AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Merhaba, Nasılsın? Tanışalım mı? Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     anfb34:[istanbul] Mutlu bir gün diliyorum herkese.     |     LonelyAngel80:[istanbul] Ekim başında Balıkesir Akçayı gezmek istiyorum. Oraya yakın yerlerde misafır alacak var mı?.     |     deterministik:[Samsun] Tüm GaBiLe platformuna iyi günler dilerim, gününüz neşe ile geçsin..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Bursa dan selam canım .     |     buyuksvr:[istanbul] yeri olan olgunlar bekliyorum.     |     BLackBoy03:[Kocaeli] orta asyalilar yaza bilirmi izmit 😉.     |     xxxxmen:[Ordu] oksijen diyarı ordudan selamlar beraber olmak dileliğle buluşalım ordu güzel yer.     |     esinizoolurumm:[istanbul] esinizoolurumm:[Selam şekerler herkesi bekliyorum. Mecidiyeköy.     |     Mertchaserap:[istanbul] Önce insanlık...     |     karamelle:[istanbul] SİSLİ BOMONTİ NOBETCİ HEMSİRE :D.     |     esinizolurum:[istanbul] esiniz olurum:[İstanbul] Selam yazın tanısalım. Mecidiyeköy.     |     olgunsevenankli:[Ankara] 180 90 57 YAŞINDA ANKARADAN KENDİ HALİNDE BEKAR BİRİ .     |     By_ap_3939:[Kirklareli] By_ap_3939.     |     olgungrupcupsf:[istanbul] olgungrupcupsf:[İstanbul] Mecidiyeköy. Herkesi bekliyorum..     |     Saygl:[istanbul] Sadece hafta içi gündüz bana yakın haznedar Merter b.köy Ataköy esenler yeri olanlar..     |     Ezel1905:[istanbul] Heyyyy 🤚.     |     YigitBerk4141:[Kocaeli] Merhaba 187 82 38 esmer A yalnız yaşıyorum samimi gizli arkadaşlar tanışmak istiyorum .     |     pharoxym2:[Ankara] Ankaradan olgun yeri olan AKTİF varsa bana ulaşabilirmi.     |     beraber_olalim:[istanbul] merhaba bahçelievler / istanbuldayım gizliyim yyok.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1665 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Haziran TOP 10
Haber | UZUN MESAFELİ İLİŞKİM ARKADAŞ BULMAK İÇİN GABİLE KULLANIYOR

UZUN MESAFELİ İLİŞKİM ARKADAŞ BULMAK İÇİN GABİLE KULLANIYOR


Uzak mesafeli ilişki yaşayan kullanıcı, sevgilisinin arkadaş edinmek için ünlü eşcinsel web sitesi ve mobil ağı GaBiLe’yi kullandığını fark edince, GaBiLe editörümüz PikeAS'a mesaj yazarak ne yapması gerektiğini sorduğu bir mektup gönderdi. Editörümüz de sizlere soruyor bu durumda ne yapmalı ?

İşte o mektup:

”Yaklaşık bir yıldır Türkiye'nin diğer ucunda bir sevgilim var. Kendisiyle 3-4 ayda bir görüşebildiğimiz gerçeğini halen zor kabul etsem de, bir şekilde idare ediyoruz. Geçtiğimiz gün sevgilimin Facebook üzerinden eşcinsel olduklarına emin olduğum bir grup erkeği eklediğini fark ettim ve kıskançlık krizi geçirdim. Araştırmamı genişletince ise kendisinin GaBiLe kullandığını öğrendim ve doğal olarak onu bu durumla yüzleştirdim.

Sevgilim bana hiç eşcinsel arkadaşı olmadığını, kendisini çok yalnız hissettiğini ve GaBiLe'yi seks ya da ilişki odaklı değil, arkadaş bulmak için kullandığını, profilinde resminin bile olmadığını söyledi. Ona bu konuda güvendiğimi söylesem de, içimde bir şeyler beni rahatsız etti.

Bir gün aldatmak konusunu tartıştığımızda, ilişkilerde aldatmanın sadece seksüel ihtiyaçtan olduğunu, duygusal olarak aldatmaya inanmadığını söylemişti. Ben bu konuya da itiraz etmiştim, cinsel aldatmak da aldatmaktır ve bence ihanet affedilemez bir şey. Gerçekten merak ediyorum, GaBiLe gibi uygulamalarda sadece arkadaş odaklı bir iletişim gerçekleşebiliyor mu?”



Eklenme Tarihi : 28.02.2016
Haber Editörü : PikeAS
  «« GERi
Bu haber 330563 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Bi yorumda ben yazayim bari..aşk bir ucu van`da ,diğer ucu edirne`de olsa,senede bir ikiyilda bir kavuşsalarda fiziksel anlamda..gerçek bi aşksa birgün hiç ayrilmamak üzere kavuşmayı ümit ederek ,,fiziksel hasreti sinesine çekebilmektir..hayal edinen birlikte bi ömür geçirmekse ..hasret çekmek aşk`in adi dir:))hem telefon denilen bisey icat olmuş..görüntülü ara gözlerinin içine bak ne biliyim yap bişeyler denedinizmi..yani aşk başka bişey bahanesiz....
Yazan : Mammmm     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    ben furkan busitede çok sayıda arkadaşla tanıştım vede samsuna davet ettim misafirim oldu bazı arkadaşlar önemli olan site deyil siteyi anlamlı ve saygılı kullanmak siteyi çıkar amaçlıda kullananlar gördüm kalıcı arkadaşlarda bulan oldu ben bulamıyorum diyen varsa önce yazılarına ve karekterine baksın vede kendini yargılarsa neden arkadaş bulamadıgını anlayacak temiz kalp temiz insan daima arkadaş bulacak bu sitede saygılarımla furkan k samsun
Yazan : furkan6     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Busite gercetten faydali dunyadan haberleri buluyorum burada
Yazan : furkan6     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu sıtedekı hemen hemen her bıreyın ıyı bırer ınsan oldugunu dusunuyorum. sorun tamamen toplum yapımızdan kaynaklanıyor bence. cunku kımse bır baskasıyla dogal bır ortamda tanısamıyor.dısarda bır baskasına kendını anlatacak bır ortam goremıyor. bu yuzden basta cınsellık olmak uzere tum duygularını ıcıne hapsedıp bastırmak zorunda kalıyor ve bu tur sıtelerde dogal olarak oncelıkle gozune hıtap edecek yanı cınsellık anlayısına uygun bırını bulmaya calısıyor. bır cok kısının belırttıgı ``basta sex arayısı`` ifadesı kabul gorsun veya gormesın maalesef haklı bır tespıt.samımı duygularımızı olayların akısına bırakmamızın hepımız ıcın kacınılmaz bır durum.(toplum bıreye ustunluk taslıyor)..sevgıler..
Yazan : gdman     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Eskiden olsa evet bu dedikleri doğru olabilir derdim o bayan için daha doğrusu sevgilisinin düşüncesi. Fakat şimdilerde sadece buraya değil bir çok ortamda arayışlar bellidir. Anlık ve ya belli bir süreye dayanan cinsel birliktelik.. Ne yazık ki ben ve benim gibiler bunun sorununu çekiyoruz. Eskiden aşkı arayan yazan çok olurdu şimdilerde herkesin niyeti belli.. Keşke eskiler geri dönse.. Keşke aşk yeniden kazansa..
Yazan : Hellas     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Burada uzun süreli arayanlar bulamaz sadece et ete değecek A ların geneli öyle geneli diyorum hepsi değil herkes üstüne alınıp salak saçma yorumlar yazmasın?
Yazan : Behruz     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    facebook şifresini ve gabile şifresini alıp mesaj geçmişini kontrol etsin aldatma girişimi varsa çıkar ortaya
Yazan : yakin_18     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    yorumcu arkadaş A lar uckur peşinde diye yorum yapmış. fakat profil resminde bedeninin yarısını teşhir ediyor. duygusal ile alakalı yorum yapan arkadaşlar hakeza profil resimlerinden yarı cıplak resimler paylaşmış. tuhaf olan iki yüzlülük hakkında yorum yapmış bu fşkir arkadaşlarımız dönüp aynaya bakmamışlar bile. pes vallahi.
Yazan : act_v_full     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    İnsani değerler gündelik hayatımızda bile kayboluyorken buralarda kaliteyi aramak ve bulmak lüks bence. Bu alem için kendini yetiştirmek , çizgilerin ,değerlerin olursa aldatmayacağın gibi aldanmıyacağına inanıyorum. Tek sorun o kaliteye ulaşmak. Burası arkadaş bulmak , dost bulmak ,seks ihtiyaçlarını karşılamak için aracı olan bir sistem. Kendine güveniyorsan ve kendini seviyorsan aldatılmayı yaşatan kişi kendi kaybeder. Yeter ki kendi değerlerin kaybolmasın. Bu alemde en büyük sorun maskeleri ile gezen insanlar .Sevgili , aşk bu alemde tadılası duygular ama sorun edilecek yada hayatının düzenini bozacak kadar önemli duygular değil. Sonuçta durumumuz toplum tarafından asla kabul edilecek değil. Aldatan aldanır ben buna inanırım. Çocuk kendisini üzmesin boşuna. Kendini Bulunmaz hint kumaşı zannedenler paspas olmuş bu alemde..
Yazan : Detaylar     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Arkadaslar hepinuzin yorumu mantıklı ve tam beni anlattınız durustce diyeyim sevgilim var ama burda amacım bir kızla sex yapmak aldatmiyorum diyene inanmiyorum cunku kendinden biliyorum haa bu durumu marifetmi sayiyorum hayir hani şu yatak konusu var ya iste ondan mecburum hepinize iyi aksamlar.
Yazan : Bjk_29     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Türkiye de eşcinsellerin %99 u egoist ve buna rağmen ne istediğini ne yaşadığını bilmezken aşk yaşamak son derece zor ve imkansız olmaya devam edecektir...
Yazan : softlove1     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    İster erkek, ister kadın olsun, hetero sevgililerin, hatta evli olan hetero eşlerin bile birbirini aldattığı bu dünyada iki erkek sevgilinin (!) birbirini aldatması (maalesef) normal bir durumdur. Çünkü nasıl olsa namus derdi yok. Hamile kalma derdi zaten yok. Kimle istersem onunla yatarım, ne kadar çok kişiyle yatarsam benim için o kadar kardır derdinde. Günü kurtarayım da zevkimi alayım da sonra ne olursa olsun… Evet bu site öncelikle bir tanışma ve arkadaşlık sitesi. Amaç ister seks olsun ister duygusallık, çoğu kişi önce bu siteden tanışıyor. Birçok arkadaşın aşağıda yazdığı gibi siteye kaydolanların büyük bir bölümü hoşlandığı tipi bulup seks yapma düşüncesiyle kaydoluyor. Bunu-ben de dahil- kimse inkar edemez. Seksten sonra, nadir bulunsa da güzel şeyler olur, ilişki sevgiye aşka dönüşür, sürer gider, o bilinmez. Ama biz maalesef işin cılkını çıkarıyoruz. Güya önce aşk meşk sevgili ayakları, bir iki takılmadan sonra ayrılalım, ayrıldım bitti gitti, sonra yine başka biri, yine başka… Neyse fazla uzatmaya gerek yok. Herkes kendisinden ve yaptıklarından sorumludur. Ne ise karşılığını birgün bulur.
Yazan : EVLENMEK     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Olabilir tabii ama olasılığı çok düşük bence. Öncelikli maksat seksüel birliktelik bence ha sonra arkadaşlık olur dostluk olur o başka.
Yazan : Cagdas_dal     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ben bu siteye bayılıyorum yaa
Yazan : OBirKariZma     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Gabile`ye yada başka bir gay sitesine üye olan biri gaydir bunun başka bir açıklaması yoktur
Yazan : Rainbow_     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    açgözlüler!
Yazan : rgg_bgg     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    kaliteli site ben iyi kötüdüde karşılaştım insanlık doğası , herkes iyi birini bulsun sevgiler
Yazan : kemalms     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Gabile Anlatılmaz Yasanır.
Yazan : OBirKariZma     Beğen (5 kişi bu yorumu beğendi.)

    Gabile bir tanışma sitesidir. Amacını kendin belirlersin. Günden güne değişebilir bir şeydir buda. on yıllık dostumla buradan tanıştık misal. ya da sayısını bilemeyeceğim kadar partnerle de. Ve hatta sadece sanal ortamda uzun süredir muhabbet ettiğim insanlarla da burada tanıştım. Eşcinsel ortamını tukaka görenlerde örnek olmayı deneyebilirler, saydıkları kelimeler kadar erdemlilerse madem. tekeşlilik-çokeşlilik oldukça görece bir kavram esasen. mesela neden tekeşliliği yücelttiğimizi hiç düşündük mü acaba? heteroseksist bir ütopya söyleni/dayatımı olamaz mı? ``aldatmak`` nedir ki? bu sadece bedensel yapılabilinir bir şey mi? Aktivist değilim. Ama herkese önerim -kendim de dahil- daha çok okumak, kültürel anlamda gelişmek, hayata daha büyük bir pencereden bakmak. Gerçekten ``özgür`` bir ülke istiyorsak ``her anlamda`` önce ne istediğimizi bilmeli ve sonuna kadar savunabilmeliyiz. Bu da önce kendimizi tanımakla başlıyor. ``mseajı yazan arkadaşa``: sevgilinle bu kadar açık konuşabiliyorsan karşındaki dürüst biridir. ve dürüstlük asla sahtekarlık gibi maraza doğurmaz. yaşadığın duygunun tadını çıkar ve O`nu anlamaya çalış. seni sevmese konuşma gereği bile duymaz ne istiyorsa yapardı. (bence-naçizane)
Yazan : strngrthn     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    aktifler sadece uçkur peşinde maalesef!!
Yazan : rgg_bgg     Beğen (9 kişi bu yorumu beğendi.)

    Aldatıyorsa Sevmiyordur Bunun Başka Adı Yok. Aşk Kıskançdır Başka Biri Gelirse Durmaz Gider. Sevgilisi Olan Başkasına Bakmaz, Bakıyorsa Sevgili Değildir.
Yazan : SUNFLOWER     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    Genelde Türkiyede eşcinsel erkeklerin çoğu gizli. Sokakta, işyerinde, otobüste, eşcinsel biriyle tanışma ihtimaliniz sıfır... Sadece bu tür gay siteler, başka eşcinsel insanlarla tanışmanızı mümkün kılıyor. Mesela çok küçük bir köyde yaşayan bir eşcinsel bile, kendine arkadaş bulabiliyor. Ayrıca gabiledeki hazırlanan haberler de cok güzel. Eşcinseller hakkında olaylardan haberimiz oluyor. Gay haberleri genel medyada yer bulamıyor. En azından gabile var. Ayrıca bazen cok iyi insanlara da rastlayabiliyorsunuz burada. Ama aynı zamanda her tür suçu işlemiş katil ruhlu tipler de var burada.
Yazan : Calgary     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    Türkiye yobaz memleket inşallah yasalarla düzeltilir bir tokat gibi herkes haddini bilir.Seks olmadan arkadaşlık buralarda cok zor
Yazan : scorpionua     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    % 90 ``arkadaş`` kalıyor. aynı şehirde arayışlar uyduğu halde yer ve zaman bunda önemli etken. bunun birde anlatıp rahatlama boyutu var.
Yazan : durdum07     Beğen (7 kişi bu yorumu beğendi.)

    eşcinselliğin sevgi ve dostluk olduğunu çoğumuz bilmioruz.eşcinsel insanlar yaşantılarında gayet özgür ve rahat olmalıdır.sevgili durumu ise iki kişiinin birbirine duyduğu ilgi ve yakınlıktır.eşcinsel insanın hayatı boyunca sevgilim dediği kişiye bağlı olarak yaşaması milyonda bir olasılıktır.insanların duygularının aniden değişmesi ortamdaki arayışlarda özgür bir yaşam tarzı olduğunu gösterir.aşırı duygusal olupta sevdiği kişiye ihanet edenlerde çok ona kalırsa.herkes özgürdür kimse kimsenin sahibi olamaz bu ortamda.
Yazan : sevilenAkt     Beğen (10 kişi bu yorumu beğendi.)

    hepinize merhabalar hiç kimse burda can sıkıntısından bulunmuyor bu sitede heerkesin amacı sex tir arada duygusal bir beraberlik yaşayabilecek arkadas arayanda var tabii ben yıllardır gabiledeyim hatırlamıyorum kaç yıl oldu şimdiye kadar sex için tanıştıgım heeerkes arasında sadece iki tane gerçek arkadaş edindim bu gerçektende çok güzel bir olay Bence sex konusunda kimse kimseye hele 3-4 ayda bir görüştüğü kimseyi yok kıskançlıkmış yok onla bunla konuşmuşmuş diyerek saçmalamasın herkes kendi hayatını yaşamak zorunda aynı şehirde degilsin aynı evde degilsin neyi arıyorsun yahu
Yazan : hornycaptain     Beğen (12 kişi bu yorumu beğendi.)

    sitelerde herkes hoslandigi tiple tanismak istediği için ilk etabda cinsellik adındir herşey normal arkadaş ariyorum diyen yalan Söyler
Yazan : cansincix     Beğen (10 kişi bu yorumu beğendi.)

    Sevgilisi olmayan birinin Gabile ve gabile gibi sitelere girmesinde ki amaç hem sex hemde uygun biri varsa ciddi bir beraberlik için sitelere girer. Ama sevgilisi olup da bu tür sitelere giren kişilerin tek amacı ve arayışı %100 sextir. Sevgilisi olanın sanal ortamda ne işi var. Ciddi düzgün kişilikli kaliteli kendisine saygısı olanın ciddi bir ilişkiden sonra bu tür sitelere değil giriş yapmak uzaktan bile yanından geçmez. Şu gay ortamı kadar bozuk çirkef seviyesiz bir ortam görmedim tabi türkiye ortamı için söylüyorum. Kişilik seviye karakter saygı onur sexten çok çok sonra geliyor bu ortamdakiler için. Birde anlamadığım şey bizzat yaşantısını bildiğim bazı kişilerde dahil kalkıp utanmadan ONUR YÜRÜYÜŞÜ yaparlar. onurlu olanın onur yürüyüşü yapma ihtiyacı olmaz. Hem seviyesiz aşağılık ve onursuz bir hayat sürerler hemde aşağılanma kompleksiyle kalkıp ONUR YÜRÜYÜŞÜ yaparlar o yürüyüşü yapmakla kişi onurlu olmaz. Kişi onuruyla onurlu yaşar, kişiliğiyle kalitesiyle onurlu yaşar. KISACASI TEK KİŞİYLE BİRLİKTELİK YAŞAYAN, SEVGİLİ EŞ OLARAK BİRİYLE HAYAT SÜREN KİŞİLER BÖYLE SEX AMAÇLI SİTELERDEN DE UZAK DURUR ARKADAŞLIK SİTELERİNDEN DE UZAK DURUR. KİŞİLER KENDİLERİNE HEP BİR KILIF BULURLAR NEYMİŞ SEX AMAÇLI DEĞİLMİŞTE ARKADAŞLIK KURMAK İÇİN, KONUŞMAK İÇİN BU GİBİ BAHANELERLE KİŞİ PİSLİĞİNİ ÖRTEMEZ. Ayrıca şunu da söyliyim bu ortamdakilerin hayatları yaşantıları kişilikleri yalandan ibarettir. Her şeyleri yalan olmuş ve yalan olan her şeye gerçek süsü verip karşısındakini kandırdıkları gibi kendilerini de kandırdıklarının farkındalar. AMA BİR ÇOK KAYIPLAR VERDİKLERİNDE DE GERİYE DÖNÜŞTE ZOR OLUR ONLAR İÇİN. BATTIKÇA DAHA ÇOK BATARLAR PİSLİĞE. SAYGILAR HER KESE
Yazan : tgunes     Beğen (12 kişi bu yorumu beğendi.)

    Önce samimiyet ve güven şart
Yazan : olgunA52a     Beğen (8 kişi bu yorumu beğendi.)

    Gabile dünyanın 1 numaralı sitesi. Emeği geçen meslektaslarıma sonsuz tesekkür ve basarılarınızın devamını dilerim.
Yazan : Sevimli_Cocuk     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ben 7 senedir GaBiLe ailesindeyim. Türkiye`de seks olmadan arkadaşlık yada sohbet diye bir kavram yok. Arkadaşlık yada sohbet için burada olduğumu belirtince ``git ailenle sohbet et`` gibi yada iki satır yazıştıktan sonra malum sorular ``yer var mı?, kaç cm?, a mısın b misin c misin? gibi`` sorulmaya başlanıyor. Sonrasını tahmin edebilirsiniz... Bu platformda bulunan herkesin farklı bir amaç yada beklenti içinde olduğunu unutmayın. Siz günlük ilişki arayışında olabilirsiniz, birisi duygusal ilişki için buradadır veyahut kimiside can sıkıntısından sohbet için.
Yazan : mavibear     Beğen (15 kişi bu yorumu beğendi.)

    ben cok iyi bilyiorum bu duygulari bir bedeni ihanet var ve ruhsal ihanet vardir. bunu ayirt edebilmek de kisisl olarak karar verilmesi gerektir benim icin ikiside güven meselisidir güven olmayanda ne sevgi ask olur nede beraberlik
Yazan : admyok     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ne yazıkkı burda seksuel olarak aldatan arkadaşa hak veriyorum..
Yazan : ceyhuncelebi     Beğen (9 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | TRANS ERKEK AYDIAN DOWLING EŞCİNSEL DERGİSİNİN KAPAĞINDA TRANS ERKEK AYDIAN DOWLING EŞCİNSEL DERGİSİNİN KAPAĞINDA
   Dünyadaki trans görünürlüğüne katkıda bulunan en önemli isimlerden biri olan Aydian Dowling, İngiliz eşcinsel dergisi Gay Times’ın kapak konuğu oldu. Derginin ilk trans kapağı olan Dowling’i Gay Times dergisi “İlk trans kapak konuğumuzu gururla sunarız: Aydian Dowling” şeklinde duyurdu. Dergid...

Haber | İki Erkek, 1 Hafta Boyunca Bir Erkeğe Tecavüz Etti; Serbest Kaldı İki Erkek, 1 Hafta Boyunca Bir Erkeğe Tecavüz Etti; Serbest Kaldı
   Aydın'da, hemcinsi T.A.'ya alkollüyken tecavüz eden ve o anın görüntüsüyle de şantaj yapıp bir hafta boyunca tecavüzü sürdüren M.T. ve M.A. serbest bırakıldı. Aydın'ın İncirliova ilçesinde, erkek olan hemcinsi T.A.'yı (26) alkollüyken istismar ederek o anın görüntüsüyle de şantaj yapıp, bir hafta...

Haber | Polis: “Artık Burada Çalışmayacaksınız! Yukarıdan Böyle Emir Geldi” Polis: “Artık Burada Çalışmayacaksınız! Yukarıdan Böyle Emir Geldi”
   Dün gece 23.30 sularında Ankara’da polis transların çalıştığı bölgeye saldırdı. Dün gece 23.30 sularında birçok transın çalıştığı İskitler bölgesine polisler bir baskın düzenledi. Ellerinde jopları ile bir anda bölgeye gelen onlarca polis çevredekileri darp etti. Görgü tanığı B. isiml...

Haber | İtalya’da Sivil Birliktelik Yasası Geçti İtalya’da Sivil Birliktelik Yasası Geçti
   Batı Avrupa’da eşcinsel evlilikleri ya da medeni birliktelikleri tanımayan son ülke olan İtalya’da Parlamento medeni birliktelik yasasını onayladı. 15 Aralık 2013’te Demokrat Parti’nin yeni seçilen başkanı Matteo Renzi partisinin eşcinsel çiftlerin birlikteliklerinin yasal zemine taşımak üzere ça...

Haber | 12 Yaşındaki Trans Kız Yasayı Değiştirmeye Uğraşıyor! 12 Yaşındaki Trans Kız Yasayı Değiştirmeye Uğraşıyor!
   Avustralya yasalarını değiştirmeye çalışan 12 yaşındaki trans kız Isabel Langley-McNamara, kendisi gibi binlerce çocuğa yardım etmeyi amaçlıyor. Avustralya ve çevresindeki ülkelerde 44.000 çocuk kendini transgender olarak tanımlıyor ve ergenliğe atanmış cinsiyetleriyle girmemek için ikinci aşama ...

Haber | Eşcinsel Mülteciler İçin Sığınma Evi Eşcinsel Mülteciler İçin Sığınma Evi
   Berlin’de bir LGBT hakları grubu, eşcinsel mülteciler için sığınma evi açıyor. Schwulenberatung Berlin isimli grubun şehir meclisiyle ortak çalışmasıyla açacakları barınağın 120’den fazla mülteciye ev sahipliği yapması planlanıyor. Projenin sahipleri, eşcinsel mültecilerin kaldıkları hosteller...

Haber | HIV ile Savaşta PrEP Kullanımına Yeşil Işık! HIV ile Savaşta PrEP Kullanımına Yeşil Işık!
   İsrail HIV enfeksiyonunu önlemek için geliştirilen PrEP kullanımına onay veren son ülke oldu. Pre-exposure prophylaxis (PrEP) içeren Truvada her gün düzenli kullanımda HIV ile enfekte olma riskini önemli ölçüde azaltıyor. Dünya Sağlık Örgütü tarafından da onaylanan ilaç ABD ve diğer birkaç ülk...

Haber | ANZ’den bankacılıkta eşcinsel açılım ANZ’den bankacılıkta eşcinsel açılım
   Avustralya ve Yeni Zelanda’da faaliyet gösteren banka ANZ, bugünlerde kutlanan Mardi Gras’ya 10’uncu yılı şerefine sponsor olarak festivaldeki yerini yenilenmiş şubesi GAYNZ ile aldı. Banka, Mardi Gras geçidinin konumlandırıldığı Sidney’in Oxford Caddesi’ndeki şubesini yeniden tasarlayarak, GAYNZ...

Haber | Kanada Başbakanı Eşcinsel Onur Yürüyüşü`ne katılacak Kanada Başbakanı Eşcinsel Onur Yürüyüşü`ne katılacak
   Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun Toronto'da gerçekleşecek Eşcinsel Onur Yürüyüşü'ne katılacağını açıklandı. Kanada'da 3 Temmuz'da gerçekleşecek Eşcinsel Onur Yürüyüşü onlarca ülkede eşcinsellerin toplumdaki varlığını ve haklarını görünür kılmak için gerçekleşiyor. Ancak yürüyüşte bir ilk ...

Haber | Google’dan LGBT Desteği! Google’dan LGBT Desteği!
   Google LGBT’lere daha özgür olabilecekleri yerleri keşfetmelerine yardım ediyor! Cinsiyet ve cinsel kimlik ayrımcılığı bir şekilde gelecekte de bizlerle olacak gibi gözükse de bir çok Amerikalının artık daha açık fikirli olması ve kalplerini kendilerinden farklı gördükleri insanlara açmış olmalar...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi