mi eşcinselliğe bakış açısı olarak. Bu bile başlı başına bir suç değil mi eşcinsellere karşı yapılan direk de sayılabilecek-sayılması gereken ayrımcılık olarak.

Eğer kendilerini aklamak istiyorsa bu hükümet, bu sistem, bu yönetim, bu toplum, bu halk, işte her kim ve ne oluyorsa, önce yasalarda eşcinselliğin bir cinsel yönelim olarak var olduğu, doğal olduğu ve her bireyin bu yönelimiyle eşit olarak yaşama hakkının olduğunu, eşcinsel ilişki bahanesiyle cinayet işleyenlere ağırlaştırılmış hapis cezası verilmesi gerektiğini onaylaması, kabul etmesi gerekiyor.

Yoksa eşcinsel cinayetlerinden eşcinseller dahil, eşcinsel hakları adına yasal değişiklerin yapılması için sesini çıkarmayan, itiraz etmeyen herkes sorumludur. Eli bıçaklı ve bu bıçaklara-bıçaklılara sessiz kalarak cesaret veren katiller aramızda dolaşıyor. Ne zaman, nerede ortaya çıkacağı hiç belli olmuyor. Kurbanlarsa eşcinseller. Çünkü en kurtarıcı bahane eşcinsellik-eşcinsel ilişki teklifi.

kaynak: KaosGL 05.09.2011


Eklenme Tarihi : 05.09.2011
Haber Editörü : Administrator
  «« GERi
Bu haber 457789 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    her nedense yanlı ve giderek muhafazakarlaşan güzide medyamız bu haberin ayrıntılarını verme gereği bile duymadı daha ne zamana kadar örtbas edeceksiniz görmezden geleceksiniz bumerang gibi birgün sizi de çarpacak ama iş işten geçmiş olacak
Yazan : sudenazzz     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Di Caprio Yeni Filminde Eşcinsel Di Caprio Yeni Filminde Eşcinsel
   Tartışmalı yöntemleri ve özel hayatıyla ABD tarihinin en etkili siyasi kişiliklerinden biri olan John Edgar Hoover’ın çalkantılı iş ve aşk hayatı Milk filminin Oscar’lı senaristi Dustin Lance Black tarafından kaleme alındı. Hoover’a beyazperdede ünlü oyuncu Leonardo Di Caprio can verdi. John Edga...

Haber | Erol Köse kime gay dedi? Erol Köse kime gay dedi?
   Ünlü yapımcı Erol Köse, Twitter`dan Hürriyet yazarı Onur Baştürk hakkında inanılmaz iddialarda bulundu! Onur Baştürk`ün isim vermeden yazdığı yazı, Erol Köse`yi çileden çıkardı. Twitter`dan daha önce Haluk Bilginer, Hadise gibi çok sayıda ünlü isim hakkında çarpıcı iddialar ortaya atan Köse, Hür...

Haber | Apple`nin yeni CEO`su eşcinsel Apple`nin yeni CEO`su eşcinsel
   Apple`ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Steve Jobs görevinden ayrıldı. Jobs`tan boşalan CEO`luk görevine ise Tim Cook getirildi. Fortune dergisi tarafından işkolik olarak nitelendirilen Cook, muhtemelen Apple`ın Steve Jobs için ne ifade ettiğini en iyi bilen kişi. Ayrıca Apple`ın en sıradışı ...

Haber | Levine: Levine: "Ağabeyim Eşcinsel"
   Maroon 5 grubunun solisti Adam Levine LGBTQ magazin dergisi Out’a verdiği söyleşide ağabeyinin eşcinsel olduğunu belirtti. Adam Levine Out isimli LGBTQ magazin dergisinin Eylül sayısı için objektiflere poz verdi. Verdiği söyleşide ağabeyinin eşcinsel olduğunu belirtti. “Ağabeyim eşcinsel ve ...

Haber | ISTANBEAR ULUSLARARASI SONBAHAR AYI FESTİVALİ 2011 ISTANBEAR ULUSLARARASI SONBAHAR AYI FESTİVALİ 2011
   ISTANBEAR ULUSLARARASI SONBAHAR AYI FESTİVALİ 2011 (1-4 Eylül 2011, Istanbul) İstanbul Ayıları`nın yılda iki kez düzenlediği ISTANBEAR ULUSLARARASI AYI FESTİVALİ`nin sonbahar partisi olan ISTANBEAR SONBAHAR FESTİVALİ`nin beşincisi 1-2-3-4 Eylül 2011 tarihlerinde istanbulda yapılacak. Her yıl...

Haber | Edi ile Büdü’nün Evlenmesi İçin Binlerce İmza Edi ile Büdü’nün Evlenmesi İçin Binlerce İmza
   Susam Sokağı’nın sevilen karakterleri Edi ile Büdü’nün evlenmelerine yönelik talebe, dizinin yayıncıları olumlu bakmıyor. Eşcinsel evliliklerinin temmuz ayı sonundan beri yasallaştığı New York’ta, uzun zamandan beri tartışılan konu tekrar alevlendi. Şikago’lu Lair Scott ise internet üzerinden im...

Haber | Öncelik Eşcinsel Haklarının Yasalaşması Olmalı Öncelik Eşcinsel Haklarının Yasalaşması Olmalı
   Modacı Cemil İpekçi sevgilisi Bekir Coşkun ile bu sefer de eğlenmeye gittiği gece kulübünde, "Siz nasıl insanlarsınız, dağıtırız masanızı" diye tehdit edilmişler. Geçenlerde de markette hem sözlü, hem de fiziksel saldırıya maruz kalmıştı hatırlarsanız. Saldırgan da şikayete rağmen aynı gün içeri...

Haber | Sakal bıraktı Sakal bıraktı
   ABD`li şarkıcı Cher`in cinsiyet değiştiren kızı Chaz Bono sonunda gerçek bir erkek oldu! İki yıl önce erkek olmak için ameliyat masasına yatan Chaz, Los Angeles sokaklarında sakallı görüntülendi. Saati, bilekliği ve spor elbiseleriyle dikkat çeken Chaz lüks arabası önünde kameralara poz vermekten çe...

Haber | İtalyan parlamenterden eşcinsel evlilik İtalyan parlamenterden eşcinsel evlilik
   İtalyan milletvekili Anna Paola Concia, Ricarda Trautmann ile dünya evine girerek, İtalyan parlamentosunun ilk eşcinsel evliliğini yapan parlamenter oldu. İtalya`da eşcinsel haklarının en ateşli savunucularından biri olan ve her eylemde ön sıralarda yer alan ana muhalefetteki Demokrat Par...

Haber | Nazi kampındaki son eşcinsel öldü Nazi kampındaki son eşcinsel öldü
   Eşcinsel olduğu için İkinci Dünya Savaşı`nda Nazi toplama kamplarında işkence gören hayattaki son eşcinsel Rudolf Brazda 98 yaşında hayatını kaybetti. Haaretz gazetesininin haberine göre, sırf eşcinsel olduğu için Hitler rejimi tarafından 1942`de Nazi kamplarına gönderilen ve 1945 yılında...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi