|   KENAN GAY DEDİKODULARIGeçtiğimiz yıl gay olduğu iddialarına maruz kalan Kenan İmirzalıoğlu`na sevgilisi Zeynep Beşerler sahip çıktı.
 
 
 
 Gay dedikodusu
 
 
 Geçtiğimiz yıl gay olduğu iddialarına maruz kalan Kenan İmirzalıoğlu`na sevgilisi Zeynep Beşerler sahip çıktı. Beşerler, söylentilere gülüp geçtiklerini söyledi.
 
 BAŞTA ŞAŞIRDIM
 
 Bu dedikoduları ilk duyduğumda açıkçası şaşırdım. Kenan da öyle... Sadece `Ne yapmamı istiyorlar, çıkıp aksini ispat mı edeyim? Yazmışlar işte` dedi. Haklıydı. Neyse ki bu sendrom kazasız belasız atlatıldı. Zaten bir süre sonra durum bizim açımızdan kara mizaha dönüştü. Konuyla dalga geçmeye başladık, dedikodulara da gülüp geçtik.
 
 
 
 Biz eve girdikten sonra o renkli dünyadan uzaklaşıyoruz. Ev içinde sadece Kenan ve Zeynep`iz, yani normal iki sevgiliyiz. Birçok şeyden uzaklaşıyoruz. Bunları konuşmuyor, televizyon seyretmiyoruz. Bu bir çeşit rehabilitasyon. Ayrıca şunu söyleyeyim; böyle bir şey ortaya atan insana kızmıyor, sadece acıyorum. Çünkü hasta bir zihniyet.
 
 
 
 | 
										
											| 
 
 | 
										
											| Eklenme Tarihi : 11.05.2006 | 
										
											| Haber Editörü : senLeBen | 
										
											| «« GERi | 
										
											| Bu haber 683231 kez okundu. 
 | 
| Haberi Paylaş
 | Face 
  | Blog 
  | Frien 
  | Mysp 
  | Twit 
  |  
 
 | 
										
											| Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.
 
 
 
													Yorum yazmak için login olunuz
														| Habere Yorum Yaz |  
														| Bu habere yapılmış bir yorum bulunmamaktadır |  
 
 | 
										
											| 
 |