AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Merhaba, Nasılsın? Tanışalım mı? Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     anfb34:[istanbul] Mutlu bir gün diliyorum herkese.     |     LonelyAngel80:[istanbul] Ekim başında Balıkesir Akçayı gezmek istiyorum. Oraya yakın yerlerde misafır alacak var mı?.     |     deterministik:[Samsun] Tüm GaBiLe platformuna iyi günler dilerim, gününüz neşe ile geçsin..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Bursa dan selam canım .     |     buyuksvr:[istanbul] yeri olan olgunlar bekliyorum.     |     BLackBoy03:[Kocaeli] orta asyalilar yaza bilirmi izmit 😉.     |     xxxxmen:[Ordu] oksijen diyarı ordudan selamlar beraber olmak dileliğle buluşalım ordu güzel yer.     |     esinizoolurumm:[istanbul] esinizoolurumm:[Selam şekerler herkesi bekliyorum. Mecidiyeköy.     |     Mertchaserap:[istanbul] Önce insanlık...     |     karamelle:[istanbul] SİSLİ BOMONTİ NOBETCİ HEMSİRE :D.     |     esinizolurum:[istanbul] esiniz olurum:[İstanbul] Selam yazın tanısalım. Mecidiyeköy.     |     olgunsevenankli:[Ankara] 180 90 57 YAŞINDA ANKARADAN KENDİ HALİNDE BEKAR BİRİ .     |     By_ap_3939:[Kirklareli] By_ap_3939.     |     olgungrupcupsf:[istanbul] olgungrupcupsf:[İstanbul] Mecidiyeköy. Herkesi bekliyorum..     |     Saygl:[istanbul] Sadece hafta içi gündüz bana yakın haznedar Merter b.köy Ataköy esenler yeri olanlar..     |     Ezel1905:[istanbul] Heyyyy 🤚.     |     YigitBerk4141:[Kocaeli] Merhaba 187 82 38 esmer A yalnız yaşıyorum samimi gizli arkadaşlar tanışmak istiyorum .     |     pharoxym2:[Ankara] Ankaradan olgun yeri olan AKTİF varsa bana ulaşabilirmi.     |     beraber_olalim:[istanbul] merhaba bahçelievler / istanbuldayım gizliyim yyok.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1170 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Haziran TOP 10
Haber | Yetti `Gay`ri oturumu!

Yetti `Gay`ri oturumu!


Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından geçen ay düzenlenen Din Şurası`nda `eşcinsellik` konusu ele alındı. Şuraya katılan iki psikiyatri uzmanının konuşmalarını AKŞAM ele geçirdi. Eşcinsellere kin kusan Prof. Dr. Nevzat Tarhan `İnsan neslini kurutacaklar` derken, Prof. Dr. İbrahim Balcıoğlu da `Homoseksüel bireylerin çocuk edinmeleri toplumun geleceğini tehdit eder` diye konuştu.
İBRAHİM BALCIOĞLU Psikiyatrist
Eşcinselliği kimlik bozukluğu ve sapıklık olarak tanımlıyor. `Homoseksüellerin çocuk edinmesi toplumu tehdit eden bir tehlike` diyor

Homoseksüalite, cinsel kimlik bozukluğudur ve onun sapık biçimlerinden biridir.

SAPIKLIĞI ŞEHVET İÇİN KULLANIRLAR
Erkek homoseksüeller, cinsel sapıklıklarını şehvet doyumu aracı olarak benimser.
Birçoğunun fizik yapısı normaldir. Kadınlık belirtisi göstermez. Kasları atletik yapılıdır.
Partnerler birbirine başta sıcak ve samimi yaklaşır. Sonra cinsellik gelişir. Deneyimli bir göz, bu kişileri hemen tanıyabilir.

PARA YEDİRİRLER, KISKANÇTIRLAR
Yaşlanma homoseksüel kişiler için de endişe kaynağıdır. Erkek sevgililerine para yetiştirmek isterler. Kıskançlık krizi sebebiyle cinayet işleyenler oluyor. İhaneti affetmezler.

ÜREMELERİ TOPLUM İÇİN SAKINCALI
Çocukların, eşcinsel çiftlerin ortamına girmesi sakıncalıdır. Bu davranış ve tutumları hoş görülmemelidir. Homoseksüellerin çocuk edinmeleri ve kuşak üretmeleri toplumun geleceğini tehdit eder.
Sanat, spor ve edebiyat insanları, homoseksüelliği övmemelidir.

NEVZAT TARHAN Psikiyatrist
Eşcinselliğin onaylanmaması gerektiğini, yoksa insanlığın 50 yılda kuruyacağını söylüyor. `Erkek düşmanı` feministlere de çok kızgın
Eşcinsellik bütün dünyada yayılıyor. Bu, insanlığın geleceği açısından ciddi bir tehlike. l Gençler arasında özgürlük gibi zannedilse de özgürlük değil, bazı değerlerin yok olması. Böyle devam ederse, 50 yıl sonra insan nesli diye bir şey kalmayacak.

EŞCİNSELLİK BİYOLOJİK OLARAK YOK
Sorumlulardan biri de bilim dünyası. Cinsel özgürlük bilim adına destekleniyor.
Benim savunduğum ekole göre insanda biyolojik olarak eşcinsel eğilim yoktur.
Eşcinsellik cinsel kimlikten sapmadır. O sebeple toplumsal olarak onaylanmamalıdır.

FREUD YAŞASA TEZİNİ DEĞİŞTİRİRDİ
Freud cinselliği yaşamın tek enerjisi olarak değerlendirdi. Bu tez modernizmin kabusu oldu. Sağ olsaydı tezini mutlaka değiştirirdi.

FEMİNİSTLERİN AŞAĞILIK DUYGUSU...
Modernizm, kadını erkeksileştiriyor. Kadını erkeksileştirme arzusu, feministlerin aşağılık ve eksiklik duygularıyla ilgilidir.
Feminizm, erkekleri düşman algıladığı için `onlara hükmedeceğim` anlayışına sahip.

kaynak: haberturk.com


Eklenme Tarihi : 29.11.2009
Haber Editörü : ARES
  «« GERi
Bu haber 526299 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    yıllar önce gittiğim bir prof`la, ki kitabında eşcinselliği sapıklık olarak ele aldığını on yıl kadar sonra okumuştum, aramızda geçenler gözümün önünden geçti. eşcinsel olduğumu söylemiştim. sonra ikinci gidişimde, on gün sonra bir cumartesiydi, öğleden sonra dörtttü. epey bir kovalamaca oldu, kapıyı kilitleyip anahtarı aldığı için çıkamamıştım oradan. bana tecavüz etmek istemişti. alt tarafı bir ibne olduğumu söylemişti. kitabındaki satırları okuyunca, karşına çıktım. kent ve tuz.
Yazan : risotto34     Beğen

    vaybe neler varmış bu dünyada ne imamlar varmış ağrı denen ile bi gelin bakalım hamamlarda eşcinselliğin helal olduğunu söyleyen bu konuda bizzat hamamlarda fetvalar vererek gençleri yoldan çıkaran ağrının ünlü imamı molla sıracettin (namı diğer nuskacı sıracettin hoca ağrı nın şako mahallesinde oturuyor araştırın doğru olduğunu göreceksiniz) dinleyin eşcinsellik helaldir isteyen istediğiyle her türlü sexi yapar diyor bu adam sonrada demekki gizli kurulda atıp tutuyorlar bu bahsettiğim sadece bir imam vede ağrı nın en ünlü imamamı ağrı da tam 17 pasif gay imam var neyse canlar daha fazla konuşmak istemiyorum öptüm kendinize iyi bakın
Yazan : sahra_04     Beğen

    eşciselliğe bu kadar sert eleştirel ve saldırgan yaklaşabilmek için ancak homofobik bir eşcinsel olman gerekir..bu amcaların cesitli yerlerde profilleri olduğundan eminim hatta :)
Yazan : sandman4you     Beğen

    eminim ki kendide erkeklere ilgi duyuyordur ama yinede o kadar okulu boşa okumuş geri.:)
Yazan : olgsever212pp     Beğen

    Eşcinselleri erkekliğin sonu iması göstermelerinin altında feminist yönetimleri ilişiklendirmektedir. Bu HETEROSEKSÜELİZM`in ne kadar ideolojik olduğunu ve açıkça ne kadar homofobik olduğunu göstermektedir.
Yazan : ALePH     Beğen

    Bu kin kusanlar şimdi eğitimli insanlar mı? Hadi canım buna kim inanır? Kadir mi? Yok o bile inanmaz anacığım.
Yazan : myway16     Beğen

    ülkenin yüzde onunun eşcinsel egilimde olduguna inanıyorum yetmiş milyonluk bir nufus yapısına bakacak olursak hiçte azınsanmayacak bir rakam avrupa ülkeleriyle kıyaslanmyacak kadar fazla bir rakam siz nasıl olurda ülkenin taşından topragına ülkenin her türlü inşaasında bulunan öz çocuklarını cinsel tercihleri size göre farklı diye onları sapık şehvet sahibi vs vs aşagılarsınız, demokratik açılımdan eşcinsellerin hakları tanınması beklerken bu tür orta çagdan kalma fikir adamlarıyla biizm bu günümüzü yarınımızı masaya yatırırsanır hem biizi üzer hem yanılırsınız, dünya var oldugundan beridir eşcinseller var heryerde oldugu gibi türkiyedede var kabullensenizde varız kabullenmesenizde varız diyanetin şurasında toplanan herkez kadarda inaçlıyız ahlak sahibiyiz , vergisini veren üniformasını giyen türk kimligi taşyan eşcinselleriz kimse bizi yok sayamaz kimse sizin oldu kadar bziimde bu ülkee , bu devletin şefkati milyonları bulan kendi evlatlarını kucaklamaya yetmiyorsa kanayan bir yara olarak içinde kalacak , kendimizle yüzleşmenin zamnı geldi biz varızzzzzzz..
Yazan : fit     Beğen

    farklı ve anlamlı bir yorumun var berath...
Yazan : gana     Beğen

    Yillar once bir psikologa gitmistim. bana butun tavsiyesi erkekleri dusunmemeye calis, namaza basla oldu. Yurdumuzda gercek psikolog yada psikiyatrist bulmak cok zor. diyanet surasina kendi gibi dusunen dinci psikiyatristleri cagirmis, oysa Amerikada psikiyatristler biraraya gelip aciklama yaptilar. Homoseksuelligin kisinin dogasinda oldugunu ve hic bir sekilde tedavi edilemeyecegini acikladilar. Bu sig, dar goruslu psikiyatris gecinen guruh hicmi bunlari gormez freud`u bile kendine benzetmeye calisir. Cok yazik isimiz zor bu ulkede, ama imkansiz degil. Gercek insan haklari ne zaman yerine oturur iste bizim mucadelemiz o zaman baslar bu ulkede
Yazan : uzakdenizli     Beğen

    eşcinselliği şehvet için kullanmakta neyin nesi anlayamadım.kendileri eşcinsel olmadıgından(öyle kabul edelim), eşcinselleri sadece, oralarından zevk alan ve buna alışmış sapkınlar olarak görüyorlar heralde ve her ne olursa olsun bundan vazgeçilebilecigi fikriyle gerçekte o insanların mutlu olup olamyacaklarını düşünmeksizin züriyeti tehlikeye atmamaları isteniyor.eger eşcinselligi bu biçimde yaşayanlar varsa bilemem ama bence onmlar eşcinselligi BİLMİYORLARRR...
Yazan : karokizi     Beğen

    Beyler!Hanımlar!Biolojik olarak yokmuşuz! Tamamen sanrıdan ibaret olduğunu bilmek insanı doğrudan alacakaranlık kuşağına yolluyor. Beyler oturmuşlar nefretlerini kusmuşlar,homofobi deyip geçiştiremezsiniz aralarında gerçekten uzmanlar var;dini baskılar filan da yetmez açıklamaya bu nefreti! Ortaçağ da diri diri yakılan eşcinselleri yargılayan da aynıydı diyemeyiz 21. yy da bu beyler çok daha eğitimli, bilgililer;ortaçağdaki meslektaşlarına göre çok daha iyi bir donanıma sahip olmaları gerekiyor.Öyleyse niye? Yılmaz Erdoğan bilmez mi eşcinsel gerçeğini diye sormuştum kendi kendime; bu beyler daha neler bilmek zorundalar oysa. Velhasıl insanın nutku tutuluyor... söyliyecek bir şey bulamıyor karanlık bir tünelde kayb olmuş hissediyor kendini. Din adamlarımız arasında da, bilim adamları arasında da, hatta politikacılar arasında da bir sürü gay var,biliyoruz bunu, içlerinde azıcık vicdan sahibi olan biri yok mu?
Yazan : OlgunSipahi     Beğen

    bizim toplumumuz bu kafadaki adamlardan akıl alıyorsa vay bu ülkenin haline hangi üniversitede ne okumuşlar bu adamlarda o ünvanı almışlar, bizim meşhur kahvehane muhabbetlerine dönmüş diyanetin şürası:)) at gözlükleriyle bakmaktan ne zamn vazgeçecek bu ülke insanı? adamlar utanmasa hormonlu ürünlerden dolayı eşcinsellik çıktı diycekler:))))
Yazan : ilyaa     Beğen
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Bir `HIV pozitif`in yaşam mücadelesi Bir `HIV pozitif`in yaşam mücadelesi
   Rauf 20 yıllık iş hayatının ardından bir gün HIV pozitif olduğunu öğrendi. Birkaç gün içinde hiçbir sosyal güvencesi olmayan bir işsizdi. Bir yanda bakmak zorunda olduğu ailesi, bir yanda hayatta kalmak için ayda 1500 lira tutan ilaç masrafları vardı. Önce tazminatı bitti, sonra otomobilini sattı. ...

Haber | Transseksüel Öykü hemşire olacak Transseksüel Öykü hemşire olacak
   Cezaevinde girdiği ÖSS`de, KKTC`de Hemşirelik Yüksek Okulu`nu kazandı. BURSA - 3 yıl önce bankadan çektiği kredi ile ameliyat olup cinsiyet değiştirerek pembe nüfus cüzdanı aldıktan sonra evlenen, ancak travestilere fuhuş yaptırdığı iddiasıyla 27 ay cezaevinde kalan 37 yaşındaki Öykü Evren Özen, ce...

Haber | Her zaman, her durumda suçluyum çünkü travestiyim Her zaman, her durumda suçluyum çünkü travestiyim
   Son üç yılda kaç travesti öldürüldü farkında mısınız? En azından bildiklerimiz 30! Ölüm son aşama; bir de çoğunlukla aile ocağında başlayıp yan komşular, mahalle sakinleri derken çapı da, yoğunluğu da değişen daimi bir şiddet halesi var. Polise başvurmak daha büyük dert... Böyle bir nefreti sürekli ...

Haber | GAY TASARIMCILARA AŞKLARI İLHAM VERİYOR GAY TASARIMCILARA AŞKLARI İLHAM VERİYOR
   Birçoğumuz gibi onların da ilham kaynakları, aşkları. Dünyaca ünlü tasarımcılar, yarattıkları muhteşem koleksiyonlar için tabii ki bir yerlerden ilham alıyor. Ve birçoğumuz gibi onların da ilham kaynakları, aşkları. Tasarımcılar dünyevi sınırlamalar altında ezilmiyorlar. Onlar yeteri kadar ya...

Haber | Lezbiyenlerden daha iyi ebeveyn oluyor Lezbiyenlerden daha iyi ebeveyn oluyor
   İngiltere`de bulunan Ulusal Ebeveyn Pratisyen Akademisi`nin yaptığı bir araştırmaya göre lezbiyenler heteroseksüellerden daha iyi ebeveyn oluyor. LONDRA - Londra merkezli Ulusal Ebeveyn Pratisyen Akademisi`nin müdürü Stephen Scott`un yaptığı bir araştırma lezbiyen çiftlerin yetişirdiği çocukların...

Haber | Davanın kilit ismi evinde ölü bulundu Davanın kilit ismi evinde ölü bulundu
   Transeksüellerle olan ilişkisinden dolayı 18 gün önce istifa etmek zorunda kalan Lazio Valisi Marrazzo`ya şantaj yapılmasıyla ilgili davada kilit tanık olan 32 yaşındaki Brezilyalı transseksüel Brenda, evinde yakılmış halde bulundu. Polis, kısa süre önce aşırı doz kokainden ölen bir uyuşturuc...

Haber | Eşcinsel ilişki teklifi öldürdü Eşcinsel ilişki teklifi öldürdü
   Metin Yıldız, “Bana eşcinsel ilişki teklif etti, bu yüzden öldürdüm” dedi. Antalya`da, gittiği kafede tartıştığı işletme sahibi 51 yaşındaki Hüseyin Ergün`ü bıçaklayıp boğazını keserek öldüren 23 yaşındaki Metin Yıldız, “Bana eşcinsel ilişki teklif etti, bu yüzden öldürdüm” dedi. Olay, saat 0...

Haber | Homofobik Sansür Homofobik Sansür "Açık Radyo"da...
   Bilgi Teknolojileri Kurumu, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) tarafından 3 Ekim 2009 günü GaBiLe.Com hakkında alınan İdari Tedbir kararı 94.9 Açık Radyo`da tartışıldı. Kararın eleştirildiği program Avukat Avniye Tansuğ ve Doç. Dr. Yaman Akdeniz tarafından sunuldu. 30 Kasım 2009 günü 15.30...

Haber | İngiltere bu annenin isteğini tartışıyor İngiltere bu annenin isteğini tartışıyor
   İngiltere`de bir anne, yanlış bedende doğduğunu öne süren 14 yaşındaki oğlunun cinsiyet değiştirme talebinin kabul edilmesini istedi. Ülkede 18 yaşın altındakilere cinsiyet değiştirme hakkı tanımayan yasa üzerine tartışmalar yeniden alevlendi. 12 YAŞINDA CİNSİYET DEĞİŞTİRECEK İngiltere`de he...

Haber | LGBTT’ler Öldürülen Transseksüeller İçin Sokağa Çıktı LGBTT’ler Öldürülen Transseksüeller İçin Sokağa Çıktı
   İstiklal Caddesi`nde yürüyen LGBTT’ler, nefret suçlarının yasal olarak tanınmasını ve anayasanın eşitliği düzenleyen 10. maddesine cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği ifadelerinin de eklenmesini istediler. "Sokaktayız, kaldırımdayız, her yerdeyiz ve hiçbir yere gitmeyeceğiz!" sloganıyla yürüyen 50`...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi