AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Merhaba, Nasılsın? Tanışalım mı? Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     anfb34:[istanbul] Mutlu bir gün diliyorum herkese.     |     LonelyAngel80:[istanbul] Ekim başında Balıkesir Akçayı gezmek istiyorum. Oraya yakın yerlerde misafır alacak var mı?.     |     deterministik:[Samsun] Tüm GaBiLe platformuna iyi günler dilerim, gününüz neşe ile geçsin..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Bursa dan selam canım .     |     buyuksvr:[istanbul] yeri olan olgunlar bekliyorum.     |     BLackBoy03:[Kocaeli] orta asyalilar yaza bilirmi izmit 😉.     |     xxxxmen:[Ordu] oksijen diyarı ordudan selamlar beraber olmak dileliğle buluşalım ordu güzel yer.     |     esinizoolurumm:[istanbul] esinizoolurumm:[Selam şekerler herkesi bekliyorum. Mecidiyeköy.     |     Mertchaserap:[istanbul] Önce insanlık...     |     karamelle:[istanbul] SİSLİ BOMONTİ NOBETCİ HEMSİRE :D.     |     esinizolurum:[istanbul] esiniz olurum:[İstanbul] Selam yazın tanısalım. Mecidiyeköy.     |     olgunsevenankli:[Ankara] 180 90 57 YAŞINDA ANKARADAN KENDİ HALİNDE BEKAR BİRİ .     |     By_ap_3939:[Kirklareli] By_ap_3939.     |     olgungrupcupsf:[istanbul] olgungrupcupsf:[İstanbul] Mecidiyeköy. Herkesi bekliyorum..     |     Saygl:[istanbul] Sadece hafta içi gündüz bana yakın haznedar Merter b.köy Ataköy esenler yeri olanlar..     |     Ezel1905:[istanbul] Heyyyy 🤚.     |     YigitBerk4141:[Kocaeli] Merhaba 187 82 38 esmer A yalnız yaşıyorum samimi gizli arkadaşlar tanışmak istiyorum .     |     pharoxym2:[Ankara] Ankaradan olgun yeri olan AKTİF varsa bana ulaşabilirmi.     |     beraber_olalim:[istanbul] merhaba bahçelievler / istanbuldayım gizliyim yyok.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
645 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Haziran TOP 10
Haber | Türk dizisinde eşcinsel bir ilk yaşandı!

Türk dizisinde eşcinsel bir ilk yaşandı!


ATV`de dün akşam ilk bölümü yayınlanan bir Türk dizisi, ekranlarda bir ilke de imza attı. İşte o dizi ve yaşanan ilk!

Osman Sınav`ın yeni dizisi "Kılıç Günü" dün akşam ATV ekranlarında yayınlanan ilk bölümüyla izleyici karşısına çıktı. Kılıç Günü`nde Türk televizyonları için bir ilk yaşandı!

Osman Sınav`ın yapımcılığını üstlendiği dizideki eşcinsel yatak sahnesi izleyicileri şaşırttı!

Kızıltan ailesinin `gay` olan oğlu Barış, erkek sevgilisi ile yatakta yarı çıplak göründü. İkili Türk televizyonları için de bir ilk oldu.

DİZİLERDE EŞCİNSEL VAR ÖPÜŞME YOK

Daha önce Türk dizilerinde bir çok eşcinsel karakter yer almış, hatta Kanal D`nin kısa sürede yayından kalkan ve başrolünü Songül Öden’le Tardu Flordun`un paylaştığı “Mükemmel Çift” adlı sitcom’un ilk bölümünde iki erkeğin öpüşeceği açıklanmıştı.

Tardu Flordun ile Tuğrul Tülek`in öpüşme sahnesi çekilmiş ancak oluşabilecek tepkilerden ötürü yayınlanmamıştı. Dizide eşcinsel bir karakteri canlandıran sunucu Tuğrul Tülek ise TRT Çocuk kanaldaki görevinden kovulmuştu.

Kaynak: gazeteciler.com 18.09.2010


Eklenme Tarihi : 18.09.2010
Haber Editörü : Administrator
  «« GERi
Bu haber 556737 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    ATV`DEKİ Kılıç Günü`ndeki GAY KAREKTERLERİNİN sahnelerine dair, dizinin yapımcısı Osman Sınav HaberTürk Magazin’e konuştu. NE DEMEK ŞİMDİ BU YA! İyiliği, bütün güzelliğiyle gösterebilmek için karanlığı da bütün çıplaklığıyla göstermek lazım. Yoksa ‘iyi’ hissedilemez. SANKİ BİZ ŞEYTANIZ YAA İYİLİĞİ HİSSETİRECEKMİŞ. Bu kişiler ve AHLAKSIZLIKLARINI g...österebilmek için ahlak sınırları dışına çıkmadan bir şeyler yapmak zorundayız`. OFFF BENDE BİŞEYLER OLUYOR SESİMİZİ DUYURMAYA ÇALIŞIYOLAR DİYE SEVİNİYORUM.. BU NEDEMEK YAA.!
Yazan : JOOKER     Beğen

    Osman Sınav sahne hakkında açıklama yapmış... ``Bu sahneleri provoke amaçlı kullanmadık. Böyle bir amacımız olsaydı daha önceden görselleri basına verirdik. Hikâyemizde Firavun`un sarayından bahsediyoruz. Firavun`un sarayında böyle şeyler vardır. Bunlar gerçektir. Karakter tanımlaması yapıyoruz. İyiliği, bütün güzelliğiyle gösterebilmek için karanlığı da bütün çıplaklığıyla göstermek lazım. Yoksa `iyi` hissedilemez. Sığ kalır. Biz kimsenin cesaret edemediği şeyleri göstermeye çalışıyoruz. Ahlâksızlık propagandası yapmıyor, aksine o tip insanların profilini sergiliyoruz. Bu kişiler ve ahlâksızlıklarını gösterebilmek için ahlak sınırları dışına çıkmadan bir şeyler yapmak zorundayız`` http://www.ucankus.com/detay/64979/flas-osman-sinav-kilic-gunundeki-escinsel-sahne-icin-neler-soyledi
Yazan : boooy35     Beğen

    Bir arkadaşımla arabamda seyahat ederken, ``bir derginin ön kapağında, siz ne kadar eşcinselsiniz başlıklı yazı dikkatimi çekti ve alıp okudum. Orada her erkeğin bir eşcinsel duygusu vardır. Bu bazılarında çok, bazılarında az. Bazıları maço davranışla bu duygusunu kapatır, bazıları da ön plana çıkararak ilişki kurmaya çalışır yazıyordu`` dediğimde, ``haşa, Allah korusun. o ne demek?`` demiş ama arkasından, ``bir düğünde yer yatakta balık istifi yatıyorduk. Uzak akrabamdan biri gece uyandığımda yanımda kilotunu da çıkarmış, önümde bana yaklaşmış durumdaydı. Ben de yavaş yavaş içine girip boşaldım`` diye gay ilişkisini anlatmıştı övünerek!.. İnsanlarımız böyledir. Pasif gaylığı avratlık,suçluluk olarak görürken, aktif gaylığı erkeklik, övünç olarak görüyor. Ama o aktifin de pasiflik temayülü olduğunu gizliyor. Erkeklerin erkeklere, kadınların kadınlara meyli, daha çok ayıplanıp kınanacaktır sahtekar yapıdaki insanlarımızca...Filmlerde gösterilmeye cesaret, dürüstlüğe ilk adımlardır bence...
Yazan : nusanisep     Beğen

    Giriş sayfam (nedense) Msn Türkiye, ve bu haberi sözkonusu sitenin anasayfasında görmek mümkün. Ancak, haberi tıkladığınızda hiçbirşey olmuyor ve bu durum sözkonusu haberin bir şekilde bloke edildiğini düşündürüyor. Medyanın (ve halkın) tarafsız eşcinsel haberlerine tahammülü yok arkadaşlar, bizleri ancak ölmüş, suç işlemiş veya istenmeyen bir duruma düşmüş/düşürülmüşsek haber yapıyor ve gönül rahatlığıyla okuyorlar. Sanki herkes hıncını bizden çıkarıyor gibi. Bunu yeni farketmesem de her seferinde öfkem ve çaresizliğim daha da şiddetleniyor, ne acı..
Yazan : Deadmeat     Beğen

    ``...piyasada sadece nonoslar yok.`` eşcinseller bunu söyledikten sonra heterolardan daha çok kabul, saygı vs beklersiniz!! aşağıdaki yorumlardaki ayrımcı söylem ve içselleştirilmiş homofobi bize gösteriyor ki, halen daha ``eşcinsellerin en büyük düşmanları latent ya da straight görünme durumuna kafayı fazla takmış bunu farklı bir şekilde ele alan normal(!) görünüşlü eşcinseller.`` ``Kurtlar Vadisi`` tarzında bir dizi için herkes nasıl kendinden geçmiş!! hatırlayın, Bir İstanbul Masalı`` adında bir dizi ve geyy karakteri vardı. Orada gey rolü Oynayan oyuncu sonradan bir açıklama yapmıştı, ``Bu izi silmek için şöyle güzel bir sevişme ya da tecavüz sahnesinde oynamam lazım.`` gerisini siz düşünün. Dizinin sonraki bölümlerinde ne geylik kalmıştı ne de bir şey! yeni başlayan bir dizi reklama ihtiyacı var! geyleri kullanacak, Türk halkının midesinin kaldırdığı yere kadar!! bu halkın midesi, ``Fatmagül`ün Suçu Ne?`` adlı dizideki tecavüz sahnesinden tahrik olmayı kaldırıyor. Ben o diziden sonra öyle konuşmalara şahit oldum ki, Eşcinsellere nefret kusanların değil bu ülkede yaşayan insanların ciddi olarak rahatsız olduğunu emin oldum!! Eşcinseller kendilerini reklam aracı olarak kullananlardan medet ummayı bırakınca gerçekten bir umut var demektir.
Yazan : risotto34     Beğen

    Tardu Flordun ve Tuğrul Tülek`in oynadığı dizide de gey öpüşme sahnesi vardı. Çekimi yapıldı ama olumsuz tepkilerden çekinildiği için yayınlanmadı. Hatta, Turğul Tülek bu yüzden TRT`de sunduğu çocuk programından kovuldu. Zamanla daha da alen...ileşecek. Bunun görerek öğrenilen veya özenilerek ortaya çıkan bir durum olmadığını kavradıklarında, bilimsel temellere dayanarak, Dünya Sağlık Örgütü gibi büyük kuruluşların eşcinselliğe bakışının 3 yönelimden biri olduğunu(Biseksüellik, Homoseksüellik ve Heteroseksüellik) bilerek ve bu üçünün de doağl yönelimler olduğunu kabul ederek ele aldıklarında her şey daha farklı olacak. Tabi, din temelli oy toplayan partilerin bunları çok da hızlıca yapması söz konusu değil. AB diretiyor gey, lezbiyen, travesti ve transeksüellerin örgütlenme ve kendilerini ifade edebilme hakları üzerine fakat bizim idarecilerimizin, halkın geneli karşısında sağlam durabilmeleri için biraz daha zaman var.
Yazan : macropol     Beğen

    Türkiyede, insanlar gaylerden korkuyor ve onlara yaratık gözüyle bakıyor. Türkler eşcinsel bir komşusu yada iş arkadaşı olmasını istemiyor. Nefret ediyor. Onları yaşadığı aşağılanmayı ve eziyeti görüyor, bazıları gaylere acıyor, ama onlardan sanılmamak için yapılanları sadece izliyor, sesini çıkartmıyor. Bazıları da sadece SADİST olduğu için, bir başka insanoğluna, yani gaylere, kim olursa olsun, işkence edilmesinden hoşlanıyor, kendi bu tür bir hakarete maruz kalmadığı için SEVİNİYOR. CAHİL ve İLKEL toplumlarda, devlet bir çok şeye el koyar ve insanların bakış açılarını değiştirmeye çalışır. Bence eşcinsellere eziyet edilmesinin HAPİS İLE CEZALANDIRILDIĞI YASALAR ÇIKMALIDIR. Çünkü halkın çoğu, eşcinsellere korkunç şeyler yapıyorlar. Ceza alacakları akıllarına gelmiyor. Televizyonlarda da eşcinsellerin bu şekilde partner olarak yer almaları da olumludur. En azından, halkın gözünde gaylerin de bir yaşam tarzı olduğu, ve diğer insanlardan cok fazla farklerının olmadıgını anlamış olurlar.
Yazan : Calgary     Beğen

    Malesef bir gazetenin yorumlarini okumustum ve bu bölüme ne kadar yalnis bakildigini okudum sanki bir hastalik gibi bakiliyor ama inaniyorumki oraya o yorumlarini yazanlarin cogu yalniz olunca mutlaka bir gay iliski yasamistir.
Yazan : turkish_pasif     Beğen

    Hadi hayırlısı.. Güzel gelişmee
Yazan : OlgunSeverimm     Beğen

    Diziyi izlemedim ama izlicem kesin. Türk halkı yapar ama lanetler... Böle bi kavimde yaşıorum sırf gizliden karısını erkekle aldatanlar,erkek kılığına bürünen dişi kişilikler yüzünden bu ülke mafolucak yani herkes açık olsa sorun kalkıcak ama zor ...
Yazan : otherBOY     Beğen

    Bu haberin çıktıgı habertürk.com daki yorumları okumudum. Herkes nefretini haykırmış. Bende kabullenmeleri yönünde yazı yazmıştım yorumlara ve demediklerini bırakmamışlar. Türkiye daha çok yol katetmeli. halkımız hala bu ilişkileri lanetle karşılıyor. ve görmememzlikten geliyorlar.
Yazan : discopolis     Beğen

    aaa süpermiş :o))))
Yazan : maximuss     Beğen

    kanal d aşk-ı memnu daki örtülü porno sahnelerini ağızlarının suyu akarak izleyenler, bu gayet normal, cinsellik objesi neredeyse hiç barındırmayan bir yatak sahnesini yerden yere vurmuşlar çeşitli internet sitelerinde...işine gelince ne ala, işine gelmeyince utanmazlar ayıp de...bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
Yazan : Alejandro_     Beğen
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Ve evlendiler Ve evlendiler
   Almanya`nın eşcinsel olduğunu açıklayan ilk bakanı olan Dışişleri Bakanı Guido Westerwelle, uzun yıllardır beraber olduğu sevgilisi Michael Mronz`la olan birlikteliğini Bonn şehrinde düzenlenen sade bir törenle resmiyete döktü. Aynı zamanda Hür Demokrat Parti`nin Genel Başkanı olan Westerwelle (4...

Haber | Eşcinsel Suudi prens, ABD`ye sığınmak istiyor Eşcinsel Suudi prens, ABD`ye sığınmak istiyor
   Suudi prensin `eşcinsel` olduğu ve Yahudi bir kadınla dostluğu bulunduğu için ABD`den sığınma talebinde bulunduğu bildirildi. İngiliz Daily Mail gazetesi, Suudi prens Ali Ahmed Asseri`nin , eşcinsel olduğu ve Yahudi bir kadınla dostluğu bulunduğu için ABD`den sığınma hakkı istediğini yazdı. Haberd...

Haber | 14’üncü dev 14’üncü dev
   * 12 dev adam... 13’üncü Tanjeviç. * Peki ya, 14’üncü dev? * Tek tek hepsini yazmak isterdim, yerimiz dar... Kaptan’ı yazayım, Hidayet Türkoğlu’nu... Gariban bi ailenin çocuğuyken, NBA’e gitmeyi başaran, dolar milyoneri olan, şımarmayan, aksine, ismi büyüdükçe ego’su küçülen, takım arkadaşları...

Haber | Eşcinsel askere umut Eşcinsel askere umut
   CALIFORNIA - ABD, eşcinsel askerleri tartışıyor. Amerikan yasaları yönelimini gizledikleri sürece eşcinsellerin orduda görev almasına onay veriyor. Ancak California’da yargıç Virginia Philips gizlilik şartının anayasaya aykırı olduğuna hükmetti. ‘Sorma, söyleme’ adıyla bilinen yasa, eşcinsel oldukla...

Haber | Sofistike, ayrıntılı ve çarpıcı Sofistike, ayrıntılı ve çarpıcı
   NEW YORK - New York Moda Haftası çok renkli geçiyor. Her zaman kışkırtıcı defileleriyle bilinen tasarımcı Richie Rich’in 2011 ilkbahar yaz koleksiyonu pembe saten, deri ve dantel ağırlıklı cüretkâr parçaları ve feminen erkek modelleriyle hafızalara kazındı. Ülkenin ünlü TV programcılarından olan v...

Haber | Translara Yönelik Nefret Cinayetleri Hız Translara Yönelik Nefret Cinayetleri Hız "Kesmiyor"
   İstanbul Beşiktaş’ta bir transseksüele yönelik daha nefret cinayeti işlendi. Vahşice işlediği cinayetten sonra not da bırakarak tüm transeksüelleri öldüreceğini belirttiği öne sürülen zanlının güvenlik kamerası tarafından çekilen fotoğrafları polis tarafından transseksüellere dağıtıldı. Beşiktaş...

Haber | Bakan Hague: Eşcinsel değilim Bakan Hague: Eşcinsel değilim
   İngiltere Dışişleri Bakanı William Hague, 25 yaşındaki danışmanı Christopher Myers`la eşcinsel ilişkisi olduğu iddialarına açıklık getirdi. Artan söylentiler yüzünden Myers istifa ederken, bakan iddiaları yalanlayan bir açıklama yaptı LONDRA - İngiltere bugünlerde sadece siyaset konuşuyor ...

Haber | İngiliz milletvekili 20 yıllık evlilikten sonra açıkladı: Eşcinselim ve karımı terk ediyorum İngiliz milletvekili 20 yıllık evlilikten sonra açıkladı: Eşcinselim ve karımı terk ediyorum
   İngiltere’de Muhafazakar Partili milletvekili ve hapishanelerden sorumlu Adalet Bakanlığı Müsteşarı Crispin Blunt 20 yıllık evlilikten sonra eşinden ayrıldığını ve artık “eşcinselliğini yaşamak istediğini” açıkladı. Dün akşam saatlerinde yapılan müsteşarlıktan yapılan açıklamada Blunt, eşinden ...

Haber | Fidel: Eşcinsellere baskılardan ben sorumluyum Fidel: Eşcinsellere baskılardan ben sorumluyum
   Küba lideri Fidel Castro, devrimin ilk yıllarında eşcinsellere karşı uygulanan baskıları kabul ederek, “Bir sorumlu varsa, o benim” dedi. Küba devriminin efsanevi lideri Fidel Castro, Meksika’nın La Jornada gazetesinden Carmen Lira Saade’ye verdiği röportajda Küba’daki devrimin ilk yıllarında eşc...

Haber | Katolikleri kızdıran dondurma reklamı Katolikleri kızdıran dondurma reklamı
   İngiliz dondurma firmasının reklam kampanyası, Roman Katolik dünyasını ayağa kaldırdı. Reklam kampanyasında kullanılan `eşcinsel rahipler` ve `hamile rahibe` posterlerinin yasaklanması gündemde. Alpaslan Düven (DHA) -- İngiltere merkezli İtalyan dondurma firması Antonio Federici, reklam kampany...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi