AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletiþim
Turkish English German  
Ýçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Merhaba, Nasýlsýn? Tanýþalým mý? Mesajýný heyecanla bekliyorum.     |     anfb34:[istanbul] Mutlu bir gün diliyorum herkese.     |     LonelyAngel80:[istanbul] Ekim baþýnda Balýkesir Akçayý gezmek istiyorum. Oraya yakýn yerlerde misafýr alacak var mý?.     |     deterministik:[Samsun] Tüm GaBiLe platformuna iyi günler dilerim, gününüz neþe ile geçsin..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Bursa dan selam caným .     |     buyuksvr:[istanbul] yeri olan olgunlar bekliyorum.     |     BLackBoy03:[Kocaeli] orta asyalilar yaza bilirmi izmit 😉.     |     xxxxmen:[Ordu] oksijen diyarý ordudan selamlar beraber olmak dileliðle buluþalým ordu güzel yer.     |     esinizoolurumm:[istanbul] esinizoolurumm:[Selam þekerler herkesi bekliyorum. Mecidiyeköy.     |     Mertchaserap:[istanbul] Önce insanlýk...     |     karamelle:[istanbul] SÝSLÝ BOMONTÝ NOBETCÝ HEMSÝRE :D.     |     esinizolurum:[istanbul] esiniz olurum:[Ýstanbul] Selam yazýn tanýsalým. Mecidiyeköy.     |     olgunsevenankli:[Ankara] 180 90 57 YAÞINDA ANKARADAN KENDÝ HALÝNDE BEKAR BÝRÝ .     |     By_ap_3939:[Kirklareli] By_ap_3939.     |     olgungrupcupsf:[istanbul] olgungrupcupsf:[Ýstanbul] Mecidiyeköy. Herkesi bekliyorum..     |     Saygl:[istanbul] Sadece hafta içi gündüz bana yakýn haznedar Merter b.köy Ataköy esenler yeri olanlar..     |     Ezel1905:[istanbul] Heyyyy 🤚.     |     YigitBerk4141:[Kocaeli] Merhaba 187 82 38 esmer A yalnýz yaþýyorum samimi gizli arkadaþlar tanýþmak istiyorum .     |     pharoxym2:[Ankara] Ankaradan olgun yeri olan AKTÝF varsa bana ulaþabilirmi.     |     beraber_olalim:[istanbul] merhaba bahçelievler / istanbuldayým gizliyim yyok.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Þifre:
Þifremi Unuttum

Þu an Online
1665 Üye var




Hýzlý Ara | Detaylý Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Haziran TOP 10
Haber | Ýki Erkek, 1 Hafta Boyunca Bir Erkeðe Tecavüz Etti; Serbest Kaldý

Ýki Erkek, 1 Hafta Boyunca Bir Erkeðe Tecavüz Etti; Serbest Kaldý


Aydýn'da, hemcinsi T.A.'ya alkollüyken tecavüz eden ve o anýn görüntüsüyle de þantaj yapýp bir hafta boyunca tecavüzü sürdüren M.T. ve M.A. serbest býrakýldý.

Aydýn'ýn Ýncirliova ilçesinde, erkek olan hemcinsi T.A.'yý (26) alkollüyken istismar ederek o anýn görüntüsüyle de þantaj yapýp, bir hafta boyunca tecavüzü sürdürdüðü öne sürülen M.T. (42) ve M.A. (34), polis tarafýndan gözaltýna alýndý.

ERKEK ARKADAÞLARINA TECAVÜZ EDÝP KAMERAYA ALDILAR

Yazýdere Mahallesi'nde meydana gelen olay iddiaya göre þöyle geliþti:

T.A., arkadaþý M.A. ve M.T. ile birlikte çiftlik evine gitti. M.T.'ye ait evde geç saatlere kadar alkol alan üç kiþiden M.T. ve M.A., sýrayla T.A.'ya tecavüz etti. Tecavüz aný ise cep telefonuyla görüntülendi.

GÖRÜNTÜLERLE ÞANTAJ YAPIP BÝR HAFTA BOYUNCA TECAVÜZÜ SÜRDÜRDÜLER

Sonraki günlerde görüntüyü þantaj olarak kullanan M.A. ve M.T., T.A.'yý tehdit ederek tecavüze bir hafta boyunca devam etti. Korkusundan kimseye bir þey söyleyemeyen T.A.'nýn hareketlerinden þüphelenen mahalle sakinleri, jandarmaya ihbarda bulundu.

GENÇ ÝKÝSÝNDEN DE ÞÝKAYETÇÝ OLDU, ÝKÝ ZANLI DA SERBEST KALDI

Geçen perþembe günü çiftlik evine baskýn düzenleyen jandarma, M.T. ve M.A.'yý yakaladý. Cep telefonuna el koydu. Yapýlan kontrolde ise o anýn görüntüleri cep telefonunda bulundu. Tecavüz edildiði iddia edilen T.A. da daha sonra evinden alarak jandarma karakoluna getirildi. Tecavüz edildiði için iki kiþiden de þikayetçi olan T.A.'nýn ifadesi alýndý. Sorgularýnýn ardýndan dün adliye M.T. ve M.A., tutuksuz yargýlanmak üzere serbest býrakýldý.

KAYNAK: sondakika.com 27.02.2016


Eklenme Tarihi : 27.02.2016
Haber Editörü : PikeAS
  «« GERi
Bu haber 361291 kez okundu.

Haberi
Paylaþ
Face
Paylaþ facebook
Blog
Paylaþ Blogger
Frien
Paylaþ Friendfeed
Mysp
Paylaþ Myspace
Twit
Paylaþ twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kiþilerin kendi görüþleridir.
Yazýlanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    mutlaka ceza alýr fakat neden tutukmama olmadý hayret
Yazan : furkan6     Beðen

    Dogus_Peker sen gizli bir pasif misin, bu kadar nefret ediyorsan neden pasif arýyorsun, bir de kafasýna sýkarmýþ.admin yoruma izin vermiþ bir de...
Yazan : tavlaboy     Beðen (2 kiþi bu yorumu beðendi.)

    garip bir ülke gercekten garip insanlar olduk hepimiz ekomomik özgürlük yok egitim yok aklý bacak arasýnda olan bir toplumdan ne kadar ne beklersin olayda garip 26 yasýndasýn 1 hafta tecavüze ugruyosun þantaþ yapýyorlar kardeþim git karakola jandarmaya ahlak kültür saygýnýn olmadýgý yerde hiç bir þey olmaz buda en basit örneði.....
Yazan : kzy_28     Beðen (1 kiþi bu yorumu beðendi.)

    yazýklar olsun zorla tecavüzmü olur pasif olsa bile her þey sevgi saygý icesinde olmalý
Yazan : OLGEGE     Beðen (1 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Böyle kaný bozuklarýn resimleri net verilmeli ki cümle aleme rezil olsunlar...bunlarýn birde çocuklarý da vardýr... Yazýk çok yazýk artýk bu tarz haberlere midem ve içim dayanmýyor
Yazan : Milena_     Beðen (1 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Þerefsizler
Yazan : Milena_     Beðen (1 kiþi bu yorumu beðendi.)

    oha bu kadar da olmaz artýk bi de serbest býrakmýþlar. diyecek laf bulamýyorum
Yazan : semihdemirc     Beðen (1 kiþi bu yorumu beðendi.)

    hukuk sistemine yapýlan eleþtirileri anlýyorum, bir hukukçu olarak ben de çoðu zaman eleþtiriyorum,fakat somut olayda zanlýlarýn serbest kalmasýndan þunu anlýyorum: adam ilk baþta tecavüze uðramamýþ, rýzasýyla birlikte olmuþ ve sonraki zamanlarda görüntülerin þantaj aracý olarak kullanýlmasýyla iliþkiye zorlanmýþ olabilir, adamýn tecavüze uðradým þikayetçiyim demesi gey olmasýný saklamak için uydurulmuþ bir yalan olabilir.serbest kalmalarýný kati bir dille eleþtirmek için soruþturma dosyasýný incelemek gerekir.unutmayýn ki; bazý insanlar gey olmalarýnýn toplumca öðrenilmesindense, zorla yaptý, tecavüz etti demeyi tercih ediyor
Yazan : tavlaboy     Beðen (1 kiþi bu yorumu beðendi.)

    ... Tanrý, butür``AÞSÂÐILIK``yapýdaki KARAKTERSÝZLERÝ,kâhretsin,lânet daima üzerlerinden eksilmesin..!Cezâlarý,HUKUKEN de büyük olacak;hürriyeti tahtid,alýkoyma,zorla tecavüz...Santajla yapýlmasý ve birden fazla Kiþi`nin katýlýmýyla gerçekleþmiþ olmasý da;CEZÂÎ MÜEYYÃŽDEYÝ, pekfazla arttýracaktýr..!Bekleyip görelim,umarým ÝBRETLÝK olur..?
Yazan : kocasizGAY     Beðen (1 kiþi bu yorumu beðendi.)

    O tecavüz eden zanlilara verilecek en iyi ceza içeri tikip cezaevindeki bütün mahkumlarý ustundunden geçirmek
Yazan : Rainbow_     Beðen

    Damacanaya bile tecavüz eden bir milletle iç içe yaþýyoruz. Ýlginç konuþurken kimse mangalda kül býrakmaz, herkes namus timsali düzgün insanlar olurlar. Malesef içten içe çürüyoruz. Ahlak deyince sadece aklýmýza bacak arasý geliyor. Neydik, ne olduk, ne olacaðýz?
Yazan : Cagdas_dal     Beðen (5 kiþi bu yorumu beðendi.)

    bu nasýL hak hukuktur þantaj yaparak tecavüz etsinLer hemde 1 hafta sonrada mahkeme kararý ile serbest býrakýlýyor adaletsizlik bence. bu hiç adiL bir davranýþ deðiL.
Yazan : maxreal     Beðen (5 kiþi bu yorumu beðendi.)

    çok kötü bir durum maalsef. ülke gerçeði bu. birde o bireyin ruh halini ve yaþadýðý çevrede ki bakýþ açýsýný düþünün...
Yazan : ravza27     Beðen (3 kiþi bu yorumu beðendi.)

    hapse gýrsýnler onlara da orada baskalarý tecavuz etsýn. omurlerýný p olarak gecýrsýnler
Yazan : turkishmanxx     Beðen (3 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Adalet yok.
Yazan : turkishmanxx     Beðen (1 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Bu mu adalet yarýnda gider bir baþkasýna yapar þerefsizler hadým etsende az bunlara..
Yazan : Cupra     Beðen (4 kiþi bu yorumu beðendi.)

    yargýmýz böyle suçsuz aðýr bedel suçlu dýþarda çok iyi deðil
Yazan : kemalms     Beðen (1 kiþi bu yorumu beðendi.)

    dalliyn olmuþ bir milletin kaçýnýlmaz sonu.
Yazan : washington     Beðen (2 kiþi bu yorumu beðendi.)

    tam vaka bir olay..burada bireylere çok þey düþüyor arkadaþlýklar artýk eskisi kadar güvenilir deðil.gerçekten hayat çok deðiþti tüyler ürpertici..arkadaþ olmak için artýk çokuzun bir müzakere süreci gerekiyo týpký türkiye ab gibi:)üzgünüm ama bu böle:)
Yazan : lilamor     Beðen (2 kiþi bu yorumu beðendi.)

    bu tur ýnsanlarý nýye serbest býrakýyorlar anlam veremedým vah turkem vah
Yazan : apdd     Beðen (1 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Banada tecavüze kalkýþan sapýklar oldu,ama þikayetçi olsam ne olucaktýki,polisler haketmiþþsindir diyip göndericeklerdi.ortada bir suç yok diyip gönderirlerdi maalesef..
Yazan : rgg_bgg     Beðen (1 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Türk milleti artýk miðde buLandýrýcý olmaya baþladý,bu sadece bilinen .birde bilinmeyen yüzlerce olaylar var...
Yazan : rgg_bgg     Beðen (4 kiþi bu yorumu beðendi.)

    Yargýlama devam eder ama .......
Yazan : Aydosssttt     Beðen (2 kiþi bu yorumu beðendi.)

    serbet kalmýþ ama beraat yok, yinede yargýlanýyorlar
Yazan : ap_olgun     Beðen (3 kiþi bu yorumu beðendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diðer baþlýklardan bazýlarý.
Haber | Polis: “Artýk Burada Çalýþmayacaksýnýz! Yukarýdan Böyle Emir Geldi” Polis: “Artýk Burada Çalýþmayacaksýnýz! Yukarýdan Böyle Emir Geldi”
   Dün gece 23.30 sularýnda Ankara’da polis translarýn çalýþtýðý bölgeye saldýrdý. Dün gece 23.30 sularýnda birçok transýn çalýþtýðý Ýskitler bölgesine polisler bir baskýn düzenledi. Ellerinde joplarý ile bir anda bölgeye gelen onlarca polis çevredekileri darp etti. Görgü tanýðý B. isiml...

Haber | Ýtalya’da Sivil Birliktelik Yasasý Geçti Ýtalya’da Sivil Birliktelik Yasasý Geçti
   Batý Avrupa’da eþcinsel evlilikleri ya da medeni birliktelikleri tanýmayan son ülke olan Ýtalya’da Parlamento medeni birliktelik yasasýný onayladý. 15 Aralýk 2013’te Demokrat Parti’nin yeni seçilen baþkaný Matteo Renzi partisinin eþcinsel çiftlerin birlikteliklerinin yasal zemine taþýmak üzere ça...

Haber | 12 Yaþýndaki Trans Kýz Yasayý Deðiþtirmeye Uðraþýyor! 12 Yaþýndaki Trans Kýz Yasayý Deðiþtirmeye Uðraþýyor!
   Avustralya yasalarýný deðiþtirmeye çalýþan 12 yaþýndaki trans kýz Isabel Langley-McNamara, kendisi gibi binlerce çocuða yardým etmeyi amaçlýyor. Avustralya ve çevresindeki ülkelerde 44.000 çocuk kendini transgender olarak tanýmlýyor ve ergenliðe atanmýþ cinsiyetleriyle girmemek için ikinci aþama ...

Haber | Eþcinsel Mülteciler Ýçin Sýðýnma Evi Eþcinsel Mülteciler Ýçin Sýðýnma Evi
   Berlin’de bir LGBT haklarý grubu, eþcinsel mülteciler için sýðýnma evi açýyor. Schwulenberatung Berlin isimli grubun þehir meclisiyle ortak çalýþmasýyla açacaklarý barýnaðýn 120’den fazla mülteciye ev sahipliði yapmasý planlanýyor. Projenin sahipleri, eþcinsel mültecilerin kaldýklarý hosteller...

Haber | HIV ile Savaþta PrEP Kullanýmýna Yeþil Iþýk! HIV ile Savaþta PrEP Kullanýmýna Yeþil Iþýk!
   Ýsrail HIV enfeksiyonunu önlemek için geliþtirilen PrEP kullanýmýna onay veren son ülke oldu. Pre-exposure prophylaxis (PrEP) içeren Truvada her gün düzenli kullanýmda HIV ile enfekte olma riskini önemli ölçüde azaltýyor. Dünya Saðlýk Örgütü tarafýndan da onaylanan ilaç ABD ve diðer birkaç ülk...

Haber | ANZ’den bankacýlýkta eþcinsel açýlým ANZ’den bankacýlýkta eþcinsel açýlým
   Avustralya ve Yeni Zelanda’da faaliyet gösteren banka ANZ, bugünlerde kutlanan Mardi Gras’ya 10’uncu yýlý þerefine sponsor olarak festivaldeki yerini yenilenmiþ þubesi GAYNZ ile aldý. Banka, Mardi Gras geçidinin konumlandýrýldýðý Sidney’in Oxford Caddesi’ndeki þubesini yeniden tasarlayarak, GAYNZ...

Haber | Kanada Baþbakaný Eþcinsel Onur Yürüyüþü`ne katýlacak Kanada Baþbakaný Eþcinsel Onur Yürüyüþü`ne katýlacak
   Kanada Baþbakaný Justin Trudeau'nun Toronto'da gerçekleþecek Eþcinsel Onur Yürüyüþü'ne katýlacaðýný açýklandý. Kanada'da 3 Temmuz'da gerçekleþecek Eþcinsel Onur Yürüyüþü onlarca ülkede eþcinsellerin toplumdaki varlýðýný ve haklarýný görünür kýlmak için gerçekleþiyor. Ancak yürüyüþte bir ilk ...

Haber | Google’dan LGBT Desteði! Google’dan LGBT Desteði!
   Google LGBT’lere daha özgür olabilecekleri yerleri keþfetmelerine yardým ediyor! Cinsiyet ve cinsel kimlik ayrýmcýlýðý bir þekilde gelecekte de bizlerle olacak gibi gözükse de bir çok Amerikalýnýn artýk daha açýk fikirli olmasý ve kalplerini kendilerinden farklý gördükleri insanlara açmýþ olmalar...

Haber | Kýrmýzý Þemsiye Seks Ýþçileri Ýnisiyatifi 3 Mart’ta Dayanýþmaya Çaðýrýyor! Kýrmýzý Þemsiye Seks Ýþçileri Ýnisiyatifi 3 Mart’ta Dayanýþmaya Çaðýrýyor!
   “Patronsuz Pezevenksiz Bir Dünya Ýstiyoruz” diyerek yola çýkan Pembe Hayat Kýrmýzý Þemsiye Seks Ýþçileri Ýnisiyatifi her yýl olduðu gibi bu yýl da “3 Mart Dünya Seks Ýþçileri Günü” kapsamýnda bir dizi etkinlik düzenliyor. 2008 yýlýnda Pembe Hayat aktivistleri tarafýndan seks iþçilerinin uðr...

Haber | Feministlerden Transfobik Nefret Söylemi! Feministlerden Transfobik Nefret Söylemi!
   Moskova’da bir trans kadýn sahte ehliyet kullandýðý gerekçesiyle tutuklanarak erkek koðuþuna konuldu. Alina Devis isimli trans kadýnýn erkek koðuþuna konulmasýyla ilgili olarak Rusya RadFem(Radikal Feministler) grubundan gelen transfobik açýklamalarýn ardý arkasý kesilmedi. Daha önce de gözalt...


|   Ýletiþim  |   Sözleþme  |   Yardým  |   Site Haritasý  |  

Gabile.com bir tanýþma, arkadaþlýk ve eðlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanýcý sözleþmesini okumuþ ve kabul etmiþ sayýlýr.
Her hakký saklýdýr. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi