AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Merhaba, Nasılsın? Tanışalım mı? Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     anfb34:[istanbul] Mutlu bir gün diliyorum herkese.     |     LonelyAngel80:[istanbul] Ekim başında Balıkesir Akçayı gezmek istiyorum. Oraya yakın yerlerde misafır alacak var mı?.     |     deterministik:[Samsun] Tüm GaBiLe platformuna iyi günler dilerim, gününüz neşe ile geçsin..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Bursa dan selam canım .     |     buyuksvr:[istanbul] yeri olan olgunlar bekliyorum.     |     BLackBoy03:[Kocaeli] orta asyalilar yaza bilirmi izmit 😉.     |     xxxxmen:[Ordu] oksijen diyarı ordudan selamlar beraber olmak dileliğle buluşalım ordu güzel yer.     |     esinizoolurumm:[istanbul] esinizoolurumm:[Selam şekerler herkesi bekliyorum. Mecidiyeköy.     |     Mertchaserap:[istanbul] Önce insanlık...     |     karamelle:[istanbul] SİSLİ BOMONTİ NOBETCİ HEMSİRE :D.     |     esinizolurum:[istanbul] esiniz olurum:[İstanbul] Selam yazın tanısalım. Mecidiyeköy.     |     olgunsevenankli:[Ankara] 180 90 57 YAŞINDA ANKARADAN KENDİ HALİNDE BEKAR BİRİ .     |     By_ap_3939:[Kirklareli] By_ap_3939.     |     olgungrupcupsf:[istanbul] olgungrupcupsf:[İstanbul] Mecidiyeköy. Herkesi bekliyorum..     |     Saygl:[istanbul] Sadece hafta içi gündüz bana yakın haznedar Merter b.köy Ataköy esenler yeri olanlar..     |     Ezel1905:[istanbul] Heyyyy 🤚.     |     YigitBerk4141:[Kocaeli] Merhaba 187 82 38 esmer A yalnız yaşıyorum samimi gizli arkadaşlar tanışmak istiyorum .     |     pharoxym2:[Ankara] Ankaradan olgun yeri olan AKTİF varsa bana ulaşabilirmi.     |     beraber_olalim:[istanbul] merhaba bahçelievler / istanbuldayım gizliyim yyok.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1720 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Haziran TOP 10
Haber | Zenne Filmi İstanbul ve Ankara da Vizyona Giriyor.

Zenne Filmi İstanbul ve Ankara da Vizyona Giriyor.


"İstanbul a fotoğraf çekimleri yapmak üzere gelmiş Alman fotoğrafçı Daniel Bert, bir gece kulübünde Zennelik yapan Can ve Doğulu muhafazakar bir aileden gelen Ahmet ile tanışır. Abartılı ve antipatik kıyafetler içindeki Can, gizlerle dolu Ahmet ve Afganistan dan hasarla dönmüş Daniel, bir kaç karşılaşma ve tartışmanın ardından arkadaş olmayı başarırlar."

Tür: Dram

Yönetmen: M.Caner Alper, Mehmet Binay

Oyuncular: Kerem Can, Erkan Avcı, Giovanni Arvaneh, Rüçhan Çalışkur, Tilbe Saran, Ünal Silver, Jale Arıkan, Tolga Tekin, Esme Madra, Hülya Duyar, Aykut Kayacık, Yvonne Rosenbaum, Bulut Reyhan, Gregor Park, Ali Yiğit, Deniz Sipahi, Göktuğ Esen

Yapım: Türkiye / 2011

Süre: 99 dk.

Vizyon Tarihi: 13 Ocak 2012

Sinema Salonları:
Cinebonus G-Mall / İstanbul-Avrupa
Cinebonus Kanyon / İstanbul-Avrupa
Cinebonus Marmara Forum / İstanbul-Avrupa
Cinebonus Panora / Ankara

Online Bilet için: //www.mybilet.com/eventinfo.php?eventid=10804

10.01.2012



Eklenme Tarihi : 10.01.2012
Haber Editörü : Administrator
  «« GERi
Bu haber 406291 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    amma eleştri yapılmış.kurgu başdan sona berabat olaylar saçma sapan bağlanmış.kardeşim gidin izleyin ki başkalarıda potansiyel varmış yenilerini yapalım daha düzgün kurgusu sağlam olacak şekilde.ben iyi tahmin yapmışım 100 binde kalır gişesi.6-15 tl arası değişiyor biletler yerine göre.varsın filmi yapanlar havadan zengin olsun ne olur sanki.bizim kadar bencil bir topluluk yok:)saçma sapan tv lerde hergün aynı tarzı bulabileceğiniz recep ivedik filmleri 5 milyon gişe yapıyor ama.
Yazan : mehmet2013     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ahmet Yıldız`ın hikayesimni doğru anlatmış olsa, eşcinsellerin de normal insan olduğunu anlamaları için bir fırsattı ama dandik, sıradan ve herkesinm kafasındaki klişe eşcinsel profilini desteklemekten öte bir katkısı olmayan ticari bir film yapmışlar.
Yazan : Ozibear     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    aman içinde sadece eşscinsel teması geçtiği için gidip filmi izleyelim. birileri de potansiyelimizin ne kadar fazla olduğunu farkettiği için üzerinde 2 ay bile düşünmeden çektiği besbelli olan filminden gişe hasılatı toplasın. arkadaşlar kendimize gelelim film cidden çok kötü, kurgu rezil, olaylar tuhaf bağlanıyor. hadi paranıza acımıyorsunuz zamanınıza acıyın. illa eşcinsel filmi seyredekseniz de bundan çok çok daha iyi bir dolu film var. bence bu film bize ithaf eidlecek layıklıkta değil vasat altı bir film.
Yazan : demircan1     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bu film bir e bir Ahmet YILDIZ rahmetlinin hayatini anlatmiyor ama tabii ki her filmde esinlenme olabilir...Film yapimcilari da AHMET`in hayatindan esinlenmi§ olabilirler...Zenne katkisi filme ba§ka bir boyut katmi§;filmi ilgincle§tirmi§....ZENNE Türkiye-de tapulari yikmak,konu§ulmayanlari konu§mak noktasinda önemli bir filmdir...Kim ne derse desin,bu filmi objektif bir gözle seyretmek ,yapimcilara destek olmak gerekir... Böyle sosyal icerikli filmlere Türk toplumunun ihtiyaci var...E§cinsellerin sosyal problemlerinin konu§ulmasinda katkisi olan AHMET YILDIZ`in topragi bol, mekani cennet olsun!!!
Yazan : turco45     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    film çok güzel, etkileyici... konusunu beğendim. ama sadece gaylerin anlayabileceği; dilde anlatılmış bence. Yani hetero bir kişi, flmin yarısında çıkabilir. Türkiye`de yaşayan eşcinsel sorunlardan bahsedilmiş; askerlik; aile tarafından dışlanma; ölüm; gay dansçılar vs. Bir eşcinsel için; iyi bir seyirlik, diyorum...
Yazan : Calgary     Beğen

    hiç beğenmedim. sırf isimlerini duyurmak için film yapmışlar. o kadar eksikleri vardı ki filmin kendileri eşcinsel mi değil mi bilmiyorum ama 1 eşcinselle bile empati kuramadıkları kesin! daha karakterleri bile oturtamamışlar. sırf temasında gay var diye filme gitmeyin zamanınıza yazık.
Yazan : themert     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    ben çok beğendim...eksiklikler vardı ama olsun böyle bir filmin sinemalarda olması bile bence çok güzel...
Yazan : xlajenik     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    yarım kalmış yorumum.sahi daniel tam bir uğursuzdu.afganistanlı çocukların resmini çekecekcen mayın patladı çocuklar öldü.ahmet e ailene gay olduğunu söyle dedi.çocuk kurban oldu:)
Yazan : mehmet2013     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    ilk hafta gişesi 17,000 ilerleyen haftalarda inşallah ne diyelim:)belkide bam güm kavgalı kapı cam kırılan yüksek sesli efektli sahneler içeren fragman yoktu oda etkili olmuştur seyirici azlığında. filmdeki daniel neydi öyle ya uğursuz herif afganistanda çocuklara resminizi çekiceğim dedi
Yazan : mehmet2013     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    filmde kalabalık bir gaybar sahnesi yoktu.tabi güvenlik endişesi nedeniyle yapılmamışdır sanırım.300-500 kişinin toplandığı bir gaybar sahnesi etkileyici olabilirdi.birde independent ta çıkan haber dışına çokda çıkmamış.ahmet in öğrencilere ders verdiği sahne vardıki bunuda çokaz kişi anlamışdır.aldığı eğitimin üzerinde hiç durulmamış.antalya altın portokalda ödül alması türkiye de ciddi bir gay lobisi oluşduğuna işaret bu çok etkileyici bir durumdu.gişe rakamı 300 binleri yakalarsa bu tarz filmlerin arkası gelir.ama 50-100 bin arası kalırsa arkası gelmiyecektir.
Yazan : mehmet2013     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    filmi beğendim..türkiyenin gerçeklerine değiniyor..eleştirenlere de şunu söylemek istiyorum..arkadaşlar bu bir film, belgesel değil ki...yönetmenlerin bakış açısından verilmesi gayet doğal..bu bütün filmler için geçerli...herkese tavsiye ederim..etkileyici bence..
Yazan : mybears     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    filmi izledim.hikayesi çok zayıfdı.ama vizyona girib girmeyeceği belirsiz bir film olarak bakılırsa bundan daha iyisi olamazdı.ahmet hiç zenne gibi efeminelerle zaman geçirmemiş olabilir ama film mesajını başka türlü veremezdi.en etkileyici cümlesi filmin hepimizin hissetiği ben temiz değilim duygusu.
Yazan : mehmet2013     Beğen

    filmi iki kez izledim.evet belki sinemagrofik açıdan dört dörtlük bir film değil ama daha baştan hedeflenen noktaya hatta ötesine gelmiş film.beklenenin ötesinde bir medya desteği ile ortalama heteroseksüel izleyici filmi merak edip gelmiş.gözlemlediğim kadarı ile her sosyal statüden ve her yaş grubundan izleyici vardı. filmden çok izleyici kitlesinin reaksiyonlarını takibettim ve gerçekten sinema salonunda film bitip ışıklar yanınca herkes bir kaç dakika oturup kendine gelmeyi bekledi.yanımda bir genç kız grubunun filmin son 10 dakikası boyunca ağlaması filmin bıraktığı etki açısından önemli bir gösterge.velhasılıkelam film önyarıları kırma açısından önemli bir işlev görüyor.....bu arada filme yabancı basının ilgisi oldukça büyük.cnn gibi kanallarda yönetmenlerle ropörtaj yapıldı ve dün filmin yönetmenlerinin bir ropörtajda verdikleri bilgiye göre filmin ifistanbul galasına dünyaca ünlü bir aktör gelecekmiş. verdikleri ipuculara göre bu aktör brad pitt.
Yazan : marjinal_fayda     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    verilen haberde yanlış bir bilgi var. film sadece ankara ve istanbul da gösterimde değil. diyarbakı, malatya,bursa, balıkaesir... vs bir çok ilde gösterimde . www.zennetheovie.com filmin resmi web adresi orda sinema salonları ve seansların ayrıntısına ulaşabilirsiniz haberin içeriğinde ya da ek bir günzelleme ile doğrusu aktarılırsa dahc iyi olur. zira şu haliyle bir çok ilde gösterimde olmadığı algısı yaratılmış durumda. izleyelim,izletelim. maddi, manevi desteğimizi sunalım filme. bu güzel film bir gişe başarısını hak ediyor.
Yazan : marjinal_fayda     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Zenne yalan söylüyor Ahmet Yıldız`ın hayatında çok sevdiği ailesi, çok sevdiği sevgilisi ve nişanlısı, değer verdiği samimi, dürüst arkadaşları oldu. Caner Alper ve Mehmet Binay gibi sahte arkadaşlıkları da kısa ömürlü ve verimsiz, hüsran yüklü oldu. Kısa bir süre sonra onların kendisini artık rahatsız ettiğini ve doğru arkadaş olmadıklarını anladı, araya mesafa koydu ve onlara uzak kaldi. Bu ikili her yerde her şeye bir senaryo uyduruyor, herkesi senaryolarına alet etmek istiyor, birbirlerine düşürmek istiyor ve hor görüyorlardı. Asabi ve kavgacı tavırları vardı. Artık Ahmet ikisinin de kendisine ve hayatınının akışına zarar verdiklerini, hayatından çıkmaları gerektiğini söyledi. Bu yüzden son aylarda bu ikiliyi görmek istemiyor, isimlerini bile anmak istemiyordu. Ben de Ahmet` e destek çıktım ve bu sinsi, entrikacı, sorunlu çifte mesafe ve tavır koydum. Ahmet Yıldız`ın ailesine saldırarak geçmişte kendi aileleri içerisinde yaşadıkları olumsuzlukları, ezikliği, pişmanlığı unutma ve unutturma çabaları ile günah çıkarmaktalar. Ahmet bana ikisinin de aile içerisinde çok sorunlar yaşadığını, aile hayatının ikisi için de kolay geçmediğini anlatmıştı. Demek basında anlatmış oldukları, kamuoyunu inandırmak istedikleri gibi örnek aile yaşamları olmadı. Ahmet Yıldız`ın hayatında Zenne ve Zennelik olmadı. Ahmet Yıldız`ın hayatında Alman fotoğrafçı Daniel olmadı. Doğru olan bunlar. Aynı doğrular benim icin de geçerli. Ahmet sevgi ve yaşam dolu, akıllı, kültürlü ve yakışıklıydı ama bu ikili yanlışları savunacak kadar cahil, doğruları inkar edecek kadar da ikiyüzlü, pişkin ve rezilller. Yalan söylüyorlar. Yaptıkları hatalar affedilecek gibi değil. Kendi ailelerini yüceltme çabası içerisinde Ahmet Yıldız`ın sevdiği kişilere olmadık hakaretler yönelten bu iki kişinin ailesi evlatlarının bu çirkin tavrına neden dur demezler?Acaba evlatlarının görgüsüz, kibirli, insanlık dışı tavırlarını onaylıyorlar mı ? Aşka saygı duymayı, nefreti terk etmeyi öğretsinler. Bilsinler ki Ahmet Yıldız`ın ailesi ve sevgilisine olan manevi değerleri ebedidir. Peki Zenne kim? Zenne Caner Alper ve Zenne Mehmet Binay. Bu filmde ruh hallerini, iç dünyalarını, hissiyatlarını yansıtmışlar. Ahmet Yıldız gibi önemli bir nefret cinayeti böyle oryantal isimli bir filmde olamaz, çıkar ve rant amaçlı kullanılamaz. Ahmet Yıldız ve yaşam hikayesinin yönetmenliğini üstlendikleri filmin reklamı uğruna kamuoyunu yanıltma amaçlı kullanamazlar. Zenne`de her şey yanlış ve her şey yalan. Bize ait resimleri film reklamı için kullanmalarını yasak ettim;fakat birşey değişmedi. Sonrasında basına açıklama yaptım, kimilerinin siniri bozuldu, televizyon ve internet üzerinden bazı kişiler beni tehdit etti. Benden tavrımı değiştirmem, fikirlerimi beyan etmemem ve susmam istendi. Zenne`ye varlarını yoklarını yatırmışlar ve onlar için ekmek kapısıymıs. Bu filmin onuru yok. Ahmet Yıldız`ın Zenne ile ilgisi yok. Hiçbir film, hiçbir güç ifade özgürlüğümü benden alamaz. Hiçbir kurgu, hiçbir esinlenme Ahmet Yıldız`ın gerçek yaşam hikayesinin yerine konamaz, doğruları es geçemez, sevgilisi ve nişanlısı İbrahim Can` I inkar etmez, yok sayamaz. Buna ben müsaade etmiyorum. Vicdan sahibi olanlar İbrahim Can gibi sevgisine sahip çıkan, sevgisi uğruna her riski göze alıp hakkını aramak icin dik duruş sergileyen bir şahsı kendi saflarında görmek ister. Elbette bu tavrı boş vicdanlardan beklemek ütopik olur. Sevgilim ve nişanlım Ahmet Yıldız`ın hakkını ve doğrularını her yerde, her zaman savunacağım. Saygılar İbrahim Can
Yazan : olgun444     Beğen (12 kişi bu yorumu beğendi.)

    mükemmel bir film tebrikler...
Yazan : sudenazzz     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bence.. Zenne bir sanatsal model olarak değilde daha çok, bir eylemsel modeli ve tavrı olarak önem taşıyor
Yazan : heribey19     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    türkiye`nin bi çok yerinde gösterime giriyor diye haberi çıkmıştı. Şimdi sadece iki sehirde çıktı diyorsunuz. Filmin kendi sitesinde daha geniş salonlarda gösterileceği söyleniyordu.
Yazan : ykuza     Beğen

    i§TE bu habere coook sevindimmm....!!!!
Yazan : turco45     Beğen
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Kaos GL’yi Haklı Bulan Yargıtay, Eşcinsellere Hakareti Suç Kabul Etti Kaos GL’yi Haklı Bulan Yargıtay, Eşcinsellere Hakareti Suç Kabul Etti
   Eşcinsellere “sapık” ve “dönme” denmesini hakaret kabul eden Yargıtay, Kaos GL Derneğinin "Vakit" gazetesine açtığı davayı haklı bularak yerel mahkemelerin verdiği kararları bozdu. Bozma kararında basın özgürlüğünün kişilik haklarını ihlal özgürlüğü anlamına gelmediğine vurgu yapan Yargıtay 4. H...

Haber | Ücretsiz HIV testi kampanyası Ücretsiz HIV testi kampanyası
   HIV/AIDS ile yaşayanlara destek veren Pozitif Yaşam Derneği Ankara, İstanbul, Mersin ve Adana’da ücretsiz HIV testi kampanyası başlattı. Düzen Laboratuarları ve Pozitif Yaşam Derneği’nin ortaklaşa yürüttüğü “HV Testi Kampanyası” kapsamında Ankara, İstanbul, Mersin ve Adana’da ücretsiz HIV testi ...

Haber | Travestinin katil zanlısı yakalandı Travestinin katil zanlısı yakalandı
   İstanbul Başakşehir`deki evinde 3 ay önce bıçaklanarak öldürülen Nicol libra adını kullanan travesti N.K.`nin katil zanlısı Fesih D, yakalandı. İkinci Kısım Mahallesi, Özbahçe Saray Sitesi, A Blok 4 numaralı evden 26 Eylül 2011 tarihinde kötü kokular geldiği, polise bildirildi. Bunun üzerine çili...

Haber | Erkekle yatmamım bedeli 6 milyon TL Erkekle yatmamım bedeli 6 milyon TL
   Robin Williams`tan sansasyonel açıklamalar: Brad Pitt ile pazarlık yapabiliriz. Onunla bedavaya da yatabilirim! Robbie Williams, verdiği bir röportajda yine sansasyon yaratacak açıklamalar yaptı. İki saat süren söyleşide, Williams`a, "Bir erkekle beraber olmak için ne kadar para istersin?" sor...

Haber | Bakan Şahin Özür Dilesin, İstifa Etsin Bakan Şahin Özür Dilesin, İstifa Etsin
   Ayrımcılığa Karşı Gökkuşağı Koalisyonu, eşcinselliği "namussuzluk, ahlaksızlık ve gayriinsani durum" olarak tanımlaşfı İçişleri Bakanı Şahin`i istifaya davet etti. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin`in Afyon`da 26 Aralık 2011`de yaptığı konuşmada "Domuz etinden, Zerdüştlüğe kadar, bilmem hangi ulusta...

Haber | Homofobik Nixon eşcinsel miydi? Homofobik Nixon eşcinsel miydi?
   "Watergate Skandalı" ile dünya tarihine geçen eski ABD Başkanı Richard Nixon, bu kez cinsel tercihiyle ilgili iddialarla gündemde. ABD`de ocakta piyasaya çıkacak olan "Nixon`ın En Karanlık Sırları" adlı kitabın yazarı Don Fulsom`a göre; Başkan Nixon eşcinsel ilişki yaşıyordu, mafyayla yakın bağlantı...

Haber | Alex Hughes ayrıldığı evine erkek olarak döndü Alex Hughes ayrıldığı evine erkek olarak döndü
   İngilterenin Sunderland şehrinde kız çocuğu olarak dünyaya gelen Alex Hughes (26), 12 yaşında ayrıldığı annesinin yanına erkek olarak döndü. Anne Ashley Hughes(48), doğumundan itibaren cinsel kimliğiyle ilgili sorun yaşadığını düşündüğü kızının yardım alması gerektiğine karar verdi. Sosyal yardım ...

Haber | 100 bin liralık `eşcinsel` davası 100 bin liralık `eşcinsel` davası
   Mehmet Ali Erbil Twitter`da kendisi için "Eşcinsel şovmen Erbil, kuliste sevgilisi Stelyo ile el ele gazetecilere yakalanınca olay çıktı" diye yazan Erol Köse`ye 100 bin lira manevi tazminat davası açtı Şovmen Mehmet Ali Erbil, Twitter`da "Eşcinsel şovmen M. Ali Erbil, kuliste sevgilisi Stelyo il...

Haber | Geleneksel öpüşmede eşcinsel devrim! Geleneksel öpüşmede eşcinsel devrim!
   ABD silahlı kuvvetlerinde eşcinsellere konan yasağın kaldırılması ardından, Amerikan donanmasına bağlı denizcilerin gelenekselleşmiş ``liman öpüşmesi`` ilk defa iki eşcinsel arasında gerçekleşti 80 gün denizde seyrettikten sonra karaya geri dönen lezbiyen denizci Marissa Gaeta, limanda kendisini be...

Haber | Eşcinseller Türk Federasyonu`na üye olmak istiyor Eşcinseller Türk Federasyonu`na üye olmak istiyor
   Türkçe konuşan toplumdaki eşcinselleri çatısı altında toplamak üzere kurulan eşcinseller birliği Rainbow CTK Sözcüsü, İngiltere Türk Dernekleri Federasyonu`na üyelik başvurusunda bulunacaklarını açıkladı. Birlik, eşcinselliğin İngiltere`deki Türkçe konuşan toplumda tabu olmaktan çıkıp, konuşulabilir...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi