AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Merhaba, Nasılsın? Tanışalım mı? Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     anfb34:[istanbul] Mutlu bir gün diliyorum herkese.     |     LonelyAngel80:[istanbul] Ekim başında Balıkesir Akçayı gezmek istiyorum. Oraya yakın yerlerde misafır alacak var mı?.     |     deterministik:[Samsun] Tüm GaBiLe platformuna iyi günler dilerim, gününüz neşe ile geçsin..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Bursa dan selam canım .     |     buyuksvr:[istanbul] yeri olan olgunlar bekliyorum.     |     BLackBoy03:[Kocaeli] orta asyalilar yaza bilirmi izmit 😉.     |     xxxxmen:[Ordu] oksijen diyarı ordudan selamlar beraber olmak dileliğle buluşalım ordu güzel yer.     |     esinizoolurumm:[istanbul] esinizoolurumm:[Selam şekerler herkesi bekliyorum. Mecidiyeköy.     |     Mertchaserap:[istanbul] Önce insanlık...     |     karamelle:[istanbul] SİSLİ BOMONTİ NOBETCİ HEMSİRE :D.     |     esinizolurum:[istanbul] esiniz olurum:[İstanbul] Selam yazın tanısalım. Mecidiyeköy.     |     olgunsevenankli:[Ankara] 180 90 57 YAŞINDA ANKARADAN KENDİ HALİNDE BEKAR BİRİ .     |     By_ap_3939:[Kirklareli] By_ap_3939.     |     olgungrupcupsf:[istanbul] olgungrupcupsf:[İstanbul] Mecidiyeköy. Herkesi bekliyorum..     |     Saygl:[istanbul] Sadece hafta içi gündüz bana yakın haznedar Merter b.köy Ataköy esenler yeri olanlar..     |     Ezel1905:[istanbul] Heyyyy 🤚.     |     YigitBerk4141:[Kocaeli] Merhaba 187 82 38 esmer A yalnız yaşıyorum samimi gizli arkadaşlar tanışmak istiyorum .     |     pharoxym2:[Ankara] Ankaradan olgun yeri olan AKTİF varsa bana ulaşabilirmi.     |     beraber_olalim:[istanbul] merhaba bahçelievler / istanbuldayım gizliyim yyok.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
648 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Haziran TOP 10
Haber | Radyo GaBiLe Bear Pazarındaydı!

Radyo GaBiLe Bear Pazarındaydı!


Türkiye`de ilk kez bir internet radyosu, canlı yayın ekibi ile sokak stüdyosu kurarak yayın gerçekleştirdi.

İstanbul Ayı Kulübü`nün organize ettiği, Uluslararası Bear Haftası etkinlikleri kapsamında 19 Eylül 2010 da düzenlenen Bear pazarında Radyo Gabile de yer alarak etkinliği canlı canlı dinleyicilere aktardı. İstanbul Ayı Kulübü öncülüğünde Taksim`de bulunan Tekyön adlı barın bahçesinde gerçekleştirilen partiye İtalya Roma`da bulunan Subwoofer adlı Eşcinsel Bear Organizasyonu üyeleri, İtalya Bolonya`da bulunan ilk Uluslararası bear organizasyonlarından Feed the Bears Grubu üyeleri, Ahmet Yıldız İnsiyatifi, Kaos GL ve çok sayıda bear grubu üyesi katıldı. Gecede İtalyan Soobwofer grubunun düzenlediği Ayı güreşleri yarışması ilgi odağı oldu.


Canlı yayın ekibi ile etkinliği takip eden Radyo GaBiLe, gece boyunca parti atmosferini dinleyicilerine canlı olarak aktardı. Organizasyonu dinleyicileri ile buluşturan Radyo GaBiLe`de gece boyunca GaBiLe yöneticilerinden Duman Doğan`ın da özel röportajları dinleyicilere ulaştı.

Yıldız davası konuşuldu
Ahmet Yıldız İnsiyatifinin de katılım gösterdiği organizasyonda Radyo GaBiLe`nin konuğu olan Ahmet Yıldız`ın sevgilisi İbrahim Can, Doğan`ın sorularını yanıtladı. 2008 yılında eşcinsel olduğu için, evinin önünde aracını park ederken silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitiren Ahmet Yıldız`ın failleri hala yakalanamadı. Dava süreci hakkında Radyo GaBiLe dinleyicilerine bilgi veren Can, "Türkiye`de ilk kez bir eşcinsel namus cinayeti davası görülüyor. 2008 yılından bu yana devam eden davada Cumhuriyet Savcısı Ahmet`in babasını suçladı. İddianamede Ahmet Yıldız`ın babası cinayetin faili olarak yer alıyor. Ancak mahkemenin tutuklama kararına karşın Yıldız`ın babası bu güne dek duruşmalara katılmadı ve yakalanamadı. Adresi belli olan birinin yakalanamaması çok garip geliyor bizlere. Türkiye`de istedikleri zaman istedikleri herkesi çok kolay yakalayabiliyorlar ancak 3 yıldır Ahmet`in failleri ortada yok. Hemde failler belli iken ve yakalama kararı varken. Burada kolluk kuvvetlerinin biraz sorumsuzluğu var. Ancak hiç kimsenin kolluk kuvvetlerimizi bu kadar küçük düşürmeye hakkı yok. O nedenle görevlerini yapmaları ve bir an önce failleri yakalayarak adalet karşısında hesap vermelerini sağlamaları gerekiyor. Çok hassas bir dava ve sonuna kadar takipçisi olacağız. Bu Türkiye için dönüm noktası denilebilecek bir davadır. Ahmet öldürülmeden önce de ailesine eşcinsel olduğunu söylemiş ve babası tarafından ölüm tehditleri almıştı. Üsküdar Cumhuriyet Savcılığına o zaman suç duyurusunda bulunmuştuk. Ancak Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı şikayetimiz ile ilgili işlem dahi gerçekleştirmedi. Yani o zaman Üsküdar Cumhuriyet Savcısı işlem yapmış olsaydı Ahmet bugün hayatta olabilirdi. Biz Ahmet için adalet istiyoruz. O nedenle tüm LGBT arkadaşlarımızı bu davayı takip etmeye bekliyoruz" dedi.

Subwoofer grubu GaBiLe`ye konuk oldu
Merkezi İtalya Roma`da bulunan İtalyan ayı kulübü Soobwolfer`ın yöneticileri de Radyo GaBiLe mikrafonuna konuk oldu. Duman Doğan`ın sorularını yanıtlayan İtalyan konuk, "Türkiye ile İtalya eşcinsel insiyatifler konusunda değerlendirildiğinde birbirinden çok farklı noktalarda değiller. Avrupa ülkelerinin çoğu bugün eşcinsel kültürü konusunda çok yol kat etmiş. Ancak Türkiye`de yaşanan sıkıntıların aynılarını bizler İtalya`da yaşadığımız için bugün buradayız. Türkiye`de ki organizasyonu çok beğendik. Türkleri, Türkiyedeki LGBT bireyleri 2011 yılında İtalya`da gerçekleştirilecek olan GayPride organizasyonunda misafir etmek isteriz" dedi.

Feed the Bears`tan dostluk mesajı
İlk Uluslararası Bear Organizasyonu olan Feed the Bears, Radyo GaBiLe`ye yaptığı özel değerlendirmelerinde "Dünya üzerinde kurulan ilk ayı organizasyonuyuz. Ancak kulübümüz sadece bear bireylere yönelik değil. Kendisini ayı olarak tanımlayan ve ayı dostu olarak kendisini gören herkese kapılarımız sonuna kadar açık. Heteroseksüel veya homoseksüel bireyleri ayırmıyoruz. Biz bear ve bear dostu olan herkes ile bu yapıyı yürütüyoruz." dedi.

İtalya Pride`a Sanstations organizasyonu
Türkiye`nin ilk gay lezbiyen turizm şirketi Sanstation`un Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yücel de geceye katılanlar arasındaydı. Radyo GaBiLe mikrafonuna da konuk olan Yücel, "Sanstation Türkiye`de gay ve lezbiyen bireyler için tur organizasyonları düzenleyen bir şirkettir. Yabancılar için Türkiye`ye, Türkiye`deki dostlarımız için de avrupanın bir çok yerine tur düzenliyoruz. Grup organizasyonlarının yanısıra özel turlarda düzenlenebiliyor. Bugüne dek bir çok avrupa ülkesini gezdik" dedi. Beklediklerinin üzerinde bir ilgi ile karşılaştıklarını ifade eden Yücel, İtalya Gay Pride organizasyonu için de tur düzenleyeceklerine söz verdi.

Radyo GaBiLe`ye İtalya daveti
İtalya Roma merkezli Soobwofer Kulübü, 2011 yılında İtalya`da gerçekleştirilecek olan Gay Pride organizasyonunun da Radyo GaBiLe tarafından canlı olarak yayınlanmasını talep etti. Bu konuda GaBiLe yönetimine teklifte bulunan kulüp, Radyo GaBiLe`yi İtalya`da misafir etmekten onur duyacaklarını belirterek yayından duydukları memnuniyeti de ifade etti.

Lider Bear yolda...
Türkiye`deki bear organizasyonlarının genişlemesi ile harekete geçen GaBiLe Grupları, bir ilke daha imza attı. Gerçekleştirilen gecede bear bireylere müjde veren GaBiLe Grupları Yöneticileri, çok yakında www.liderbear.com adresinden yayına açılacak olan Türkiye`nin ilk bear arkadaşlık portalının da GaBiLe Grupları bünyesinde faaliyet göstereceğini duyurdu.


Eklenme Tarihi : 20.09.2010
Haber Editörü : Administrator
  «« GERi
Bu haber 522978 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    yaşadıkları duyguları en üst seviyede yaşayan ve bunu gösterenler olarak tanımlıyorum bearları.
Yazan : ykuza     Beğen

    Ne varsa bu Bearlarda var. Adam gibi adamlar. Eşcinselliğin nasıl yaşanacağını biliyorlar. tebrikler.
Yazan : discopolis     Beğen
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Türk dizisinde eşcinsel bir ilk yaşandı! Türk dizisinde eşcinsel bir ilk yaşandı!
   ATV`de dün akşam ilk bölümü yayınlanan bir Türk dizisi, ekranlarda bir ilke de imza attı. İşte o dizi ve yaşanan ilk! Osman Sınav`ın yeni dizisi "Kılıç Günü" dün akşam ATV ekranlarında yayınlanan ilk bölümüyla izleyici karşısına çıktı. Kılıç Günü`nde Türk televizyonları için bir ilk yaşandı! O...

Haber | Ve evlendiler Ve evlendiler
   Almanya`nın eşcinsel olduğunu açıklayan ilk bakanı olan Dışişleri Bakanı Guido Westerwelle, uzun yıllardır beraber olduğu sevgilisi Michael Mronz`la olan birlikteliğini Bonn şehrinde düzenlenen sade bir törenle resmiyete döktü. Aynı zamanda Hür Demokrat Parti`nin Genel Başkanı olan Westerwelle (4...

Haber | Eşcinsel Suudi prens, ABD`ye sığınmak istiyor Eşcinsel Suudi prens, ABD`ye sığınmak istiyor
   Suudi prensin `eşcinsel` olduğu ve Yahudi bir kadınla dostluğu bulunduğu için ABD`den sığınma talebinde bulunduğu bildirildi. İngiliz Daily Mail gazetesi, Suudi prens Ali Ahmed Asseri`nin , eşcinsel olduğu ve Yahudi bir kadınla dostluğu bulunduğu için ABD`den sığınma hakkı istediğini yazdı. Haberd...

Haber | 14’üncü dev 14’üncü dev
   * 12 dev adam... 13’üncü Tanjeviç. * Peki ya, 14’üncü dev? * Tek tek hepsini yazmak isterdim, yerimiz dar... Kaptan’ı yazayım, Hidayet Türkoğlu’nu... Gariban bi ailenin çocuğuyken, NBA’e gitmeyi başaran, dolar milyoneri olan, şımarmayan, aksine, ismi büyüdükçe ego’su küçülen, takım arkadaşları...

Haber | Eşcinsel askere umut Eşcinsel askere umut
   CALIFORNIA - ABD, eşcinsel askerleri tartışıyor. Amerikan yasaları yönelimini gizledikleri sürece eşcinsellerin orduda görev almasına onay veriyor. Ancak California’da yargıç Virginia Philips gizlilik şartının anayasaya aykırı olduğuna hükmetti. ‘Sorma, söyleme’ adıyla bilinen yasa, eşcinsel oldukla...

Haber | Sofistike, ayrıntılı ve çarpıcı Sofistike, ayrıntılı ve çarpıcı
   NEW YORK - New York Moda Haftası çok renkli geçiyor. Her zaman kışkırtıcı defileleriyle bilinen tasarımcı Richie Rich’in 2011 ilkbahar yaz koleksiyonu pembe saten, deri ve dantel ağırlıklı cüretkâr parçaları ve feminen erkek modelleriyle hafızalara kazındı. Ülkenin ünlü TV programcılarından olan v...

Haber | Translara Yönelik Nefret Cinayetleri Hız Translara Yönelik Nefret Cinayetleri Hız "Kesmiyor"
   İstanbul Beşiktaş’ta bir transseksüele yönelik daha nefret cinayeti işlendi. Vahşice işlediği cinayetten sonra not da bırakarak tüm transeksüelleri öldüreceğini belirttiği öne sürülen zanlının güvenlik kamerası tarafından çekilen fotoğrafları polis tarafından transseksüellere dağıtıldı. Beşiktaş...

Haber | Bakan Hague: Eşcinsel değilim Bakan Hague: Eşcinsel değilim
   İngiltere Dışişleri Bakanı William Hague, 25 yaşındaki danışmanı Christopher Myers`la eşcinsel ilişkisi olduğu iddialarına açıklık getirdi. Artan söylentiler yüzünden Myers istifa ederken, bakan iddiaları yalanlayan bir açıklama yaptı LONDRA - İngiltere bugünlerde sadece siyaset konuşuyor ...

Haber | İngiliz milletvekili 20 yıllık evlilikten sonra açıkladı: Eşcinselim ve karımı terk ediyorum İngiliz milletvekili 20 yıllık evlilikten sonra açıkladı: Eşcinselim ve karımı terk ediyorum
   İngiltere’de Muhafazakar Partili milletvekili ve hapishanelerden sorumlu Adalet Bakanlığı Müsteşarı Crispin Blunt 20 yıllık evlilikten sonra eşinden ayrıldığını ve artık “eşcinselliğini yaşamak istediğini” açıkladı. Dün akşam saatlerinde yapılan müsteşarlıktan yapılan açıklamada Blunt, eşinden ...

Haber | Fidel: Eşcinsellere baskılardan ben sorumluyum Fidel: Eşcinsellere baskılardan ben sorumluyum
   Küba lideri Fidel Castro, devrimin ilk yıllarında eşcinsellere karşı uygulanan baskıları kabul ederek, “Bir sorumlu varsa, o benim” dedi. Küba devriminin efsanevi lideri Fidel Castro, Meksika’nın La Jornada gazetesinden Carmen Lira Saade’ye verdiği röportajda Küba’daki devrimin ilk yıllarında eşc...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi