AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Merhaba, Nasılsın? Tanışalım mı? Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     anfb34:[istanbul] Mutlu bir gün diliyorum herkese.     |     LonelyAngel80:[istanbul] Ekim başında Balıkesir Akçayı gezmek istiyorum. Oraya yakın yerlerde misafır alacak var mı?.     |     deterministik:[Samsun] Tüm GaBiLe platformuna iyi günler dilerim, gününüz neşe ile geçsin..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Bursa dan selam canım .     |     buyuksvr:[istanbul] yeri olan olgunlar bekliyorum.     |     BLackBoy03:[Kocaeli] orta asyalilar yaza bilirmi izmit 😉.     |     xxxxmen:[Ordu] oksijen diyarı ordudan selamlar beraber olmak dileliğle buluşalım ordu güzel yer.     |     esinizoolurumm:[istanbul] esinizoolurumm:[Selam şekerler herkesi bekliyorum. Mecidiyeköy.     |     Mertchaserap:[istanbul] Önce insanlık...     |     karamelle:[istanbul] SİSLİ BOMONTİ NOBETCİ HEMSİRE :D.     |     esinizolurum:[istanbul] esiniz olurum:[İstanbul] Selam yazın tanısalım. Mecidiyeköy.     |     olgunsevenankli:[Ankara] 180 90 57 YAŞINDA ANKARADAN KENDİ HALİNDE BEKAR BİRİ .     |     By_ap_3939:[Kirklareli] By_ap_3939.     |     olgungrupcupsf:[istanbul] olgungrupcupsf:[İstanbul] Mecidiyeköy. Herkesi bekliyorum..     |     Saygl:[istanbul] Sadece hafta içi gündüz bana yakın haznedar Merter b.köy Ataköy esenler yeri olanlar..     |     Ezel1905:[istanbul] Heyyyy 🤚.     |     YigitBerk4141:[Kocaeli] Merhaba 187 82 38 esmer A yalnız yaşıyorum samimi gizli arkadaşlar tanışmak istiyorum .     |     pharoxym2:[Ankara] Ankaradan olgun yeri olan AKTİF varsa bana ulaşabilirmi.     |     beraber_olalim:[istanbul] merhaba bahçelievler / istanbuldayım gizliyim yyok.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1733 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Haziran TOP 10
Haber | `GAY DEĞİLİM, FEMİNENİM`

`GAY DEĞİLİM, FEMİNENİM`


Uzun sarı saçlarını, baskılı ceketlerini, feminen duruşunu bilmeyen yoktur Aydın`ın. 90`lı yıllar onun yıllarıydı. Gece ayrı, gündüz ayrı dünyaların insanlarını coştururdu.

Dönemin popüler gece kulüplerini doldurup taşırırken, sabahları televizyonda teyzelerin, halaların `bacısı` olurdu. Ancak son iki buçuk yılda hayatı bir anda tepetaklak oldu. Kendi tabiriyle çiftlik gibi evinde anneannesi ve beş hizmetliyle mutlu mesut yaşarken, önce anneannesini kaybetti. Ardından Avrupa`ya gidip biraz kendini toparlamaya çalışırken, babasının kanserden ölüm haberi geldi. Bu arada, hakkında çıkan, "Avrupa`da kadınlarla seks yapmaya doyamıyor", "İmajını değiştirmek için takım elbise giyiyor" gibi haberler kafa karıştırmaya başladı. Aydın`ın hayatında tüm bunlar olurken, "Hayırdır kuşum ne oluyor?" demeden geçemedik! Biz sorduk, o da kendi gerçeklerini anlattı.

"Avrupa`da kadınlarla doya doya seks yaptım" açıklaması çok cesurca...

Ben asla öyle bir şey söylemedim. Ağzımdan seksle ilgili hiçbir şey çıkmadı. Hakkımda bu tarz, söylemediğim ifadelerin çıkmasına şaşırıyorum.

Siz zaten eşcinsel değil misiniz?

Eşcinsel gibi mi görünüyorum?

Görünmüyor musunuz?

Feminen bir tarzım var, feminen olmak eşcinsel olmak değildir. Ben eşcinsel değilim. Dedikodu gazeteleri zamanında buna benzer şeyler yazmıştı; adımı vermeden, ama kimsenin elinde bu zamana kadar bir kanıt olmadı.

Kanıt olmadığı için mi "Eşcinsel değilim" diyorsunuz?

Yıllarca sabah kuşağında program yaptım. Beni yaşı büyük büyük teyzeler, nineler izledi. Bugün hangisine sorsanız hakkımda kötü bir şey söylemez.

Peki, sahne alırken giydiğiniz allı pullu kıyafetler, sonuna kadar yaptığınız makyajlar, dekolteler, bunlar feminen duruşun işaretleri miydi?

O dönem öyle bir anlayış vardı. Sadece burada değil, tüm dünyada öyleydi. Bugün o allı pulluları giysem kimsenin hoşuna gitmez. Artık algı değişti.

En son ne zaman kız arkadaşınız oldu?

Uzun zamandır yalnızım. Âşık olmak isterim, ama öyle `ha` deyince olacak bir iş de değil.

`Şeker Aydın` tutmadı

Etiler piyasasının eski hareketliliğini kaybetmesi sizi ne kadar etkiledi?

Allah`tan `Kuşum` şarkısı patladı.

"Uzaklara Uçma Kuşum" dönüm noktanız oldu sanırım...

Doğru söylemek gerekirse parayı `Kuşum`dan kazandım. Ünlü olmam da televizyona geçmemle başladı.

Yeni albümünüz için bu sefer Serdar Ortaç`tan `Şeker` isimli şarkısıyı aldınız. `Şeker Aydın` tutar mı sizce?

`Kuşum` kadar tutmadı. `Kuşum` adı yüzünden ne kanallar kapandı, ne cezalar alındı...

Sabah kuşağı için yeniden televizyon teklifleri geliyor mu?

Şuan kanallardan biri açık çek veriyor, "Ne istersen yaz, evlilik programı sun" diye, ama kabul etmiyorum. Artık o eften püften işlere girmem. Kafamda çok değişik programlar var. Daha akıllıca. Ama bu sefer onları kabul etmiyorlar. İnandıramıyorum kimseyi.

Açık çeki kabul etmediniz! Nedir bu paradan uzak durma hali?

Anneannem öldükten sonra anladım bu gerekliliği. Hayatın değeri para ile eşit değil.

Eskiden nasıldı peki?

Eskiden en büyük ekran televizyon bende olsun isterdim. En pahalı kokuları dizerdim sıra sıra. En iyisini giymek için para kazanırdım. Artık böyle şeyleri kafama takmıyorum.

Avrupa`ya yeniden döneceğiniz yazılıp çizildi. Gidecek misiniz gerçekten?

Yok öyle bir şey. Artık buradayım, ama pasaportum var; istediğim zaman girer çıkarım. Kime ne!

"Etiler gecelerini bitiren Demet ve Kenan`dır"

Gece kulüplerinden uzunca bir süre uzak kaldınız, yeniden sahnelere dönecek misiniz?

Artık o eski sahneler yok ki, nereye dönelim? Eskiden Nispet`te çıkardım, herkes bilirdi orada olduğumu. Şimdi kimin nerede çıktığı belli değil.

Etiler eğlence piyasasına bir dönüş olmayacak demek ki...

Etiler`i bitirenler haline yansın! Demet Akalın ve Kenan Doğulu`nun yüzünden bar eğlence piyasası bitti.

Neden?

Biz geceliği bin liraya sahneye çıkarken, ikisi piyasa girip 15 bin lira istediler. E onlar 15 bin liraya çıkacak da benim başım kel mi, üstelik ben daha fazla adam dolduruyordum gece kulübüne. Ben de 15 bin liraya çıkmaya başladım. Sonra bu fiyatlar müşteriye yansıdı ve her şey bir anda jilet gibi kesildi



//h2.haberturk.com


Eklenme Tarihi : 26.08.2009
Haber Editörü : Nekrofil
  «« GERi
Bu haber 550335 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    aydın gay deilmiymiş??:DDDD ben de kendimi gay sanırdım...o zaman ben de deilmişim yaw..:D gidip kız tavlayayım bari hazır gay değilken
Yazan : psf35     Beğen

    arkadaşlar adamın gayım deicek hali yok yani
Yazan : uzgun_yuz     Beğen

    Tabiii şekerim gay değilsin.Bende feminenim ama gay değilim.Aslanlar gibi hetero bir kadınım senin gibi.Sakal bırakınca hetero olunuyor sanıyor zaar bu garip.
Yazan : izmirKSKkontes     Beğen

    aslında olaya tersinden bakmak gerek diyelim senelerdir maço olarak bilinen biri bir gün çıktı ben gayim dedi..şimdi biz ne yapacaz ^^hadi ordan sende sen halis heterosun yemezler diyip kafamı bulcaz^^kaldı ki kişi kimliğini nasıl tanımlıyorsa bizim için o kimlik kabul görür..birde bizim toplumda garip bir saplantı oluşmaya başladı herkesi artık gay görür hale geldik..benim için kişinin söylemi önemlidir..dedikodulara bakarsak işimiz var..
Yazan : redlights     Beğen

    bende feminen değlim gayim :D
Yazan : yaGmur_sonrasl     Beğen

    az konusmadık be aydınım..
Yazan : sharetheworld     Beğen

    yeni albümü`nün yeni reklamı artık eşcinseller de eşcinselleri kötü manada reklam aracı olarak kullanmaya başladı. sürümden denilen kendinden yapılan siyaset budur herhalde. AYDINCIĞIM BARİZ KADINSIN BIRAK EŞCİNSELİ EFEMİNELLİĞİ. HETEROSEKSÜEL KADIN EFEMİNE ERKEĞİ YALAR MI? KADIN KADINI EMER Mİ?
Yazan : ALePH     Beğen

    mantıklı olursak evet o bir gay değil, o bir trans. hemde bağıra bağıra.
Yazan : olgsever212pp     Beğen

    Niye böyle bir röportaj vermiş ki anlamadım. Aydın`a hiç gay diyen oldu mu ki? İlginç. Ben hiç rastlamadım. Herhalde dikkat çekmek istemiş. :)))))))))))))))))))))))))
Yazan : tombul_P_ist     Beğen

    bu kadar zalim olmanıza ne gerek var?her insanın özgürlüğünü kısıtlayan mutlaka bir sebeb var ve kimse inkar etmesin boşuna...o bir yolda gitmeye çalışır da o yolun kurallarına uymak mecburiyetinde kalır ve kimseye de bu konuda hesap verecek değildir lütfen herkes yine kendine baksın...taşı önce kendimize....
Yazan : gana     Beğen

    ama ben gayim utanmıyorum.
Yazan : dyr_pln     Beğen

    yapılan yorumlarda ortaya atılan savlar mevcut.şimdi bu adamlar su gibi gay ..deli para kazanıyolar meshurlar gay oldukları için meshur değillermi?neden derseniz hicbirisinde ses yok kabiliyet sıfır renkli kisilikleri sayesinde yani gay oldukları icin tutulmadılarmı?sakallı bıyıklı adam olarak cıkıp aynı kabiliyetleriyle sahne alsalardı tutarlarmıydı sizce bu denli?hayır hic sanmıyorum..o halde toparlıyorum..adamlar gay ..gay oldukları icin meshurlar we para kazanamıyolar.ama adamlar gay olduklarını yalanlıyolar.cünkü gay olduklarını söyledikleri anda işlerini kaybedecekler piyasadan silinecekler?! görebiliyomusunuz bu ne yaman ironik bir keşmekeştir..ironi aydın da mı yoksa piyasada yani halkta yani bizlerde mi ne dersiniz?
Yazan : sandman4you     Beğen

    ya aydın zaten gay değil ki. aydın gibiler travesti, transeksüel oluyor. gaylik normal erkek oluyor, yani gayler feminen falan da değil. hem aydın, fatih ü. , arto... bu gibi kişiler bariz ortada eşcinsel oldukları belli de olsa kendileri ben eşcinselim demez. derlerse batarlar, piyasadan silinirler, kimse iş bile vermez.. ne oldukları zaten ortada.
Yazan : JuMpEr_bOy     Beğen

    BENCE SEN BİLE KENDİN NE OLDUĞUNU BİLEMİYORSUN KUŞUM :) HALAA ARAYIŞLARDASIN KİMLİĞİNİ.
Yazan : TranssHande     Beğen

    Zamanında Beyaz Show`a katılmış, Beyaz`ın ``Aydın, ufukta evlilik yok mu ya?`` sorusuna bir anda, ``Valla bulsam hayırlı bir damat...`` diye cevap verip sonra seyircilerin ve Beyaz`ın dakikalarca gülmesine ve şaşırmasına sebep olmuş olan bu `erkek` sanatçımız, ``homoseksüel değilim`` diyorsa, homoseksüel değildir! Yersen...
Yazan : senay_dilber     Beğen

    herkesin yorumu süper bayıldım vallahi bravo arkadaşlar destekliyorum sizi aydın anlamıştır artık ne olduğunu
Yazan : colera     Beğen

    bir kararsızımki sormayın gitsin..paçayı kurtarmak için körü körüne siyaha beyaz demeye çalışan aydıncığa mı kızsam?yoksa aydıncığı bu denli trajikomik bir iddaa ve kendini kanıtlama yoluna iten bu ortamı yaratan sayın büyükleremi kızsam?bilemedim açıkçası.ülkemizde medyada yer alan kadınsı gaylere yapılan underground operasyon konusulduğu sırada bizler yok canım daha neler derken fatih ve aydın beyler muhtesem dönüşleri ile bizlere demekki dedikodu değilmiş dedirttiler.evet bülent bey\hanım ile başlayan ve dewamını getiren nesiller aydın ve fatih bey gibi örnekler ülkemizde gayliğin kadıncıklık sayılmasına yol açmışlardır fakat buna rağmen şahsım adına bu safsatalara kulak asmayıp en kralına alayına gider durusunu sergilemeyi bir borc bilir ve kendini erkek hisseden tüm gay arkadaslarımada tavsiye ederim.bunların dısında gay bünyenin efemine olabileceği gibi her efemine gay midir? bu tartısılabilir lakin sahsi kanaatim sudurki efemine tavırlar gayliğe sürükliyebileybıl.yorumumu sewgili nietzche hocanın su meshur sav ı ile bitirmek istiyorum ``bu dahil tüm genellemeler yanlıştır``..şahsiyete inanmaktan vazgecmeyelim.şahsiyet demişken şahsi kanaatim : aydın bey su gibi açık ve net gaysiniz bana kalırsa.saygılar
Yazan : sandman4you     Beğen

    Aydın gibi ler gay değil ki zaten gaylik bu değil erkek gibi yaşayıp erkek gibi davranmaktır gaylikk erkeklitir yani, diğer cinse özenme ve yönelim değil gaylik.
Yazan : chari     Beğen

    Onu benim küllahıma anlatsın. Zırıl zırıl lubunyaaa yoksa tarkanamı özeniyor.
Yazan : OlgunSeverimm     Beğen

    Ben zaten yakıştıramıyodum ona lubunyalığı, bir adamdı o çünkü :)))))
Yazan : PARFUME6     Beğen

    `gay degil, kadinim` dese daha dogru olacakmis aslinda! Aydin ve turevleri yuzunden ulkemizde `gay` denince kadinliga ozenen tipler canlaniyor kafalarda!
Yazan : Hairychubist     Beğen

    aaaaa kırk yıllık lubunyalar anası hetero cıktı kıyametın alametı ayoll
Yazan : tatli_boy21     Beğen

    aaa o zaman simdi bendemi feminen oluyorum yani.. sasirdim acikcasi...
Yazan : turkish_pasif     Beğen

    buda gay deyilim diyorsa yaaa bişey diyemiycem gülüyorum sadece
Yazan : ozlem07     Beğen
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Sapıklığın böylesi görülmedi Sapıklığın böylesi görülmedi
   Kendisiyle birlikte olmak istemeyen erkeklere karısını pazarladı Eşcinsel babanın kendisi ile cinsel ilişkiye girmesi için karısını pazarladığı arkadaşları, 16 yaşındaki kızını da taciz etmeye başlayınca zincirleme sapıklık ortaya çıktı. Genç kızın ihbarıyla utanmaz baba ve tacizci zanlılar gözal...

Haber | İşte Ricky Martin taşıyıcı anneden doğan ikizleri İşte Ricky Martin taşıyıcı anneden doğan ikizleri
   Ünlü Latin şarkıcı Ricky Martin, taşıyıcı anneden doğan ikiz oğullarıyla çektirdiği fotoğrafları ilk defa sosyal paylaşım sitesi Twitter’da yayınladı. Martin, Valentino ve Matteo isimleri verdiği 1 yaşındaki bebeklerini kendi ülkesi Puerto Rico’da yetiştirmek için Miami’deki evini satıp taşındığı...

Haber | Herkes bilsin istedim! Herkes bilsin istedim!
   20`li yaşlarına yaklaşan eşcinsel erkekleri düşündüren, `zorunlu askerlik` olgusu genç bir sinemacı tarafından Çürüğüm Askerim Reddediyorum filmiyle gündeme getirildi. TÜRSAK ve Kültür Bakanlığı destekli film, şimdiden festivallerin yolunu tuttu Aydın Öztek Galatasaray Üniversitesi Radyo-TV Sinema...

Haber | Yaşamak istemiyorum Yaşamak istemiyorum
   Psikolojik sorunların nedeniyle bir süredir bunalımda olduğu öğrenilen `Derya` takma adlı travesti Ünal E., dün İstanbul Fındıklı Parkı`ndaki sahilden denize atladı. `Yaşamak istemiyorum` diye bağıran travesti, uzun süre dalgalarla boğuştu. Olay yerine ulaşan polis, Ünal E.`yi ikna etmek için dakika...

Haber | Travestiyi 5 yerinden bıçakladı Travestiyi 5 yerinden bıçakladı
   Evde sohbet ederken bir anda olanlar oldu Bursa`da bir travesti, alkollü bir şahıs tarafından 5 yerinden bıçaklandı. Alınan bilgiye göre olay, bu sabah 04.00 sıralarında Yıldırım ilçesi Kurdoğlu Mahallesi Kanara Sokağı üzerinde bulunan bir apatmanda meydana geldi. İddiaya göre, evde birlikte soh...

Haber | Irak`taki eşcinsellerin haklarını savunan Amerikalıların raporu: Sistematik katliam varmış Irak`taki eşcinsellerin haklarını savunan Amerikalıların raporu: Sistematik katliam varmış
   İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW), Irak`taki eş cinsel erkeklere yönelik sistematik bir işkence ve öldürme kampanyası yürütüldüğünü savundu. Örgütün ``Irak: Cinayet, İşkence, Cinsel Yönelim ve Cinsiyet`` başlıklı raporu açıklandı. Irak`taki eş cinsel erkeklere yönelik öldürme ve işkence olayla...

Haber | İşşiz kaldı; GAY arkadaşlarını 30 TL`den İNTERNETTE PAZARLADI İşşiz kaldı; GAY arkadaşlarını 30 TL`den İNTERNETTE PAZARLADI
   Bursa`da güvenlik görevlisi olarak çalıştığı iş yerinden çıkartılan genç, internette gay pazarlayınca müşteri kılığındaki polislere yakalandı. Çırpan Mahallesi`nde oturan A.B. (24), 3 ay önce güvenlik görevlisi olarak çalıştığı alışveriş merkezinden çıkarıldı. Eşcinsel olan A.B., bir interne...

Haber | Jackson`ın şimdi de gay aşığı ortaya çıktı! Jackson`ın şimdi de gay aşığı ortaya çıktı!
   Şişman bir klinik çalışanı Michael Jackson`la aşk yaşadığını ve ruh ikizini kaybettiğini söyledi. Pfeiffer`e göre ilk buluşmaları Pfeiffer`ın arabasında oldu, izlenmediklerinden emin oldular ama yine de başkalarının bunu tahmin ettiğini düşündü. Michael`ın ölümünden sonra yaşadığı acının tarif ed...

Haber | İşte İpekçi`nin nişanlısı İşte İpekçi`nin nişanlısı
   2 yıl önce "Muhafazakar eşcinselim" açıklamasıyla olay yaratan modacı Cemil İpekçi yeni sevgilisi Sivaslı Ender Polat ile Bodrum - Türkbükü`nde el ele poz verdi. Posta gazetesinin haberine göre, 3 ay önce tanıştıklarını söyleyen Cemil İpekçi "Ben özgür ve samimi bir insanım. Yalanım yok. Dürüst ...

Haber | Gündüz milletvekili, gece travesti! Gündüz milletvekili, gece travesti!
   Bu hayat hikayesi bir başka. İşte o çok ilginç öykü... Bu kişi bir ülkenin milletvekili. iki odalı dairesinde, gündüzleri bir milletvekili olarak erkek, akşamları da kadın olarak... İsveç`te bir televizyon kanalına özel röportaj veren Merkez Partili Fredrick Federley izleyenleri şaşırttı. Fre...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi