AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Merhaba, Nasılsın? Tanışalım mı? Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     anfb34:[istanbul] Mutlu bir gün diliyorum herkese.     |     LonelyAngel80:[istanbul] Ekim başında Balıkesir Akçayı gezmek istiyorum. Oraya yakın yerlerde misafır alacak var mı?.     |     deterministik:[Samsun] Tüm GaBiLe platformuna iyi günler dilerim, gününüz neşe ile geçsin..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Bursa dan selam canım .     |     buyuksvr:[istanbul] yeri olan olgunlar bekliyorum.     |     BLackBoy03:[Kocaeli] orta asyalilar yaza bilirmi izmit 😉.     |     xxxxmen:[Ordu] oksijen diyarı ordudan selamlar beraber olmak dileliğle buluşalım ordu güzel yer.     |     esinizoolurumm:[istanbul] esinizoolurumm:[Selam şekerler herkesi bekliyorum. Mecidiyeköy.     |     Mertchaserap:[istanbul] Önce insanlık...     |     karamelle:[istanbul] SİSLİ BOMONTİ NOBETCİ HEMSİRE :D.     |     esinizolurum:[istanbul] esiniz olurum:[İstanbul] Selam yazın tanısalım. Mecidiyeköy.     |     olgunsevenankli:[Ankara] 180 90 57 YAŞINDA ANKARADAN KENDİ HALİNDE BEKAR BİRİ .     |     By_ap_3939:[Kirklareli] By_ap_3939.     |     olgungrupcupsf:[istanbul] olgungrupcupsf:[İstanbul] Mecidiyeköy. Herkesi bekliyorum..     |     Saygl:[istanbul] Sadece hafta içi gündüz bana yakın haznedar Merter b.köy Ataköy esenler yeri olanlar..     |     Ezel1905:[istanbul] Heyyyy 🤚.     |     YigitBerk4141:[Kocaeli] Merhaba 187 82 38 esmer A yalnız yaşıyorum samimi gizli arkadaşlar tanışmak istiyorum .     |     pharoxym2:[Ankara] Ankaradan olgun yeri olan AKTİF varsa bana ulaşabilirmi.     |     beraber_olalim:[istanbul] merhaba bahçelievler / istanbuldayım gizliyim yyok.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1482 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Haziran TOP 10
Haber | Şişli`de gay cinayeti

Şişli`de gay cinayeti


Şişli`de gay oldukları ileri sürülen 2 kişinin, bir barda tanışıp evlerine çağırdıkları kişilerle aralarında para konusunda çıkan anlaşmazlık cinayetle sonuçlandı.

Gay olduğu ileri sürülen şahıslardan biri, barda tanıştıkları kişilerce bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, sabah saat 07.00 sıralarında Mecidiyeköy Gülbahar Caddesi Yağmur Sokak 5 numaralı apartmanda meydana geldi. Alınan bilgiye göre; gay oldukları Ahmet Ö. ve Nevzat C. dün gece Beyoğlu`ndaki bir gay kulüpte eğlendi. İddiaya göre, Ahmet Ö. ve Nevzat C., barda tanıştıkları iki kişiyi Mecidiyeköy`deki evlerine davet etti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Ahmet Ö. ve Nevzat C., barda tanıştıkları kişilerle para karşılığı ilişkiye girdi. Sabah saatlerinde ise iddiaya göre barda tanıştıkları iki kişi Ahmet Ö. ve Nevzat C.`den para istedi. Ancak para konusunda anlaşmazlık yaşanınca kimliği belirsiz şahıslar Ahmet Ö.`yü 6 yerinden bıçakladı. Nevzat C. ise kendisini odaya kilitleyerek şahısların elinden kurtulmayı başardı. Kimliği belirsiz zanlılar olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Nevzat C.`nin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri Ahmet Ö.`nün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin ardından ölen şahsın cesedi Şişli Etfal Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay yeri inceleme ekipleri, evde parmak izi incelemesi yaparken, Nevzat C. ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. Çevredeki MOBESE ve güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüleri incelemeye alan polis, zanlıların peşine düştü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak : Mynet.Com ( 08.08.2010 )


Eklenme Tarihi : 08.08.2010
Haber Editörü : Administrator
  «« GERi
Bu haber 520427 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    karakteri kadar yaşam kaliteside önemli basit bir olay değil bir insan kendi bedeni üzerinden kumar oynayarak ya da satarak para kazanamaz ... eğri oturup doğru konuşalım türk toplumu bunu kaldırmaya henüz hazır değil kendimizi frenliyelim ne konuşuyoruz ne için eylem yapıyoruz neler konuşuluyor neler haber oluyor hep çelişkide kalıyor yapılanlar tabii ölümü hiçbir insan haketmioyor şuçu her ne olursa olsun sonuçta tanrı değiliz ve canını alma yetkisine ya da öle bi hakka sahip değiliz ben kendini satan kişilerin başına ne gelirse müstehaktır ... bu işler bu kadar basit değil biraz gerçekçi olun diken üzerinde yaşamayı kimse istemez arkasındaki olayları biliyorum neden ben bu işi zevk için mi yapıyorum hayır zevk için yapmıyorsun kolay yolu seçip hazıra konuyorsun ... demesi kolay benim için sırtım pek karnım tok aklından geçen bu sor bakalım annelerinize babalarınıza dedelerinize onlar nasıl yaşamak istiyorlardı nasıl yaşam sürüyorlar ... saçmalığa bak para konusunda anlaşamamışlar ne oldu .ok yoluna gitti nityazi ahh ahh vahh vahh bizede arkasından rahmet eylesin toprağı bol olsun demek düşüyor sizler böle devam ettiğiniz sürece bizler sölemeye hazır bir şekilde bekliyoruz o lafları sölemek için ...
Yazan : net_yuzuk     Beğen

    Öncelikle Allah Gani Gani Rahmet,Eğlesin,Toprağı Bol Mekanı Cennet Olsun,Arkadaşınada Baş Sağlığı ve Sabır Diliyorum,Bizim Toplumumuzda Eşcinsel Ortamın Tam Olarak Oturmadığını Hepimiz Biliyoruz,Eşcinsellere Yapılan,Hakaretler,Protestolar,Yürüyüşler,Saldırılar vesaire,Konuya Gelince Herhangi Bir Yorum Yapmak İstemiyorum Çünkü Her İnsanın Hayatı Kendine ,Kimisini Zevk Karşılığı 1 Dakikalık Zevkini Tatmin Etmek İçin Yapar, Kimisini Ekmek Parası İçin Yapar, Beni Kimse İlgilendirmez,Ben Şahsen İnsanların Yaptığı İşe Değil,Karakterine Bakarım Ama Bu Olayın Bu Şekilde Sonuçlanmaması Gerekirdi,Zaten Başta Anlaşılmış Para Verilmiş Ama Sabah Geri İstenilmesi.. Neyse Daha Fazla Yazmıyorum,Hepinizi Yüce Rabbim Allah`a Havale Ederek Karşınıza Hayırlı İnsanların Çıkmasını Temenni Ediyorum
Yazan : Tugac     Beğen

    Öncelikle öldürülen arkadaşa Allahtan rahmet diliyorum.Ev arkadaşınada sabır.Arkadaşlar 1.si Türkiyede GAY kavramı oturmamış.2.si Kendimiz için ne yapıyoruz.Sadece yaşamak bacak arasındamıdır.Bir insanla tanıştın hoşlandın etkilendin çok arzuladın hemen yatakmıdır sonuç.İlk önce tanış konuş fikirleriniz uyuşuyoru sen gerçekten ne istiyorsun karşıdaki ne istiyor.PARA ile sexe bende karşıyım ruhsuz bir paylaşımdan öte birşey değil.ASIL SÖYLEMEK İSTEDİĞİM.Neden beraber olacağımız kişileri incelemiyoruz.Yaşadığı şehir mahalle sokak konuşması (şivesi)egitim durumu veya işi ne yer ne içer yaşama amacı nedir.Heteroları inceleyeim.İşine bakıyor.Parasına bakıyor sosyal çevresine bakıyor.Din örnekleri çoğaltabiliriz.Bunlara çıkarda diyebilirsiniz ama bu çıkar değil bu bir mantık ve uyum işidir.YAHU KARDEŞİM RENTBOY dediğinizin neresi rentboy o mesleği yapabilecek kapasitedede değiller tiptede değiller ve parayla sexs olurmu.Eğer sayğı istiyorsak evvela saygıyı kendimiz kazanmalıyız.Evvela kendimize saygılı olmalıyız.Daha söyleyecek çok şeyim var ama hem üzgün hemde sinirliyim.Oyüzden kusura bakmayın.Saygı ve saygıyla kalın ALLAH`a emanet olun.
Yazan : bee25     Beğen

    kelebekvadisi bir konuda sana hak veriyorum !!mesela para karşılığı sex karşısın !!1 peki neden gençler sadece gençler (19--20) yaşındaki gençlerin takılmamasını istiyorsun? olgunlarda allahın kulu deyil mi?
Yazan : kutu2121     Beğen

    istanbula gezmek için gelmiştim. tabiki gey barlara da uğradım. sabahın erken saatlerinde başka bi mekana geçtik arkadaşla. orada netten tanıştığım ve bana hiç güven vermeyen birini gördüm. o mekanı nasıl terk ettiğimi hatırlamıyorum bile. genellikle para karılığı sex yapanların takıldığı bir mekandı. hiç güvenilir tiplerde değilldi içerdekiler. bi kaç kişi ilişki teklif ettiysede reddettim ve iyiki de reddetmişim. o tipler hala oralarda bir yerlerde ve bizler için tehlike saçıyorlar. insanların cinsel kimliklerini açıklayabilecekleri bir ülkeye kavuşmak dileğiyle. ölen arkadaşıma rahmet diliyorum. bizlerse daha dikkatli olmalıyız...
Yazan : exterm81     Beğen

    Kusura bakmayın para ile sekse kimse mecbur değildir.Gaylarden bahsediyorum ben ayrıca lütfen karıştırmayın.Gidin gay barlara görün 18-19 yaşında çocuklar para peşinde.Aslında gay barların buna izin vermemesi gerekir. Genç gay arkadaşlar lütfen kendinizi kolay para kazanmaya adamayın. Kampanya ise kampanya gay barlar para kapısı olmasın.
Yazan : kelebekvadisi     Beğen

    üzücü bir durum.olayın bir kaç yüzü olabilir umarım bu arkadaşlarımız kolay para kazanmanın kurbanı olmamışlardır.çoğu gay arkadaşımız işyerinde baskılara uğradığından artık çalışmak istemiyor belki de bu yüzden olmuştur bu yolu tercih etmişlerdir.Allah rahmet etsin.
Yazan : ada_09     Beğen

    Yaşananlar gerçekten üzücü.Ama her seferinde homofobik yapı ötekileştirme olarak bakmayın lütfen. Bir kere para ile seks yapmak kendini satmanın neresi insanlık.Bu şekilde barlarda pazara çıkan para karşılığı seks yapıldıkça kimseden saygı beklemeyin.Para kapısı olarak bakılan bir cinsellik olamaz. Para karşılığı seks yapıp bedenini satanlara yazıklar olsun.
Yazan : kelebekvadisi     Beğen

    allah korusun kı valla cok uzuldum :(
Yazan : seker_pasif_39     Beğen

    her zaman söylüyorum ilk tanışmada insanlara güvenmeden alırsınız evinize ister aktif ister pasif sonucuda böyle olur yorum yapanlardan bazıları homofobiden bahsetmişler ne alaka arkadaşım önce güven sonra ilişki işin içine para giriyorsa zaten tehlike var demektir
Yazan : kalite80     Beğen

    anadolu topraklarında eşcinseller de ötekileştiriliyordu...ne ürettikleri önemli değildi...yaşama ne kattıkları önemli değildi...ne ürettikleri önemli olmadığı için ,üretim alanlarınada sokulmuyorlardı...fabrikalar kapalıydı kendilerine...askerlik yapmaları isteniyor du...eşcinsel olduklarını ispata zorunlu bırakılıyorlardı ...onurlarıyla ,gururlarıyla oynanıyordu...anadolu topraklarında eşcinsellerde yaşamlarını cinselliklerinden özellikle geceleri kazanıyorlardı...anadolu erkekleri ,anadolunun eşcinselleriyle ilişkiye giriyor du para karşılığı ,sonra eve gidiyor,evli ise eşi ile de ilişkiye giriyordu...aslında anadoluda eşcinsellik sanılanında görüneninde ötesinde sayılardaydı...eşcinselle ilişkiye giren de eşcinseldi aslında.
Yazan : olgun444     Beğen

    türkiye escinsel katliamlarina dur desin ve hesap versin.
Yazan : olgun444     Beğen

    allah rahmet etsin. çok dikkat etmek gerekiyor düşünebiliyormusunuz şimdiye kadar kaç tane uzun süreli yada kısa süreli ilşkilerim olduysa hepsi gay arkadaşlarım için ......geyleri ..... lvklrı yani tehlikeli insanlar ama biz gene kendi aramızda ayrımcılık yapalım gay lerin girdikleri kluplere giremeyelim kötü şeyler bunlar ya
Yazan : davul_zurna     Beğen

    siddetle kiniyorum. katillerin derhal yakalanip cezalandirilmalirini talep ediyorum. alkis tutan , ayrimcilik uygulayan hükümeti lanetliyorum. cinsel kimlik ve cinsel yönelimi anayasaya eklemeyen akp hükümetini siddetle lanetliyorum. bu katliamin son bulmasini talep ediyorum. vakit ve diger dinci medyanin homofobik tavri ile escinsel katliamina ve bu cinayate istirak ettigini düsünüyorum. derhal insan düsmani yazilarina son vermelirini talep ediyorum. herkezin bu tavira tepki göstermesini istiyorum.allah rahmat eylesinle olmuyor artik..TEPKI VERIN.
Yazan : olgun444     Beğen

    eee olacağı bu çağırmasalarmış her nimetin bir külfeti var .. aylardır burada olup bitenleri pekala takip ediyorlardı. canlarından olacaklarının hiçmi ihtimali yoktu.. bi şy uğruna değdimi allahın varoşlarını çağırıp gecelik işlerin peşi,nde koşarsan olacağı bu olur.. allah rahmet etsin .. bk yoluna gitti denecek bişey yok..
Yazan : segah83     Beğen
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Taraf’ın Tercihi: Hep Ama Hep ‘Hormonlu Domates’ Yiyoruz! Taraf’ın Tercihi: Hep Ama Hep ‘Hormonlu Domates’ Yiyoruz!
   Taraf gazetesi yazarı Hilal Kaplan Aileden Sorumlu Bakan Aliye Kavaf’ın ‘Eşcinsellik hastalıktır’ sözlerine köşesinden destek vermiş ve eşcinselliğin dini açıdan sakıncalı yani ‘günah’ olduğunu söylemişti. Bakan Kavaf bu üstün performasından ötürü Hormonlu Domates Ödülleri’nin en büyüğünü kapmıştı. ...

Haber | Sudan: Kadın Kılığındaki Erkeklere Kırbaç Sudan: Kadın Kılığındaki Erkeklere Kırbaç
   Afrika ülkesi Sudan`da, 19 genç kadın kıllığında ve makyajlı dolaştıkları için kırbaç cezasına çarptırıldı. AFP muhabiri, ülkenin başkenti Hartum`un yakınlarında bulunan Omdurman kentindeki mahkemenin yargıcı Abdallah Ali tarafından suçlu bulunan gençlere verilen kırbaç cezasının 100 kişinin göz...

Haber | ABD’de Ortaöğretim İçin LGBT Rehberi Hazırlanıyor ABD’de Ortaöğretim İçin LGBT Rehberi Hazırlanıyor
   Amerika’da Eğitici yayınlar hazırlayan Mason Crest isimli yayınevi ortaöğretim öğrencileri için LGBT konularının yer aldığı bir kitap dizisi yayınlamaya hazırlanıyor. 15 kitaptan oluşan Gey, Lezbiyen ve Transgender’ın hayatına ilişkin modern rehber isimli kitap serisi sonbaharda satışa sunulacak....

Haber | ABD: Eşcinsellere Evlilik Yasağında Gözler Yüksek Mahkeme’de ABD: Eşcinsellere Evlilik Yasağında Gözler Yüksek Mahkeme’de
   ABD’de California mahkemesinin eşcinsel evlilikler üzerindeki yasağı kaldıran kararı gey ve lezbiyenler için bir zafer oldu. Ancak uzmanlar yasağın kaldırılmasını ABD Yüksek Mahkemesi’ne kadar gitmesi beklenen bir sürecin ilk adımı olarak görüyor. California’daki davanın kesin sonuçlarını öngörme...

Haber | Lady Gaga`dan Yeni Rekor Lady Gaga`dan Yeni Rekor
   Geçen yıl MTV Müzik ödüllerinde yılın en iyi yeni şarkıcı ödülünü Eminem’in elinden alırken “Tanrı ve eşcinseller için” deyip havaya kaldırarak zaten homofobikliği ile bilinen Eminem’in suratının ekşimesine neden olan Lady Gaga, bu yıl 11 dalda 13 kez aday gösterildi. Böylece Lady Gaga, MTV tarihind...

Haber | ABD federal mahkemesi eşcinsel evliliği yasaklamayı Anayasaya aykırı buldu! ABD federal mahkemesi eşcinsel evliliği yasaklamayı Anayasaya aykırı buldu!
   ABD`nin San Francisco kentindeki federal mahkeme, California eyaletinde eşcinsellerin evlenmesini yasaklayan yasanın "anayasaya aykırı" olduğuna hükmetti. ABD`de eşcinseller için önemli karar ABD`nin San Francisco kentindeki federal mahkeme, California eyaletinde eşcinsellerin evlenmesini...

Haber | 21 yaşında erkek oldu 21 yaşında erkek oldu
   Antalya`nın Alanya İlçesi`nde oturan 21 yaşındaki K.K., bacaklarından ve kolundan alınan parçalarla erkek cinsel organı yapıldı ve ameliyatla cinsiyetini değiştirdi. Alanya`da kadın kuaförlüğü yapan K.K., kendisini kadın gibi hissetmediğini, kızlara ilgi duyduğunu söyleyip ameliyatla erkek olmaya...

Haber | Lady Gaga`yı Protesto Ettiler Lady Gaga`yı Protesto Ettiler
   Lady Gaga, Monster Ball isimli turnesinin her gecesinde evsiz LGBT gençlere her şov başına 20 bin dolar bağışta bulunan turnenin partneri Virgin Mobile ile birlikte bilgi vermek amacıyla konseri durduruyor. Gaga’nın eşcinsel hakları için verdiği destek onu St. Louis’de bu hafta bir protestonun he...

Haber | İptal Edilen Balo İçin, Lezbiyen Öğrenciye Tazminat Ödenecek İptal Edilen Balo İçin, Lezbiyen Öğrenciye Tazminat Ödenecek
   Constance McMillen, Mart ayında Itawanba Okul Bölgesi’ndeki “okul balolarına kadın-erkek çift olarak gidilmesi” ve “yalnızca erkek öğrencinin smokin giyebilmesi” kararlarına karşı çıkarak, baloya kız arkadaşını götürmek istemişti. Çareyi, balonun tamamını iptal etmekte gören okul bölgesi, McMillen’i...

Haber | Vakit, Kaos GL’ye Tazminat Ödeyecek Vakit, Kaos GL’ye Tazminat Ödeyecek
   Eşcinsellerin sivil toplum örgütü Kaos GL Derneği, 2008 yılında, “Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma” adı altında bir etkinlik düzenledi. Toplantıya Ak Partili, TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Zafer Üskül de katıldı. Vakit gazetesinin Ankara Temsilcisi Serdar Arseven, Üskül’e ...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi